Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Aj my vam zelame krasne vianoce, pre vacsinu nasich miminiek tie prve 😵 Uz sa na to tesim!!! 😝 😵
Přejeme s Mikym krásné vánoce,bohatého ježíška a šťastný nový rok a hodně zdravíčka...
Krásné Vánoce 😵
Tak a první Štědrý den s Mikym za námi.Neuvěřitelný jak to uteklo.Miky dnes přes oběd spal,spal i přes večeři,ale před koncem večeře se probudil a rozbaloval dárky.Byl nadšený,dostal obrovský auto a nechtěl z něj slést.Miky si to dnes užíval 🙂
tomasko ma za sebou prve narodeniny, vianoce u nas, u babky a u druhej babky a dnes este velaka oslava,,, a ja sa divim ze zaspaval s placom,, a o hodinu neskor ako zvykne 😉
Ahojky 🙂 Tak u nás Vánoce bezva, stromeček přivázaný a malá si ho vůbec nevšímá, jenom sundala dvě ozdoby a to bylo všechno. Dárky jí taky nezajímaly, rovnou se vrhla na tátu, který seděl u pc, že chce pustit chňapíka. 😀
@haniula - jů, malá dostala od tchýně stejnou mističku na jídlo. 🙂
Jej, tak my sme mali krasne vianoce! Len rozbalovanie darcekov nam trvalo nieco vyse hodiny, lebo hned po rozbaleni sa musela Hanicka najprv hrat az potom ju zaujala dalsia krabica 😝 😀 Boli t azda moje najkrajsie vianoce 😵
nase vianoce boli zlvastne, strasne som sa na ne tesila, ale muz dostal nejaku zaludocnu virozu a tak skoro nic nezjedol, a potom cely vecer prelezal. malemu sa darceky pacili, a aj stromcek, ale tiez ho nechcel stiahnut teraz ked sa uz osmelil tak si do neho dovoluje viac, no a pre mna bol krasny prvy sviatok vianocny ked sme sa rano zobudili, muzovi bolo lepsie pohrali sme sa s hrackami a isli sme na vianocny obed k svokre a potom este k nasim na noc a uplne naj bola tomaskova oslava 1. narodenin,,, tak ta nemala chybu....
ahojte baby odstavujete už niektorá svoje detičky od prska??? mi sa kojíme už len 2 až 3 krát za deň ale jeden prsník mám stále naliaty a väčší, nechcem lieky lebo sú z nich nežiaduce a homeo tiež moc nie......tak nejako prirodzene by som chcela a čo dávate na olovrant deťom??? aké jogurty už možu ročné???
@luuca1 ja uz nekojim a kojit sem prestala protoze nebylo z ceho kojit tak ti moc neporadim ale na svacinu mivame bud sunkovy salam,syr,ovoce,jogurt (davala sem od 7m bily ted asi tak od 11 mesicu ovocne-nevim ktere slovenske znacky sou dobre,ja davam bud floriana nebo nejake tvarohacky,pribinaky...)a na obed uz vsechno co mame my pokud to neni neco vylozene nevhodne,tucne,smazene,korene...
Ahojky,tak se musím pochlubit,Miky od Silvestra dělá sám pár krůčků a docela sme omezili kojení,Miky se docela rozpil 🙂
Tak u nás namazaný rohlík nebo chleba neexistule,ale už by to chtělo.Minule dal manžel malému kousek vánočky na zkoušku a jen ji rozdrobil,zkusila sem mu dát brumíka a totéž.Když mu dám suchý rohlík,tak ho jen rožmoule a to je celý.
A zatím teda nemáme ani jeden zub,je vidět jak jedničky dole sou,ale zatím neprořezaný.
Ahojte kocky, mozem sa pridat? nasla som tuto temu az teraz, my mame tiez Lukaska narodeneho 19.1.2011 takze za chvilu budeme slavit rok🙂 Inak mu prave vysli dalsie zubky, takze uz ich ma 8🙂 rada s niekym popisem...

Holky, může mi někdo vysvětlit, proč dr. napsala malé calciový sirup namísto Mucosolvanu či jiného sirupu????? Ted jsem četla příbalový leták a ten je úplně na hovno!!!!!!!! A navíc se musí hodně zapít!!!!! Zítra manžu pošlu asi do lékárny pro něco účinného!!!!!!