Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Zítra máme oslavu Mikuláškových narozenin,jsem zvědavá co bude říkat na dortík.Viděla sem ho už na fotce a je pěknej 😉
Tak oslava za námi, Miky byl nadšenej a dortík suprovní 😉 Miky si oslavu užil a rozbaloval dárečky.Než přišla druhá babi s dědou,tak se stihnul i vyspinkat.
Tak si nás taťka 22.1. před rokem dovezl domů a byl s námi týden doma...škoda,že to tak utíká všechno 😒
Dnes jdeme na roční prohlídku,tak jsem zvědavá jak dopadneme...
@albao nuz nebolo miesto na are,, takze im davame sancu do konca februara a zaciname vybavovat prahu, lekari za to nemozu ale cely system je prehnity. nejak sa to zmenilo a chirurgia nema vlastne aro, a tak sa to miesto stale obsadzovalo koli urgentnym pripadom, trcali sme tam do stvrtku lebo na piatok sa uz nasa operacia chystala hoci, tiez nebolo dobre cakat tam na to od pondelku, no ale nevadi.... ked vsak ku nam prisla smutna mlada lekarka, uz som vedela kolka bije 😒
baby prosím vás ako čistíte svojim detičkam zúbky, ? akou kefkou a pastou??
Tak jsme dnes byli v poradně,Miky má 10,5kg,74cm-je menší než ostatní děti,ale ještě se vejdeme do tabulek.Dr. byla spokojená a máme za sebou poslední hexu a synflorix.
Ahojte, tak sa pripajam, aj my mame narodeninovu oslavu za sebou, bolo nas 11 a dve deti, ledva sme sa pomestili do obyvacky 🙂 Torticka bola super a maly vynimocne spal aj doobeda, aj poobede, asi ho to zmohlo 😉
my uz mame tiez oslavu za sebou a maly sa nenormalne tesil, ked sme mu spievali zivio!
no a malemu ide prva stolicka, takze mame horne 1 a 2,dolne 1 a teraz ma uz takmer prerezanu spodnu stolicku.
@albao no navonok zvladol. nemali sme sami izbu lebo za nu pytali 33 eur za noc,, co je des a ked sme si predstavili ze tam budeme musiet byt mozno 10 dni tak na to nemame... no ale potom sa zacal v noci budit a plakat co mu este teraz trva, a poslednu noc zacal vracat a prehanalo ho,, ja som to chytila v piatok vecer a v sobotu som bola celu ko, potom to chytila svokra a teraz aj svokor,, takze sme si z nemocnice doniesli aspon nieco 😒 ked sme prisli domov zalahol o piatej a vstal rano o siedmej, medzitym si placom vypytal mliecko. takze to s nim zamavalo... ale uz sa dava do poriadku. to nevie ze tam pojdeme znovu 😒
@albao jj bylo - ale mám pocit že už to neprodávají, my jsme to kupovali tak 7let zpátky..až jednou s Kviďulkem pokojíček uklidíme, tak se pokusím poslat fotku celku 😀 Jsem docela nadšena, jak se nám ten nábytek povedlo ještě využít - původně jsem ho chtěli odložit na půdu a koupit nový "dětský" nábytek, ale nic se mi nelíbilo, tak nakonec vyhralo staré dobré Norebbo
Dneska sem dala Mikymu ze skleničky tuňáka s rýží a cuketou,Dr. říkala že rybu až od roka a dnes sem si všimla,že je ta sklenička od 8.měsíce...

@ivkaj já sem nad tím právě pořád přemýšlela jestli jo nebo ne,Dr. říkala že to je dobré,kamarádka říkala,že její chlapeček měl strašný průběh a že u dalšího by určitě dala,Dr. říkala,že u chlapečků můžou způsobit i neplodnost,pokud by nedostal neštovice do 12let,tak očkovat určitě,já mám po neštovicích dost jizev v obličeji a dost mi to vadí 😒