icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ivkaj
26. jan 2012

@knedluska tuňáka má v nabídce Hami. Já zkoušela i platýze (radili i ho v rybárně, že je bez kostí a dietní).

lavazza
27. jan 2012

@knedluska Bylo to od Hami, manžel to kupoval v Tescu,bylo to teď v akci,muselo se koupit 6skleniček a byli levnější.Přímo na skleničce bylo napsáno tuňák s rýží,cuketa.A dokonce sem snad viděla i od Sunárku v DMku rybu.

seminkads
29. jan 2012

Tak a už aj my máme doma batoliatko 🙂 ako to rýchlo ubehlo, mám pocit akoby to bolo len včera, čo sa malá narodila, torta jej vobec nechutila, ale zato sa vybláznila s darčekmi a s balónmi. A namiesto toho, aby do torty strčila palec tak tam strčila nohu 🙂

majka07
31. jan 2012

ahoj holky, už si mě asi nepamatujete.... jsem ostuda dlouhoooooooo dlouhoooooo jsem tu nebyla 😔 😔 😔 😔

Všem ledňáčkům gratuluji k prvnímu ročku, přeji všem hodně zdravíčka 😉 😉 😉 😉

lavazza
31. jan 2012

Tak Miky už zvládá nasazovat kolečka na tyčku a dávat dílky do vkládací kostky a lítá jak divej🙂

lavazza
31. jan 2012

Zkoušela některá z vás dělat dětem pudink z UM?A jak to dopadlo?

sova33
31. jan 2012

@lavazza Ahoj, kolečka na tyčku zvládá taky, ale prostrkovat dílky do vkládací kostky nechce, on je chce jenom vysypávat 😀

albao
1. feb 2012

@lavazza jej a to zvlada aj rozlisit, ze ci ma kocku alebo kolecko? 😨 To nam este nejde 😀 Sikovni 😵

knedluska
1. feb 2012

@lavazza - já dělala pudink z UM zrovna minulý týden. Dopadl normálně jako klasický puding, akorát naše princezna ho nechtěla jíst. 😀

lavazza
1. feb 2012

@knedluska mě to docela hrudkovatělo a nebyl tak hustý, Miky snědl jen půlku, včera sem četla,že když se dělá pudink z normálního mlíka,tak se může od roka když je to vařený mlíko,tak nevím co je na tom pravdy

lavazza
1. feb 2012

@albao někdy se mu povede vložit správně, někdy vloží jiný tvar,který se mu vejde zrovna 🙂

knedluska
1. feb 2012

@lavazza - fakt? Já teda dala jenom ohřát vodu a pak zvlášť v troše vody jsem rozmíchala UM a pudink a pak to jenom zamíchala do vařící vody a trochu povařila. A s tím mlékem nevím, ale převařené si asi taky myslím, že už by mohli.

albao
1. feb 2012

@lavazza ja uz som od roka zacala davat pomalicky plnotucne mlieko. Nie kazdy den, ale trochu ho primiesam do kase, nech si zvyka.

atemi
1. feb 2012

Ahojte mamicky, skuste stastie - babyzlava.sk robi facebookovu sutaz o pekne ceny:
Staci zdielat a zadat meno a email... http://www.facebook.com/BABYzlava.sk?sk=app_357...

seminkads
1. feb 2012

@lavazza ja som uvarila puding tak ze som normalne dala vaarit UM a potom som tam vmiesala puding rozmiesany v UM, bol ako normalny, ale mala ho aj tak nechcela jest. UM mozes kludne varit, ale musis ho mat vopred rozmiesane-nesmies pridat prasok UM do horucej vody-zrazilo by sa. inak kludne mozes uz z plnotucneho

lavazza
2. feb 2012

@seminkads Aha,tak já sem dala vařit vodu a pak jsem tam zamýchala UM a pak pudink.

zutom78
2. feb 2012

Ahojte kočky, pripájam sa aj ja k bábätkám narodeným v januári 2011.

seminkads
2. feb 2012

@lavazza to bol asi ten problem-ked pridas UM do horucej vody tak sa zrazi, lepsie je ho pridat do vody izbovej teploty, poriadne rozmiesat a potom dat varit, alebo tak pridat k vode, mne sa tiez prvy krat zrazilo 🙂 ale myslim si, ze puding mozes uz uvarit v normalnom mlieku-plnotucnom, ja uz ho zacinam pouzivat na varenie a mala nema ziadne problemy

ellahop
2. feb 2012

ako spia vase deti? u nas to zacalo byt nejake divne. napriklad boli asi tri dni ked spal iba raz za den a to o siedmej padal totalne ko do postele. teraz chodi spavat okolo jedenastej do obeda a vstal o 12 a potom som ho dala o stvrtej do postele, reval ako tur, ale nakoniec zaspal teraz spiiii a spiiii a to nechcem vidiet kedy sa ulozi vecer, uz bolo aj tak ze okolo pol desiatej zaspaval. je to tazke teraz ked je na rozhrani babatka a chlapca. lebo unaveny je ale to ze mi chodi spavat tak neskoro mi vobec nevyhovuje prave naopak,,, 😒

ellahop
2. feb 2012

@lavazza samozrejme ze moze papat kravske prevarene mlieko od roka, preco by nemohol. nam lekarka povedala ze vsetko ale s rozumom. no a puding sme uz mali s dukatovymi buchtickami a moc mu chutil... a nis sa nestalo. a dokonca uz mal aj kremovu brokolicovu polievku so smotanou a tiez nic... nas uz papa vlastne vsetko...napriklad dnes na obed mal rajcinovu polievku s ovsenymi vlockami a vajickove cestoviny, na ranajky chlebik s maslom na desiatu mliecnu ryzu, potom kiwi a take hipp keksy ovocne no a teraz ho caka muffinka a vecer mliecko... inak tie keksy su fasa, moc mu chutia http://www.hipp.sk/produkty/detske-susenky/ovoc...

seminkads
2. feb 2012

@ellahop u nas je ten spanok podobny, ale snazim sa dodrziavat nejaky denny rezim: vstava okolo pol 8, potom ide spat okolo 12:30-13:00, spi tak 2-2,5hodiny a potom vecer o pol 8, a v noci sa aj tak budi niekolkokrat a raz papa.
to je asi take blbe obdobie-jeden denny spanok je malo a dva zasa vela

knedluska
2. feb 2012

@ellahop - tak u nás si malá tak před týdnem přehodila spaní a už spí jenom jednou denně, vstává kolem té půl 8 a pak jde spát po obědě kolem 12 a spí tak cca dvě hodiny. A chodí spát tak v půl 8.

lavazza
3. feb 2012

@knedluska to je zhruba tak jak u nás

ellahop
3. feb 2012

@knedluska tak to zavidim, tomasko vstava okolo pol siedmej niekedy aj skor a tym padom uz je okolo jedenastej unaveny, spi hodinu mozno hodinu a pol.. no ale to mu nestaci a tak okolo stvrtej ide spat znovu, a potom, tak ako vcera este o pol desiatej ma vytiahol z vane,,, keby si aspon vedel poobede teda pospat mozno dve a pol hodiny mozno by to bolo fajn. ak ho druhy krat nedam tak uz okolo pol siedmej je taky unaveny ze ledva vydrzi do siedmej a ide spat. no potom uz o pol siestej kuvika,,, musime vydrzat,, 🙂

lolelole
3. feb 2012

tak u nás se spí zatím 2x, Kvido vstáva v půl 8 spinkat jde kolem 11 na hodinku a pak by asi vydržel ale beru ho ven kolem půl 4 a to si tedy obvykle na půl hodky schrupne 🙂 A večer chodíme spát tak mezi 8 až půl 9 a v noci se budí jednou na jídlo a pár krát na dudlíka, vyndání nohy zaklíněné v šprušli a tak podobně 😀

lavazza
3. feb 2012

Máme doma malého otesánka,jen by pořád jedl.Neslyším od včera nic jiného než mňam mňam.Ale už začíná pěkně chodit,už kolikátý den sám stoupne,takže to snad vylítá 😉

espanolka
4. feb 2012

Ahojky, jsem tu nebyla hrooozně dlouho 🙂 naposledy asi měsíc po porodu, bylo tu hrozně moc stránek a nestíhala číst 🙂)) Termín jsem měla 29.ledna a rodila tři dny před. Náš Jiříček oslavil 26.ledna rok, oslava to byla veliká. Už povídá Mama, Tata, Baba, Kytí a svítí. Pořád na něco ukazuje. Má 4 zoubky, 2 se mu klubou. Chodí okolo nábytku, začíná se pouštět. Je moc šikovnej a hodnej. Miluje cestování 🙂)
A jak se máte vy ostatní?

zuzik28
6. feb 2012

ahoj holky, všechny vás zdravím...už jsem tu zase nějakou dobu nebyla 😅 Je toho jaksi moc. Kristýnka je přes den hodná, ale noci máme hrozné, pořád se budí, chce mlíčko....fakt. paráda. Navíc sháníme domeček a zatím se nám žádný nedaří sehnat...asi máme vysoké nároky nebo co 🙂
Jinak už lítáme jak draci, krásně papáme...míry na roční prohlídce 11.540 g a 84 cm, takže pořádná baba 😀

Moc jsem vás nedočítala, takže nemám přehled.
Pochlubila se vám tady jedna maminka, že čeká druhé mimčo? Nechci to prásknout kdyby náhodou ne 😀 😀 Každopádně gratuluji....

lavazza
7. feb 2012

@zuzik28 Ahoj,tak to je malá pořádný kus ženské, to my jsme zas zakrslíci 😉 ,ale Mikuláš nemá být po kom velký...
Jinak Miky taky už pěkně běhá,docela se mi podařilo omezit kojení,jenže teď jak mu rostou zuby,tak bych řekla,že zas vyžaduje víc ode mě mlíko,už máme 4zuby,konečně🙂

Mikuláš má asi atopický ekzém,jsme objednaný na 16.2. na kožní,ale asi radši zavolám naší Dr. jestli se na to nekoukne dřív...