icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

epelino
8. mar 2012

@lolelole AJ náš malý všetko opakuje, je to sranda, dnes si sám otvoril šuflík v kuchyni keď som varila a vytiahol odtiaľ najväčšiu varechu, potom do mňa štuchal, podaval mi ju a pytal sa na ruky, že mi chce pomáhať 🙂

seminkads
8. mar 2012

nasa Naty uz papa nase jedlo (az na niektore vynimky) ja sama velmi nesolim a nekorenim, papa riadne kusky, az sa niekedy divim 🙂 , jeduje sa nenormalne, vrieska, nervaci, ked vidi, ze ju idme prebalit ujde a zanic na svete nechce prist, kope, vrieska 🙂 posledne tri dni sa rozhodla ze chce spat s nami v posteli a nikde inde ☹ a nocnik-nutne zlo 😀 😀 😀 a neznesie ked robim hocico ine okrem venovania sa jej

ellahop
9. mar 2012

nas zas dnes rano sa zobudil vyobozkaval medveda a potom ho napadlo chytit ho za usi a urobit matesa a potom rozmyslal zobral mu labky a zacal s nimi tlieskat a hovorit tap tap tap.. xixi,,, bezne mu dava dudu alebo napit alebo rozok, no starostlive dieta ja mam.. 🙂

ivkaj
14. mar 2012

Čaute, jaké dáváte umělé mlíčko?

knedluska
14. mar 2012

@ivkaj - my ještě kojíme, ale slyšela jsem chválu na mlíčko z DM. 🙂
Co ty, jak je a co prcek?

kamusek
14. mar 2012

@ivkaj Jak píše knedluska....používáme mlíčko z DMka, značku Babylove. Je super, malé chutná, je levné a přitom bio. Používáme ho už od 2. měsíce, když jsme museli začít přikrmovat. Ale někdy koupím i Sunar nebo Bebu. Když je třeba v akci. Naši malé nedělá problém vypít jakékoliv mlíčko 🙂 A už je dost velká, takže střídání nevadí 🙂 A někdy už ji udělám i převařené kravské mlíčko.

ellahop
14. mar 2012

@kamusek ahoj, kde su vsetky mamicky??? haniula a misha a ostatne co tu boli od zaciatku,,, kinsli, a ta baba z grecka, ta bola vzdy vtipna... 🙂

kamusek
14. mar 2012

@ellahop Ahojky! My se teď "scházíme" na facebooku. Můžeš se k nám přidat. Jsme tam skoro všechny! Je to skupina Modry konik.

ivkaj
14. mar 2012

@kamusek @knedluska tak mlíčko z DM máme zaítm na kaši. Na večer jsem měla noční Bebu nebo Hajaju od Hami a na ráno jsem koupila Junior mlíčko od Nestlé.
Právě mi přijde, že rozdíly jsou snad nejvíc v ceně. Když jsem se včera dívala na nabídku v lékárně, tak jsem se do toho tak zamotala, že jsem nakonec nic nevybrala 😅 A taky jsem nevděla, jestli se značky můžou střídat.

ellahop
14. mar 2012

@kamusek tak si vas najdem,

ivkaj
14. mar 2012

@ellahop @kamusek tak já to zkusila, ale FB je tolik skupin modry konik, že nevím kam :-/

ellahop
14. mar 2012

@ivkaj ja som skusala a nasla som je tam 27 clenov

sjussi
14. mar 2012
knedluska
14. mar 2012

Taky se přidávám. 🙂

majka07
23. mar 2012

ahojky, po dlouhé době nakukuji a přeji všem hezké jaro
@ivkaj sice opožděně, ale gratuluji a pohodový zbytek těhulkování

luuca1
27. mar 2012

ahojte baby chcem sa vas opýtať mala už skoro 4,5 mesiacov chodí ale teraz sa mi zdá že dáva tak nožičky dovnútra nemáte niektorá takýto problém, ona tak smiešne čapce že neviem či sa to spraví alebo čo, volala som aj ortopédovi ale ten mi iba odporučil ortopedickú obuv, a ti blazni nevedia čo pýtať v tých zdravotných potrebách, kupujete tiež taketo topánočky?? ak máte nejaké tipy na lacnejšie sem s nimi prosím...

vdaka

luuca1
27. mar 2012

a ešte mám jednu otázku mala sa mi začala posledný mesiac hrozne jedovať neviem jej ani len plienku obliecť a vonku ani ručičku mi nedá začne hned zúriť, hrooooza, to len ja mam takého jedoša??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sova33
27. mar 2012

@luuca1 Ahoj, u nás je to to samé, vzteká se několikrát denně (když ho chci přebalit, když mu vezmu ovladač nebo mobil, se kterým si nesmí hrát, když nechce jít pěšky nebo naopak na kočár apod.)

lolelole
27. mar 2012

@luuca1 my jsme koupili boty s žirafkou, stáli necelých 800 - pacholek jeden, má dražší boty než máma 😠 , ale zase do toho investuji, nechci aby měl pak problémy se spadlou klenbou nebo ták...
Inak vztekáme se taky, myslím, že je to normální - hledají hranice, zkouší co jde..ale náš Kvido se vzteká již od nějakého 7-8 měsíce, tak má asi cholerickou povahu po mě. Je to vždy pár vteřin, odezní emoce a je zase v pohodě usměvavý, a to proč se vztekal mu najednou nevadí - čert aby se v těch jejich hlavičkách vyznal 😉

lolelole
27. mar 2012

holky a nechají si dětičky umít zuby ? My to máme jako novinku asi posledních 3 týdnu, že prostě nechce a mohu se rozkrájet. Čistím si s ním, aby se mohl jako opičit, ale vůbec to nefunguje 😖 snad ho to přejde..

knedluska
27. mar 2012

@lolelole - naše si zuby čistit nechala, pak měla období, kdy si do té pusinky nenechala ani sáhnout a teď už zase jo.
A vztek, to je dílo, ale asi jako všude. ... 🙂

petah82
27. mar 2012

@luuca1 aj my mame strasneho jedosa, vsetko je zle, ak to nie je po jeho. a to je skoro vsetko, lebo on akoby naschval musi robit to co nesmie a slovo Nie mu nic nevravi... ☹ je to brutal, casto predychavam 😀

epelino
29. mar 2012

Kocky, rada by som sa vas opytala, co davate detom na veceru. nas maly papaval doteraz ryzove kasicky a uz sa ani nebudil v noci na jedenie. teraz tie kase odmieta, tak mu davam len UM a v noci sa po 3-4 hodinach zobudi, co je hladny.. nechcem mu stale davat len mliecko, aj vecer, aj v noci, aj rano.. poradte.. dakujem !

knedluska
29. mar 2012

@epelino - naše už kaše taky nechce. Tak dávám chlebík s žervé, domácí pomazánkou.....

albao
29. mar 2012

@epelino davam normalne veceru, vacsinou zeleninove, iekedy maso-zeleninove jedlo. Takto fungujeme uz niekolko mesiacov a v noci sa nebudi, teda niekedy si vypyta pohladkanie, ked mala tazky den. Tak snad zaberie 😉

epelino
29. mar 2012

@albao a na obed papa co?lebo nas ma na obed taketo jedlo..

albao
30. mar 2012

@epelino aj na obed ma maso-zeleninove alebo zeleninove jedlo. Mlieko ma v 3 kojeniach a 1-2 jogurty denne. Syry odmieta :( Kasu davam rano, aj ked niekedy odmietne a da si rozok.
Ja som to takto prehodila, ked som zistila, ze jej je kasa tazka na zaludok na vecer a budila sa mi len kvoli tazkemu zaludku. Tak som dala kasu rano a prestala s ami budit v noci.

luuca1
31. mar 2012

ahojte baby chcem sa spýtať dávate svoje detičky svokre na víkend aj na noc samé???
lebo tá moja mi nedá pokoj, už sme sa aj pohádali ja jej malú nechcem dat a neviem ako jej to vysvetliť dajte nejaké rady.... 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀

luuca1
31. mar 2012

@lolelole nooo ved ja som pozerala také krásne uzavrete sandalky z protetiky a že 28 € a to má iba na leto...čiže 2 mesiace....

albao
31. mar 2012

@luuca1 nie nedavam, so svokrou sa nemusime, ona to vie. Ma ju par raz do tyzdna na take 2 hodinky maximalne. Ani nemam rada, ked tam papa, pretoze jej nedoverujem.