Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@luuca1 Ahoj, náš pcek je u tchánů hodně během týdne beze mě, ale na noc bych ho tam nedala ani náhodou. Přijde mi ještě malinký 🙂 (navíc veče a áno kojím, takže tím se to usnadňuje). Ale tchyně to po mně zatím ani nechtěla, občas mu tam dají svačinu, ale jinak i jídlo mu dávám výhadně sama (výjimka byla, když jsem musela k doktorovi, ale to jsem mu dala uvařený oběd s sebou).
Já si myslím, že ve 14 měsících je opavdu bzy na to, aby se dítě v noci vzbudilo a nenašlo tam svoji mámu. Klidně to tak tchyni řekni. Náš malý třeba přes den lítá, jde ke každému a na mě kašle, ale v noci ho musím uklidnit já, táta ho ještě víc ozeřve, tak co by tepve dělal, kdyby tam byla "jenom" babička.
Je to tvoje dítě a ty sama poznáš, kdy je připavené být přes noc bez tebe.
Jinak něco jiného je, když jsem potřebovala veče odejít (třídní sraz apod., to mi pár hodin hlídala moje mamka nebo brácha, ale bylo to doma a byla jsem nedaleko a na telefonu, takže bych byla do 15 minut u něj, ale tcháni stejně ještě ani takhle nehlídali, nic poti nim nemám, ale zatím jsem to od nich nevyužila, zvládl to manžel )
Omlouvám se, teď to po sobě čtu a nějak mi zlobí klávesa R 😒
Baby dakujem za vaše nazory a postrehy... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
milé mamičky, ako vám večer zaspávajú deťúrence? Matej doteraz bez problémov sám zaspal, ale posledné tri noci štrajkuje. Stále sa stavia na nohy a vykrikuje. Keď si k nemu sadnem a myslím že už spí, tak znova je na nohách a vykrikuje. Ide ma z toho poraziť. Spí vo svojej postielke. Spinkáme ešte 2x denne. Ako sú na tom vaše deti? koľkokrát spinkajú za deň a ako v noci zaspávajú? ĎAkujem za všetky rady. 🙂
ahojte baby chcem sa spýtať ako chodia vaše bábätká lebo tá moja tak šmatle nožky dáva dovnútra a chodí jak kačer, máte aj Vy podobne skúsenosti???ďiky
Ahoj holky,kolik maji vaši prckove zoubku?muj ma 8,4 v rade nahoře a 4dole,zádné stoličky,zoubky ma uz pul roku beze zmeny,1.vylezl v 6 mes..jen se ptám,jestli je to ok,co vidím podobne stare destičky,tak maji pusinky plnou zubu..dekuju
Ahoj cufi,tak to máte požehnaně zubů, Mikymu narostl teprve šestý zoubek, první čtyři celkem v poho,ale te´d ho to malinko trápí.
Jinak těhu mamin je tu celkem dost.Mě dává Miky docela zabrat a tak půjdu na chvíli do práce a pak možná druhé.A navíc při těch podmínkách co jsou te´d u nových mateřských, se budu rozmýšlet,asi by sme to neutáhli.

@luuca1 Miky nikde na noc ještě nebyl,přes když se mnou není tak mu to nevadí,ale večer je závislák, navíc třeba z manželovi strany ještě nikdo nehlídal,aby si pro malého přišli sami od sebe,hlídali jen když sem byla u Dr. a moje máma mi řekla na rovinu,že hlídat nebude