Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak první jízda na sáńkách byla super.
Touhle dobou před rokem už na mě šly bolesti a zítra touhle dobou sme byli už v porodnici...
@lavazza jéj sánky se líbili ? My marně čekáme na sníh 😀 i když teď je to jedno, protože jsme 5 dnů horečkovali a dnes se konečně malý osypal, takže máme pár dnů se zimními radovánky utrum 😖
Dokonce musíme přesunout narozeninovou oslavu 😠 nemá mít žádne návštevy aby nic dalšího nechytnul..ale nevadí maminka to nejak vydrží a Kvidovi je to zatím stejně jedno...
Miky slaví teď o víkendu, nebo už to máte zasebou ? 🙂
No jo byl spokojenej,seděl jak paša.U nás dneska docela sněží. Mikuláš má rýmu,já taky.Máme jít příští týden na roční kontrolu a očkování,tak snad bude OK,jinak by ho neočkovali.Budeme slavit te´d v sobotu,manželova rodina přijde po obědě a moje rodina navečer.Bylo by nás moc najednou.Už mám od prosince i objednaný dort.Jsem zvědavá jestli ho bude papat🙂
vidim ze tu rozoberate narodeninove oslavy a torty, ja sa chysta, upiect doma,len neviem aku, asi piskot s pudingovo maslovym kremom, alebo mate nejake ine navrhy? mala by byt co najdietnejsia-kvoli malej
My jsme slavili v pátek a dort jsem dělala domácí za studena - ve vrstvách piškoty, zakysaná smetana s troškou vanilkového cukru, jablka s broskvemi svařená na kaši a zahuštěná trochou rýžové instantní kaše a pak ještě jednou všechny tři vrstvy. Přes noc jsem to nechala v lednici ztuhnout a druhý den jsem to celé natřela jogurtem a nahoru z banánu udělala jedničku.
Čaute, tak mi slavili teď o víkendu a jsem celekm ráda, že je to za námi. Spousta práce a mrňous to stejně moc nevnímal (asi něco jako vánoce). Dort si dali jen dospěláci, jemu jsem udělala z rozvařených jablíček a jáhel (recept na první dort co byl v Tescomě), ale ten teda moc úspěch neměl.
Dneska jsem zvládli i roční prohlídku - 81c a 10,350kg. Chodit se mu moc neche, ale ukecaný je jak ženská ;o)
@ivkaj Na ten jáhlovej jsem taky měla recept, zkusila jsem to pro jistotu o týden dřív, ale nepodařil se mi (nebo to tak prostě mělo být, ale nebylo to k tomu 😝 Tak proto jsem potom sáhla k tomu za studena.
Na roční prohlídce jsme byli ve čtvrtek a máme výsledky skoro stejné 🙂 cca 80 cm a 10,30 kg.
holky mám dotaz takovej blbej - nekoušu vás deti 😠 ? ten nás malý prdola před pár dny začal. Přimudlí se, přimazlí se a pák chňapne 😅
Já sem dneska,den po prvních narozeninách našla první zoubek,jedničku vpravo dole.Dával si docela načas...
Holky, zvažujete teď nějaká očkování, kromě těch hrazených pojišťovnou? Dr. mi nabízela meningokoka, jiná maminka zase říkala, že jiná Dr. jí radila spíš žloutenku. Tak nevím. . .

chcem sa vas opytat-neviete mi poradit nejaky jogurt s co najkratsou zarukou, najlepsie BIO, na zaciatok ako rekonvalescencia po rotavirusoch