Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@markysek2 este som chcela,ze hanka zacla od takeho piateho mesiaca spavat v stojacom kociku pekne dva krat za den po dve tri hodiny,oni ked tie deticky podrastu,tak sa uz budu vediet lepsie ulozit,uz nepotrebovala vozit.tak aj ja pevne dufam,ze zahrade sa budem moct plne venovat 😅
@loola80 teda ja to mam skor naopak.dostala som taky menzes,ze si musim davat poporodne vlozky,take tie skoro ako plienky 😢 ...normalne mam take silne krvacanie,ze akoby som prave porodila....a o nalade ani nehovoriac=dnes rano som sa rozrevala koli japonsku 😢 a inak som hrozne vynervovana za kazdu somarinu....ale nakoniec som rada ze mam kramy,aspon sa precistim,mozno budem mat potom aj nejake to kilo menej 🙂 a okrem toho,budem sa vediat lepsie orienotvat,kedy mam plodne a neplodne dni
joj tím risknutím samozřejmě myslím že nás nenaočkuje hned ale později...nejsem člověk který by se stavěl proti názorům lékaře a už vůbec ne u tak malého miminka 😀 😀 😀
Ahoj, tak jsme se sem zase po několika dnech dostala. Už máme taky RÝMU. Včera měl ráno i teplotu ☹ A k tomu i kašle. Ach jo.
No já nevím, mi ten fusak přijde moc na 15 st, ale možná je to můj pocit. Raději jsem ho dneska vzala, ale měla jsem pocit, že se tam malý upeče 😒
maminky,ktore ste rodili cisarskym..vcera som zistila,ze v strede jazvy mam taku asi 4cm zacervenalu ranu a okolo toho tiez cervene 😖 neboli,nestipe,len to tam nemam zhojene 😖 pockat,ci ist s tym k dr?ono sa mi to na tom mieste od zaciatku horsie hojilo,ale toto ma vcera trochu zaskocilo 😖
@cara.m 😀 skusena matka? 😕 kde? 😕 😀 no,ten zo sedacky je fajn,neni taky teply...ale jak kukam foto,ty si mala poriadne teply fusacisko v kociku 😕 ja som mala,aj mam asi taky hruby v kociku,ako ty chces dat teraz 😕 😅 no kazdopadne,sa mi zda este trochu skoro odstavovat fusak z kocika,nie?a aj hadam budu strateni ti drobci v tom kociku 😕 este minule som pisala,ze sa mi mala do kocika nemesti 😕 😅 😀 😀 😀

@ajkalc jooooj a kolkiatky si das urobit cici?? 😎