icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
31. mar 2012

@luuca1 Miky nikde na noc ještě nebyl,přes když se mnou není tak mu to nevadí,ale večer je závislák, navíc třeba z manželovi strany ještě nikdo nehlídal,aby si pro malého přišli sami od sebe,hlídali jen když sem byla u Dr. a moje máma mi řekla na rovinu,že hlídat nebude

lolelole
31. mar 2012

@luuca1 no u nás na noc hlídání se zatím nekonalo, ale kamarádi nám jednou hlídali, když jsme šli na koncert 🙂 asi od 5ti do 11ti v noci jsme se vrátili - malý to zvládl v pohodě, usnul, neplakal, takže kdybych měla možnost hlídaní, tak bych ho klidně nechala

sova33
1. apr 2012

@luuca1 Ahoj, náš pcek je u tchánů hodně během týdne beze mě, ale na noc bych ho tam nedala ani náhodou. Přijde mi ještě malinký 🙂 (navíc veče a áno kojím, takže tím se to usnadňuje). Ale tchyně to po mně zatím ani nechtěla, občas mu tam dají svačinu, ale jinak i jídlo mu dávám výhadně sama (výjimka byla, když jsem musela k doktorovi, ale to jsem mu dala uvařený oběd s sebou).
Já si myslím, že ve 14 měsících je opavdu bzy na to, aby se dítě v noci vzbudilo a nenašlo tam svoji mámu. Klidně to tak tchyni řekni. Náš malý třeba přes den lítá, jde ke každému a na mě kašle, ale v noci ho musím uklidnit já, táta ho ještě víc ozeřve, tak co by tepve dělal, kdyby tam byla "jenom" babička.
Je to tvoje dítě a ty sama poznáš, kdy je připavené být přes noc bez tebe.
Jinak něco jiného je, když jsem potřebovala veče odejít (třídní sraz apod., to mi pár hodin hlídala moje mamka nebo brácha, ale bylo to doma a byla jsem nedaleko a na telefonu, takže bych byla do 15 minut u něj, ale tcháni stejně ještě ani takhle nehlídali, nic poti nim nemám, ale zatím jsem to od nich nevyužila, zvládl to manžel )

sova33
1. apr 2012

Omlouvám se, teď to po sobě čtu a nějak mi zlobí klávesa R 😒

luuca1
1. apr 2012

Baby dakujem za vaše nazory a postrehy... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lavazza
1. apr 2012

@sova33 přesně jak u nás,přes den jde Miky ke každýmu,ale běda jak se večer probudí a nepříjdu já,ale táta,a už není k utišení

epelino
2. apr 2012

@luuca1 Ja som maleho este nikomu na noc nedala a myslim, ze by to aj tazko znasal, tak naco mu robit stresy? akurat moja mama ho mala raz ked sme boli na svadbe, aj to u nas ho strazila..

ivkaj
2. apr 2012

@luuca1 já bych to na spaní k babičkám dala, až bude schopný to nějka pochopit a taky podle toho jaký vztah s babičkou bude mít.
Tchýně když hlídá, tak zatí je u nás. U nich mrňous nějak špatné spí, a to jsme to zkoušeli jen po obědě.

ellahop
5. apr 2012

@luuca1e nas este nespal ani sa tak skoro nechysta, zavislak som tu ale ja 🙂

zuzu1983
8. apr 2012

milé mamičky, ako vám večer zaspávajú deťúrence? Matej doteraz bez problémov sám zaspal, ale posledné tri noci štrajkuje. Stále sa stavia na nohy a vykrikuje. Keď si k nemu sadnem a myslím že už spí, tak znova je na nohách a vykrikuje. Ide ma z toho poraziť. Spí vo svojej postielke. Spinkáme ešte 2x denne. Ako sú na tom vaše deti? koľkokrát spinkajú za deň a ako v noci zaspávajú? ĎAkujem za všetky rady. 🙂

lavazza
8. apr 2012

@zuzu1983 Miky spí jak kdy,někdy dvakrát,někdy jednou, v poslední době spíš jednou,musím uspávat,sám neusne,to by musel být hodně unavený,je hned na nohách,a v noci se dost budí,rostou mu další zoubky

ivkaj
8. apr 2012

@zuzu1983 Náš mrňous spí jen po obědě. Večer i v poledne usíná sám, většinou stačí natáhnout koloč a je klid.

seminkads
9. apr 2012

@albao nam mala tiez zacala v noci spavat ked sme jej zrusili vecernu kasu 🙂 asi na tom daco bude

epelino
10. apr 2012

@zuzu1983 Nas spava iba raz denne. Ma noci, ze prespi vkuse 12 hodin a inokedy sa casto budi, tiez to pripisujem zubom, lebo vzdy nejaky objavime. Uz ich mame 13 🙂

lavazza
11. apr 2012

@epelino Fíha 13zubů, nám rostou teprve 5 a 6...

albao
11. apr 2012

@epelino teeeda, 13? No aspon to budete mat rychlo za sebou. Ja som naposledy objavila desiaty

epelino
11. apr 2012

@lavazza
@albao Ja mam pocit, ze jeden vyjde, par dni pokoj a zase odznovu, uz aby mal vsetkych 20 😉

erika1977
15. apr 2012

@zuzu1983 Ahoj.mne maly zaspava sam.položim ho do postielky a zaspi sam.niekedy štrajkuje,ked mu idu zubky vtedy plače.ale neprespi mi celu noc.ja sa ho už snažim davat spat jedenkrat za deň.aj kvôli staršiemu synovi aby spali spolu cez obed.a ja môžem chvilu odychovat 🙂 🙂 🙂

erika1977
15. apr 2012

@lavazza aj my mame malo zubkov.a každy preživame s plačom ☹

luuca1
5. máj 2012

ahojte baby chcem sa spýtať ako chodia vaše bábätká lebo tá moja tak šmatle nožky dáva dovnútra a chodí jak kačer, máte aj Vy podobne skúsenosti???ďiky

luuca1
5. máj 2012

@epelino aj nám ide trinásty očný

luuca1
5. máj 2012

@epelino aj nám ide trinásty zúbok ( očný) 🙂 ale nejako to neprežíva iba všetko hryze ale chvala bohu v noci spí

albao
7. máj 2012

@luuca1 tak ako kacer ani nie, ale chodi hodne nasiroko 😀 😝

luuca1
7. máj 2012

@albao no aj to jak taky gadžo
😀 😀 😀 😀 😀 😀

petrakm
12. máj 2012

Ahoj holky,kolik maji vaši prckove zoubku?muj ma 8,4 v rade nahoře a 4dole,zádné stoličky,zoubky ma uz pul roku beze zmeny,1.vylezl v 6 mes..jen se ptám,jestli je to ok,co vidím podobne stare destičky,tak maji pusinky plnou zubu..dekuju

sova33
12. máj 2012

@petrakm Ahoj, já myslím, že je to v pořádku. Náš prcek má 10 zubů (8 řezáků a 2 stoličky) a teď se mu prořízla třetí. Takže zase o tolik víc to není 😉

lavazza
13. máj 2012

@sova33 Neboj my máme jen 5, 3 nahoře a dva dole...,jiný děti mají taky mnohem víc...

zuzu1983
14. máj 2012

@petrakm my sme na tom presne rovnako ako vy 🙂 a neriešim to. neboj, oni vylezú všetky. 🙂

cufinka
13. jún 2012

zdravíme s Nelinkou 🙂 koukám že řešíte zuby 😀 my jich máme 15 a jdou pěkně bez buzení a bez pláče 😀 a jak se máte? přidávám pár fotek ,sem moc nechodím jsem hodně na fb . jinak to tak strašně letí !!! už stte tady někdo těhu? my plánujem druhé mimi příští rok zkoušet 🙂

lavazza
13. jún 2012

Ahoj cufi,tak to máte požehnaně zubů, Mikymu narostl teprve šestý zoubek, první čtyři celkem v poho,ale te´d ho to malinko trápí.
Jinak těhu mamin je tu celkem dost.Mě dává Miky docela zabrat a tak půjdu na chvíli do práce a pak možná druhé.A navíc při těch podmínkách co jsou te´d u nových mateřských, se budu rozmýšlet,asi by sme to neutáhli.