icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
14. mar 2011

@ajkalc jooooj a kolkiatky si das urobit cici?? 😎

kostri
14. mar 2011

@markysek2 😀 s tou zahradou sme na tom podobne 😀 dufam ze za mesiac,max dva uz budeme v nasom domceku,tak sa tesim na zahradu,ze az! 😎

kostri
14. mar 2011

@cara.m dve hodiny urcite nevydrzi! 😕 teraz vydrzala od jedenastej do dvanastej..teda pred dvanastou zacala byt taka nekludna,tak som ju rychlo balila do kocika,nech teda som o krok dopredu 😅 😀 ale aj tak si poplakala,kym sa ulozila 🙄

kostri
14. mar 2011

@markysek2 este som chcela,ze hanka zacla od takeho piateho mesiaca spavat v stojacom kociku pekne dva krat za den po dve tri hodiny,oni ked tie deticky podrastu,tak sa uz budu vediet lepsie ulozit,uz nepotrebovala vozit.tak aj ja pevne dufam,ze zahrade sa budem moct plne venovat 😅

vikaki
14. mar 2011

@loola80 teda ja to mam skor naopak.dostala som taky menzes,ze si musim davat poporodne vlozky,take tie skoro ako plienky 😢 ...normalne mam take silne krvacanie,ze akoby som prave porodila....a o nalade ani nehovoriac=dnes rano som sa rozrevala koli japonsku 😢 a inak som hrozne vynervovana za kazdu somarinu....ale nakoniec som rada ze mam kramy,aspon sa precistim,mozno budem mat potom aj nejake to kilo menej 🙂 a okrem toho,budem sa vediat lepsie orienotvat,kedy mam plodne a neplodne dni

kostri
14. mar 2011

@cara.m naaa,nenapisala si mi,jak si teda mam kuknut tu relaciu sama doma? 😨 😒 nejde mi to 😒

markysek2
14. mar 2011

joj tím risknutím samozřejmě myslím že nás nenaočkuje hned ale později...nejsem člověk který by se stavěl proti názorům lékaře a už vůbec ne u tak malého miminka 😀 😀 😀

misha8
14. mar 2011

@luuca1 no podľa vývinu má udržať vahu hlavičky v 2 mesiaci to je pri nosení a na brušku v 3 mesiaci

misha8
14. mar 2011

@ajkalc supeeeer a čo ješ ??? poraď 😉

misha8
14. mar 2011

@kamusek ahoj ja ju skúšam davať na bruško len v plienke a bodynku normálne vydrží oveľa dlhšie a hned sa neštorcuje 😉

misha8
14. mar 2011

@kostri naša včera chytila taký amok to nebol rev ale krik 😲 😲 😲 normálne sme nechapali ...spala OK ale o 5 vyspatá 😲 😲 😲 POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC

vikaki
14. mar 2011

@misha8 no aj luki uz zacina riadne skriekat=kricat...clovece to je sila hlasiviek...uz neplace ked nieco chce,len vykrikuje 😀 a zacina sa cim dalej tym viac usmievat a uz sa s nou da aj trosku pohat=javi zaujem o okolie

sova33
14. mar 2011

Ahoj, tak jsme se sem zase po několika dnech dostala. Už máme taky RÝMU. Včera měl ráno i teplotu ☹ A k tomu i kašle. Ach jo.

cara.m
14. mar 2011

@markysek2 každopádně se zeptej doktorky, ale slabá rýma nevadí 😉 vadí jen taková ta silná co řekla doktorka mi

cara.m
14. mar 2011

@kostri zkusím, uvidíme 😀

vikaki
14. mar 2011

@sova33 ake zaujimave meno ste dali malemu...na slovensku tusim take neexistuje,,,,,,,,dost ma zaujalao,take jednoduche a strucne

cara.m
14. mar 2011

@kostri no v tom prohlížeči mi to funguje normálně, vypisuje ti to něco?

kostri
14. mar 2011

@sova33 juj 😒 skore uzdravenie 🙂 co davas malinkemu na kasel?

kostri
14. mar 2011

@ajkalc inak super napad s tym rozbalenym pipikom 😵 zuzanka tiez lubi byt rozbalena,ale ci by tak zaspala 😕 no,mozno skusime

kostri
14. mar 2011

@vikaki @misha8 zuzanka uz tiez chyta taky amokovy krik 😨 ze:uaaaauaaaa 😨 😖
@misha8 a to rano o piatej zacala tak kricat? 😕

cara.m
14. mar 2011

No já nevím, mi ten fusak přijde moc na 15 st, ale možná je to můj pocit. Raději jsem ho dneska vzala, ale měla jsem pocit, že se tam malý upeče 😒

kostri
14. mar 2011

maminky,ktore ste rodili cisarskym..vcera som zistila,ze v strede jazvy mam taku asi 4cm zacervenalu ranu a okolo toho tiez cervene 😖 neboli,nestipe,len to tam nemam zhojene 😖 pockat,ci ist s tym k dr?ono sa mi to na tom mieste od zaciatku horsie hojilo,ale toto ma vcera trochu zaskocilo 😖

ellahop
14. mar 2011

@misha8 my musime cvicit iba v plienke, ale dnes nas pani sestricka pochvalila, ze od stvrtku co sme tam boli prvy krat
maly aktivnejsi a dokonca sa mu ta hlavicka podari zdvihnut, co dovtedy skoro neurobil..

kostri
14. mar 2011

@cara.m aj mne sa zdal fusak moc,ale minule,ked sme boli na dome,sa mala piekla v kociku doobeda a poobede uz bola taka zima,ze som sa bala,aby mi nenachladla 😕 este je to pocasie take klamlive..ale zas ked sa spotia a ofukne ich,to bude sou 😒

cara.m
14. mar 2011

@kostri no ono je taky fusak a fusak. Asi vytáhnu ten co máme v kočárku a strčím tam ten ze sedačky - ten je fleesový a zevnitř má umělou ovci viz. fota v albu co myslíš?

cara.m
14. mar 2011

@kostri poraď zkušená matko 😉

sova33
14. mar 2011

@vikaki Děkujeme 🙂 Chtěli jsme něco neobvyklého, ale ne exotického.

sova33
14. mar 2011

@kostri Zatím nic, nekašle moc a prý je to z té rýmy, jak se mu spouští do krku. Tak zkusíme zabojovat s rýmou a uvidíme.

kostri
14. mar 2011

@cara.m 😀 skusena matka? 😕 kde? 😕 😀 no,ten zo sedacky je fajn,neni taky teply...ale jak kukam foto,ty si mala poriadne teply fusacisko v kociku 😕 ja som mala,aj mam asi taky hruby v kociku,ako ty chces dat teraz 😕 😅 no kazdopadne,sa mi zda este trochu skoro odstavovat fusak z kocika,nie?a aj hadam budu strateni ti drobci v tom kociku 😕 este minule som pisala,ze sa mi mala do kocika nemesti 😕 😅 😀 😀 😀

kostri
14. mar 2011

@sova33 ano,to poznam 😖 hanka mala strasny kasel zo soplikov,ale to mala "uz"8mesiacov a co takyto krpcek? 😔 takze len odsavat,odsavat!