icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
22. dec 2011

Holky, může mi někdo vysvětlit, proč dr. napsala malé calciový sirup namísto Mucosolvanu či jiného sirupu????? Ted jsem četla příbalový leták a ten je úplně na hovno!!!!!!!! A navíc se musí hodně zapít!!!!! Zítra manžu pošlu asi do lékárny pro něco účinného!!!!!!

cufinka
23. dec 2011

krásné Vánoce přejeme 🙂

zuzik28
23. dec 2011

ahoj holky, přejeme vám všem i vašim miminkům krásné vánoční svátky....

albao
23. dec 2011

Aj my vam zelame krasne vianoce, pre vacsinu nasich miminiek tie prve 😵 Uz sa na to tesim!!! 😝 😵

lavazza
23. dec 2011

Přejeme s Mikym krásné vánoce,bohatého ježíška a šťastný nový rok a hodně zdravíčka...

petah82
23. dec 2011

@haniula my sme kaslali vlhky kasel, za 5 dni s mucosolvanom nam bolo lepsie. zabral hned, v noci sa uz kvoli kaslu nebudil. skuste ten.

knedluska
24. dec 2011

Krásné Vánoce 😵

lavazza
24. dec 2011

Tak a první Štědrý den s Mikym za námi.Neuvěřitelný jak to uteklo.Miky dnes přes oběd spal,spal i přes večeři,ale před koncem večeře se probudil a rozbaloval dárky.Byl nadšený,dostal obrovský auto a nechtěl z něj slést.Miky si to dnes užíval 🙂

ellahop
26. dec 2011

tomasko ma za sebou prve narodeniny, vianoce u nas, u babky a u druhej babky a dnes este velaka oslava,,, a ja sa divim ze zaspaval s placom,, a o hodinu neskor ako zvykne 😉

haniula
27. dec 2011

První fotka je s dárkami od nás, druhá fotka s dárkami od babi a dědy z Poruby a třetí s dárkama od manželovy rodiny. Jak to bylo u Vás?? 😀

knedluska
28. dec 2011

Ahojky 🙂 Tak u nás Vánoce bezva, stromeček přivázaný a malá si ho vůbec nevšímá, jenom sundala dvě ozdoby a to bylo všechno. Dárky jí taky nezajímaly, rovnou se vrhla na tátu, který seděl u pc, že chce pustit chňapíka. 😀

@haniula - jů, malá dostala od tchýně stejnou mističku na jídlo. 🙂

albao
28. dec 2011

Jej, tak my sme mali krasne vianoce! Len rozbalovanie darcekov nam trvalo nieco vyse hodiny, lebo hned po rozbaleni sa musela Hanicka najprv hrat az potom ju zaujala dalsia krabica 😝 😀 Boli t azda moje najkrajsie vianoce 😵

ellahop
29. dec 2011

nase vianoce boli zlvastne, strasne som sa na ne tesila, ale muz dostal nejaku zaludocnu virozu a tak skoro nic nezjedol, a potom cely vecer prelezal. malemu sa darceky pacili, a aj stromcek, ale tiez ho nechcel stiahnut teraz ked sa uz osmelil tak si do neho dovoluje viac, no a pre mna bol krasny prvy sviatok vianocny ked sme sa rano zobudili, muzovi bolo lepsie pohrali sme sa s hrackami a isli sme na vianocny obed k svokre a potom este k nasim na noc a uplne naj bola tomaskova oslava 1. narodenin,,, tak ta nemala chybu....

luuca1
31. dec 2011

ahojte baby odstavujete už niektorá svoje detičky od prska??? mi sa kojíme už len 2 až 3 krát za deň ale jeden prsník mám stále naliaty a väčší, nechcem lieky lebo sú z nich nežiaduce a homeo tiež moc nie......tak nejako prirodzene by som chcela a čo dávate na olovrant deťom??? aké jogurty už možu ročné???

ellahop
31. dec 2011

@luuca1 rocne deti uz mozu vsetko len s rozumom.... takze ak vela nesolis a nekorenis tak aj to co vy jedavate

luuca1
31. dec 2011

@ellahop a čo dávaš na olovrant

luuca1
31. dec 2011

myslíte že aktiviu sladku by som jej mohla dať???
naše prvé vianoce

knedluska
31. dec 2011

@luuca1 - aktivii určitě, to už mi říkala doktorka od 8 měsíců, že jestli nebude chtít tu obyčejnou, že můžu dát tu sladkou.

ellahop
1. jan 2012

@luuca1 vselico ,,, ovocie, chlebik, jogurt,,, co mame doma a striedam to aby mal maly pestru stravu,,, ale najcastejsie ovocie...surove pokrajane,, a krmi sa sam

albao
1. jan 2012

@luuca1 ja som prestla kojit v noci, ale cez den stale kojime, je to zavislacka. A raz sa mi nalievaju, raz nie, ako kedy. Krasna babika pod stromcekom 😵

sjussi
1. jan 2012

@luuca1 ja uz nekojim a kojit sem prestala protoze nebylo z ceho kojit tak ti moc neporadim ale na svacinu mivame bud sunkovy salam,syr,ovoce,jogurt (davala sem od 7m bily ted asi tak od 11 mesicu ovocne-nevim ktere slovenske znacky sou dobre,ja davam bud floriana nebo nejake tvarohacky,pribinaky...)a na obed uz vsechno co mame my pokud to neni neco vylozene nevhodne,tucne,smazene,korene...

lavazza
1. jan 2012

Ahojky,tak se musím pochlubit,Miky od Silvestra dělá sám pár krůčků a docela sme omezili kojení,Miky se docela rozpil 🙂

ivkaj
1. jan 2012

@luuca1 já jště kojím 4xdenně + v noci. Mrňous se nějak nechce rozpít:-/ Na dopolední svačinu (snídani) dávám jogurt Hollandii k tomu rohlík s máslem nebo lučinou.

albao
1. jan 2012

@ivkaj a hryzie si rohlik s Lucinou sama? Lebo to u nas nejak nefunguje. Este ked sa hra a ja jej ho davam do pusy, to hej, ale ebavi ju to jest samu

lavazza
2. jan 2012

Tak u nás namazaný rohlík nebo chleba neexistule,ale už by to chtělo.Minule dal manžel malému kousek vánočky na zkoušku a jen ji rozdrobil,zkusila sem mu dát brumíka a totéž.Když mu dám suchý rohlík,tak ho jen rožmoule a to je celý.

lavazza
2. jan 2012

A zatím teda nemáme ani jeden zub,je vidět jak jedničky dole sou,ale zatím neprořezaný.

albao
2. jan 2012

@lavazza jeeej, vy nemate zubky? To je mile 😀 To je este take miminko 😵 Ked cudzi nam tipuju vek, tak povedia rok a pol, mam proste prerastene babo 😝 😀

lavazza
2. jan 2012

@albao No ten náš prcek je ještě menší než dýl narozený děti a někdy o dost.

ivkaj
2. jan 2012

@albao já rohlík krájím na slabší kolečka a namažu. Mrňous měl období, kdy si je sám držel, ale teď ho to zase přešlo. Když mu dám půlku rohlíku, tak ten si spokojeně ukusuje.

epelino
2. jan 2012

Ahojte kocky, mozem sa pridat? nasla som tuto temu az teraz, my mame tiez Lukaska narodeneho 19.1.2011 takze za chvilu budeme slavit rok🙂 Inak mu prave vysli dalsie zubky, takze uz ich ma 8🙂 rada s niekym popisem...