icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
20. jan 2012

@ivkaj já sem nad tím právě pořád přemýšlela jestli jo nebo ne,Dr. říkala že to je dobré,kamarádka říkala,že její chlapeček měl strašný průběh a že u dalšího by určitě dala,Dr. říkala,že u chlapečků můžou způsobit i neplodnost,pokud by nedostal neštovice do 12let,tak očkovat určitě,já mám po neštovicích dost jizev v obličeji a dost mi to vadí 😒

lavazza
20. jan 2012

Zítra máme oslavu Mikuláškových narozenin,jsem zvědavá co bude říkat na dortík.Viděla sem ho už na fotce a je pěknej 😉

lavazza
22. jan 2012

Tak oslava za námi, Miky byl nadšenej a dortík suprovní 😉 Miky si oslavu užil a rozbaloval dárečky.Než přišla druhá babi s dědou,tak se stihnul i vyspinkat.

ellahop
23. jan 2012

@albao ahoj albao,, zas nas poslali domov, ale tvoj nazor o ockovani je aj mojim nazorom, nedali sme nic ine okrem povinneho. ani rotu, a mam pocit, ze sme dobre urobili.

lavazza
23. jan 2012

Tak si nás taťka 22.1. před rokem dovezl domů a byl s námi týden doma...škoda,že to tak utíká všechno 😒

Dnes jdeme na roční prohlídku,tak jsem zvědavá jak dopadneme...

knedluska
23. jan 2012

@lavazza - super, tak oslava se vydařila. My jí měli včera taky, ale to tu byla švagrovka, takže nic moc. Lepší bude ve čtvrtek, až přijede moje mamka. 🙂

albao
23. jan 2012

@ellahop to nemyslis vazne, zase vas poslali naspat? A preco? A kedy to teda urobia? ☹ To su take neprijemne nervy, nechapem ako mozu mat to srdce toto robit ☹

@lavazza veru veru, nebyt fotiek, tak si ani neviem rpedstavit ake malinke babenko bolo moje zlaticko

lavazza
23. jan 2012

@knedluska my jsme odpoledne slavili s manželovou rodinou a večer s mojí,vzali jsme to jedním hopem 😉

ellahop
23. jan 2012

@albao nuz nebolo miesto na are,, takze im davame sancu do konca februara a zaciname vybavovat prahu, lekari za to nemozu ale cely system je prehnity. nejak sa to zmenilo a chirurgia nema vlastne aro, a tak sa to miesto stale obsadzovalo koli urgentnym pripadom, trcali sme tam do stvrtku lebo na piatok sa uz nasa operacia chystala hoci, tiez nebolo dobre cakat tam na to od pondelku, no ale nevadi.... ked vsak ku nam prisla smutna mlada lekarka, uz som vedela kolka bije 😒

albao
23. jan 2012

@ellahop ☹ ☹ ☹ bozinku. A Tomasko ako zvladol nemocnicne prostredie?

ivkaj
23. jan 2012

@ellahop to je fakt hrozný, jak to zdravotnictví funguje. Nechápu, že aspoň k dětem nejsou víc vstřícnější 😔 Doufám, že už brzo bude všechno na dobré cestě.

luuca1
23. jan 2012

baby prosím vás ako čistíte svojim detičkam zúbky, ? akou kefkou a pastou??

ivkaj
23. jan 2012

@luuca1 zatím jen takovým gumovým "kartáčkem" na prst. Pasta se tuším používá až prcek umí aspoň trošku vyplivnout.

lavazza
23. jan 2012

Tak jsme dnes byli v poradně,Miky má 10,5kg,74cm-je menší než ostatní děti,ale ještě se vejdeme do tabulek.Dr. byla spokojená a máme za sebou poslední hexu a synflorix.

luuca1
23. jan 2012

@ivkaj hej lebo mne dnes povedala moja doktorka že už treba čistiť a teba ísť aj na prvú preventívku k detskej zubárke

ivkaj
23. jan 2012

@luuca1 zoubky se mají čistit od té doby co se vyklubou, někdo dokonce tvrdí, že by se měly čistit i jen samotné dásně.
K zubaři jsme objednaná celá rodinka na květen. Ale to mi rovnou zubař říkal, že když prcek nebude chtít otevřít pusu, násilím nic dělat nebude.

epelino
23. jan 2012

Ahojte, tak sa pripajam, aj my mame narodeninovu oslavu za sebou, bolo nas 11 a dve deti, ledva sme sa pomestili do obyvacky 🙂 Torticka bola super a maly vynimocne spal aj doobeda, aj poobede, asi ho to zmohlo 😉

sesilia
24. jan 2012

my uz mame tiez oslavu za sebou a maly sa nenormalne tesil, ked sme mu spievali zivio!

no a malemu ide prva stolicka, takze mame horne 1 a 2,dolne 1 a teraz ma uz takmer prerezanu spodnu stolicku.

ellahop
24. jan 2012

@albao no navonok zvladol. nemali sme sami izbu lebo za nu pytali 33 eur za noc,, co je des a ked sme si predstavili ze tam budeme musiet byt mozno 10 dni tak na to nemame... no ale potom sa zacal v noci budit a plakat co mu este teraz trva, a poslednu noc zacal vracat a prehanalo ho,, ja som to chytila v piatok vecer a v sobotu som bola celu ko, potom to chytila svokra a teraz aj svokor,, takze sme si z nemocnice doniesli aspon nieco 😒 ked sme prisli domov zalahol o piatej a vstal rano o siedmej, medzitym si placom vypytal mliecko. takze to s nim zamavalo... ale uz sa dava do poriadku. to nevie ze tam pojdeme znovu 😒

albao
24. jan 2012

@ellahop no prave, ja si myslim, ze deticky to velmi citlivo vnimaju ☹ Chudatenko

lolelole
24. jan 2012

Tak máme za sebou první narozky - moje malá jednička 😵 Dortík byl zatím jenom pidi rychlovka z piškotu, opravdický bude až na oslavě o víkendu..Kvidovi to ale vůbec nevadilo, stejně ho rozpatlal všudemožně a ještě i psy nakrmil 😀

lolelole
24. jan 2012

@ellahop to mě mrzí - museli to být nervy a byli jste tomu vystavený úplně zbytečně 😖 to je fakt naprd systém 😠

albao
25. jan 2012

@lolelole jej, krasny nabytok v izbicke! Sa inspirujem 😀 Kvidovi blahozelaaame! 😉

lolelole
25. jan 2012

@albao díky 🙂 to je nábytek z Ikea - norebo nebo tak nějak se to jmenovalo - už s námi cestuje dlouho, meli jsme ho v starým bytu, pak v dome v obyvaku, pak v pracovně a ted jsme to ruzne prořezali a proměnili, dokoupili barevné koše a je z toho Kviduv pokojík 😀

albao
25. jan 2012

@lolelole nebolo to ako obyvackova stena? Take nieco som tam videla a paci sa mi to uz dlho.

lolelole
25. jan 2012

@albao jj bylo - ale mám pocit že už to neprodávají, my jsme to kupovali tak 7let zpátky..až jednou s Kviďulkem pokojíček uklidíme, tak se pokusím poslat fotku celku 😀 Jsem docela nadšena, jak se nám ten nábytek povedlo ještě využít - původně jsem ho chtěli odložit na půdu a koupit nový "dětský" nábytek, ale nic se mi nelíbilo, tak nakonec vyhralo staré dobré Norebbo

lavazza
25. jan 2012

@lolelole ten je úplně boží,Miky dort nebaštil vyplivnul ho,ale líbil se mu a pak do něj chtěl píchat

lolelole
26. jan 2012

@lavazza ja jsem udělala jenom takovou rychlovku - z ingrediencí, které normálně papá jako je jogurt, piškoty ovoce, takže mu chutnal..ale stejně pak byla větší zábava vymalovat dortem celý obývak, než ho jíst 😀

lavazza
26. jan 2012

Dneska sem dala Mikymu ze skleničky tuňáka s rýží a cuketou,Dr. říkala že rybu až od roka a dnes sem si všimla,že je ta sklenička od 8.měsíce...

knedluska
26. jan 2012

@lavazza - a co to bylo za skleničku? Jsem nikde rybu ve skleničce neviděla. 😕