icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

knedluska
6. dec 2011

@lavazza Jo, mě tu taky začala usínat u oběda, tak jsem jí přendala do kočárku a spí. 🙂
Ty jo a s tou holčičkou, to je teda síla. Ale slyším to dost, že se děti takhle chovají a rodiče jim ani nic neřeknou. 😒

lavazza
6. dec 2011

@knedluska Minule mi i začala venku kopat do psa a to sem na ní teda vyjela.

knedluska
6. dec 2011

@lavazza - to se teda nedivím, to bych jí snad i třepla.

lavazza
7. dec 2011

Miky mi dneska před obědem vypil skoro půl hrnečku,já mám takovou radost a on měl taky,sice byl dost mokrý,ale sme na dobrý cestě🙂

ivkaj
7. dec 2011

@lavazza tak to gratuluju. Já jse ráda, když do mrňouse naleju tak 20-30ml a tak i nezbývá než kojit.

lavazza
7. dec 2011

@ivkaj no právě,zatím mi nic nezbývalo

haniula
8. dec 2011

Ahojte!!!! Dlouho jsem tu nebyla. Malinko nestíhám!!! Malá ted oslavila roček, k tomu se plazí rychlostí blesku. Máme konečně dva zuby!!!!! Papáme skoro vše, co jde sníst. Chodí spinkat po obědě na hodku až dvě. Je hrozně šikovná!! Zatím stále v rahabilitacích pokračujeme - nacvičujeme ted chůzi po 4 a vysoký klek s oporou.

albao
8. dec 2011

@haniula teda, vy mate vlasov! A myslim, ze zacinate seriu nasich prvych narodenin. Blahozeme!!! 😵

haniula
8. dec 2011

@albao jojo... začínáme... pak měla caro s malým... a máme hotové háro 😀, budem už asi stříhat...

ellahop
8. dec 2011

@haniula jej hani, ta oslava malu ako zmohla. vyobliekana na oslave zaspala pri torte

lavazza
8. dec 2011

@haniula jojo už začne plejáda narozenin,já už mám i dárky zabalený,sem to vzala rovnou i s vánočníma 😀 ,no u nás v rodině se to pěkně rozrodí zas na jaře,manželovi sestřenice dvě čekají obě v květnu,tento rok se narodil nám Miky a manželův strejda se stal poprvé otcem ve 41letech v září,už je to síla když se sejde tolik lidí 😀

lavazza
9. dec 2011

Miky už umí sám slést z gauče a do roka snad začne chodit sám.Snaží se si stoupnout z kleku a čemu se musím smát,že dělá jako bych chtěl udělat kotoul.Jde na všechny 4,hlavu si opře o zem.Chtěla sem to vyfotit ale nestihla.

lavazza
11. dec 2011

Tak jsme s Mikym objednaný na 18.1. k zubaři,zrovna na jeho první narozeniny 🙂

knedluska
11. dec 2011

@lavazza - jejda a kolik má Miky zubů? 🙂
A Miky je teda fakt šikula, ta naše potvůrka si ještě nestoupla. I když nevím, ona praktikuje to samý, co popisuješ, že dělá Miky, na všechny 4 a vystrčí prdku. 😀 Tak to nevím, jestli se počítá za postavení. 🙂
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/knedluska/al...

lavazza
11. dec 2011

@knedluska jé vy už máte culíčky,to je paráda 🙂 ,já se těšila jak budu holčičce dělat taky culíčky a koupíme sponečky a berušky a pak nám ve 22tt řekli,že tam je kluk🙂

Miky zub ještě nemá ani jeden,ale trápí nás dásně už dlouho,má dost nateklý a často,ale doktorka říkala že už ho chce po novém roce vidět,aby si zvykl,že se mu někdo kouká do pusinky

knedluska
11. dec 2011

@lavazza - jo, taky jsem se těšila na culíčky 🙂

Aha, tak to bych našemu zubaři taky měla asi zavolat, zatím máme teda jenom dva zubáky. 😀 Ale to bych se napřed musela dokopat a objednat tam hlavně sebe. 😀

lolelole
11. dec 2011

Ahoj holky, právě jsme dodělali s mužem fotoknihu o Kvidovi pro naše rodiče...ufff..to je neskutečny!!! Z takového malinkatého stvořeníčka je teď chlap jak hora 😀 co už moc dobře ví, jak to v tom jeho světě chodí. Normálně žasnu, jak jsem teď projela všechny fotky od narození s jakou rychlostí se to všechno děje 😵
Mejte se všichni moc fajn a užívejte si první advent s mrňouskama - za rok už nám možná budou pomáhat vykrojovat linecký 😀

haniula
12. dec 2011

@lolelole já jsem fotoknihu dodělala včera... skoro jsem nad některýma fotkama brečela... takové nic a ted je z ní velká slečna 😀... je to až neuvěřitelný... už se těším, až bude doma kniha a budu se kochat... mám to pro Marky k Vánocům...

haniula
12. dec 2011

@lavazza my se tam musíme ještě objednat... ale taky už musíme!!! s těma dvěma klafákama 😀D

sjussi
12. dec 2011

@lavazza my jdeme 9.2. a sem rada protoze bych se jinak nedokopala jit k zubari ani ja 🙂

lavazza
13. dec 2011

@sjussi manžel Mikyho objednal ke své zubařce,on by se snad taky nedokopal,já chodím pravidelně po půl roce

sjussi
13. dec 2011

@lavazza to ja driv chodila taky,sice se strachem ale chodila,naposledy sem ale byla loni v zari nez se narodil maly a od te doby ne a me zuby uz to nutne potrebuji 😀 sem sice straspytel ale radsi tam pujdu nez pak trpet

ellahop
13. dec 2011

my sme dnes skusili vianocne menu. pangasius trosku olivoveho oleja, maslo,,, a posypany takou koreninovou solou z lidla.{ morska sol. citron a rozmarin,,} vo velmi malom mnozstve, k tomu zemiaky varene a brokolica to som varila spolu a tiez to po uvareni trosku omastila maslom, malemu chutilo a aj mne, len som si to este dosolila.... 🙂

lavazza
14. dec 2011

Miky je od pondělí nemocný,snad bude do vánoc OK.

haniula
15. dec 2011

Naše vánoční focení... zbytek v albu... mini ukázka... 😀

petah82
16. dec 2011

@haniula kraasne! aj ja chcem take! len s tym nasim sidlom tazko taketo pekne nafotime 🙂

haniula
21. dec 2011

Tak jsme obě nemocné!!! Taťka jako jediný zdravý člen domácnosti lítá kolem nás a po nákupech. Jsme si fakt vybrali dobu!!!! ☹

lavazza
21. dec 2011

@haniula Snad se brzy uzdravíte, u nás to je taky samej marod,neteř marod,synovec,doktorka nestíhá u nás ani brát.

lavazza
22. dec 2011

Miky začal lézt po zadu,máme doma raka🙂,ale chodit sám to ne...