icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

markysek2
15. mar 2011

@silvia0111 pokud jen kojíš tak by jsi jiné tekutiny dávat neměla, pokud dokrmuješ tak mě doktorka říkala že když je MM a UM tak 50:50 tak přidávat čaj nebo převařenou vodu ( ale nevím kolik ještě jsem k tomu nedospěla) a u čistě UM je to bez debat ale kolik taky nevím:o))

silvia0111
15. mar 2011

@markysek2 vacsinu mame umele, musim este vyzistit to s tym cajikom

cara.m
15. mar 2011

@sjussi my byli dneska na Prevenaru a taky Adámek teď spinká a doufám, že budeme bez reakce jako u Hexy. Tak přeju, ať jste ok!

cara.m
15. mar 2011

@markysek2 ono fakt asi záleží, kdy se zrovna s dítkem ven vyráží atd.
Zrovna se chystám na nákup jarní bundičky a bádám nad velikostí 😒

vikaki
15. mar 2011

@silvia0111 ja som aj starsej davala a aj teraz davam s flaskou a v pohode......mala je spokojna,chuti jej a je to vraj dobre aj na kakanie......alebo ked place koli bolestiam bruska

sjussi
15. mar 2011

@cara.m no zatim 2x vstaval a jedl a sel zase spat snad se neobjevi nic horsiho

louisiana
15. mar 2011

dnes sme boli na klbikoch a vsetko v poriadku 😉 tesime sa 🙂
skoro cely den bol maly vonku, doobeda na terase, na obed u lekara a poobede dllllllha prechadzka 😉 kazdy den by mohol byt takyto
ako ste sa mali vy?

kostri
15. mar 2011

no my sme mali strasny den ☹ najdlhsi spanok trval 25minut ☹ inak tak 5-10minut...vonku som s nou bola pol dna a vobec nespala,ked som s nou sla dovnutra,tak plakala ☹ no,som zvedava na vecerne zaspavanie ☹

louisiana
15. mar 2011

my uz spime. bol uplne hotovy, kupala som ho az o 19:00, co je pokrok. na prse bol 40minut aby sa ukludnil a uz spiaceho som ho odniesla do postielky 🙂 som zvedava kedy sa zobudi na dalsie kojenie

ajkalc
15. mar 2011

s mojim Maxikom sa asi nieco deje. doteraz mi zvykol papat za den okolo 900 ml.niekedy aj viac.a uz asi 4-5 den papa len 730 denne.ak ratam,ze vazi 5800 gr a mal by denne 150 ml/kg tak mi vychadza okolo 870. mate niekto s takymto nechutenstvom skusenost?

haniula
15. mar 2011

Dnes jsme se vrátili z našeho mini výletu... Malá se mi vzbudila v busu a nechtěla zaspat, tak jsem ji na zastávce trmavjové stáhla střechu kočáru, aby viděla... To jste měli vidět!!! Oči ji málem vypadly z důlku!!!! 😀 😀 😀 Nestíhala otáčet za vším hlavu!!!!!!!! Keliška si opravdu dnes užívala!!

sjussi
15. mar 2011

@ajkalc nemela si menstruaci?dr mi rikala ze nekdy to je tim

ajkalc
15. mar 2011

@sjussi no....ja nedojcim 🙂 🙂

sjussi
15. mar 2011

@ajkalc aha tak to je jina 🙂 ja uz si moc nepamatuju kdo koji a kdo ne 🙂 takze asi neporadim 🙂

markysek2
15. mar 2011

te jsem našla docela dobrou stránku..jsou tam i růstové grafy..u toho jsem si vzpoměla na kinsli 😀 😀 😀 ..a je tam nějaké cvičení na stimulaci vývoje dítěte, některé vypadají dobře do jiných bych nešla 😀 😀
http://www.babyonline.cz/vyvoj-ditete/rust-dite...

annmarie
15. mar 2011

dnes bolo krasne 🙂 malinka ma uz asi tyzden pravidelny rezim, teda priblizne rovnako papa no a snazi sa aj rovnako spinkat... cize spinkava aj v noci skoro 7-8 hodin... som zvedava dokedy jej to vydrzi, no ale uz som davno nebola takto doruzova vyspata, sice niekedy som uz od pol siestej hore, co je vyspinkana, ale to mi nevadi... tak na to ze sa nam dari mat uz aky taky rezim som si naplanovala kadernika no a som konecne ostrihana a nie je zo mna strapata jezibaba 😀 mu bolo luto mi dat skoro 10-15 cm dole z vlasov...no ale mala som ich uz strasne dlhe a malinkata ma za ne lubi potiahnut 😀
dufam ze aj vy sa mate fajn 🙂

neposedna
15. mar 2011

@lolelole som rada, ze ste uz doma, drobcek to zvladol uzasne!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀
aj my sme uz teda zvladli druhy zakrok atiez verim, ze nic dalsie sa nebude konat!!!

janula13
15. mar 2011

@kostri ahoj, vidim ze malinka dava zabrat,treba vydrzat, mne napr simo v pohode zaspi v kociku, zvykne pozorujem uz tak priblizne v rovnaky cas hajat da si slofa tak na hodku okolo 9-10, potom mrncime alebo sa hra v lehatku, napapa sa a o cca 12 dam do kocika na balkon ani vozit nemusim za minutku vacsinou tuhy a vacsinou taha 3 hodky aj viac sem tam musim za nim, budia ho prdily tak dam dudu a spi dalej...a aj tou doobednu hodku spi v kociku v spalni pri otvorenom okne to ho trosku potrasiem a zaspi vacsinou...a este si dava tak okolo 16 -17 hodinku spanku, potom kupaniepapanie a okolo 20 zvykol zaspat, ja uspavam na rukach se s nim trosku masirujem kym idu dvojicky spat ..ale niekedy nezapi aj vcera aj dnes, dnes neviem preco revkal, tak som ho supla pod kolotoc par x podala dudu a nakoniec zaspal sam a aj vcera..nepomohol by u vas kolotoc?asi keby ho nepustam tak place ale takto cuci a cuci az zaspi🙂
nejdu aj tvojej zuzanke predsa len zubale tak skoro zeby ju to trapilo?napr nase dvojky zaspavali aj v lehatku casto, aj samy, simo tiez na zaciatku teraz uz nie..a ked som ich hojdala nohou..a hlavne nebud vopred nervozna ako pises aj pred vecernym uspavanim, ona to citi, ja viem o com pisem dost sme si to odskakali s dvojkami ved este teraz mi neprespia noc a co zabijem sa? treba klud, vsetko je docasne...drzimpalce

inak neviete ako je to s kakanim kojenych a prikrmovanych deti? mne simo doteraz kakal aj niekolko krat denne poom par dni tak 1x a teraz uz 2 dni nic...do kedy je to normal? viem ze kojene deti aj tyzden nemusia, ale neviem ako je to s prikrmovanymi..inak ja cajik nedavam vobec...anima to nenapadlo 😅

kostri
16. mar 2011

@janula13 myslim,ze zuzanke idu tie ocaky hore,ale napriklad v nedelu aj pondelok pekne spinkala,tiez v rovnaky cas papala aj spinkala a stacilo ju len polozit do kocika,par krat podat dudlik a spinkala aj tri hodiny od obeda,doobeda hodinu a pol a k veceru este hodinu..v nedelu spala k veceru tak dobre,ze som ju musela budit o siedmej,ale vcera sa to volajako pokazilo,uvidime,co bude dnes.inak vecer zaspinkala vecer celkom dobre.viem,ze nesmiem byt nervozna,ale ked je to dost tazke,ved vies 😉 teraz este spinka,no pocujem,ze uz sa mrvi 🙂

kostri
16. mar 2011

@janula13 kojene deti mozu kakat aj viac krat za den a aj raz za 4-7dni.o prikrmovanych neviem 😒

kostri
16. mar 2011

@neposedna ahoj 🙂 u vas je to ako s rezimom?a s papanim?

kostri
16. mar 2011

inak vcera zuzka vydrzala pekne aj dve a pol hodky bez papania cez den 😎 😀 na noc sme sa vratili k papaniu kazde tri hodky,takze si aj pospim 😎 ktovie na kolko,pravda? 🙄 😀

kostri
16. mar 2011

@annmarie no aj ja som si na buduci tyzden naplanovala zubarku,ale vidim,ze budem ju muset zrusit,alebo presunut,ked si zuzanka pre tentokrat robi co chce 😒 😅

kostri
16. mar 2011

@ajkalc mozno je to tym,ze je trochu teplejsie,ze mu tolko nechuti.inak je kludny?
@louisiana aka bola noc?
@haniula 😀 😀 😀 ke-li-so-vaaaa!! 😀 😀 😀 daj ju do sportaku,nech vidi aj ludi okolo seba,nie len mracky na nebicku 😉 😵 aj zuzanka vcera cumakovala jak diva a aspon ju trosku aj slniecko posteklilo 🙂 inak zuzbaky ako?uz ju tak netrapia?je chvilku klud?kedy idete k dr?som zvedava,co vam povie,ci sa jej predieraju,ci postali..ja idem so zuzkou az okolo 28meho

ajkalc
16. mar 2011

@kostri je velmi spavi.nevydrzi dlhsie hore ako pol hodinu

kamusek
16. mar 2011

@janula13 No já když jsem malou jenom kojila, tak taky kakala i několikrát za den. Teď ji na noc přikrmuju, tak kaká někdy jednou denně, někdy i jednou za 3dny (ale to pak stojí za to 😀)! Ale já dávám trošičku čaje, doporučila mi to doktorka, protože právě když jsem začala dávat příkrm, tak se malá neuměla vykakat. A ten čajík na to prý trošičku pomůže.

haniula
16. mar 2011

@kostri nepozerala jen mráčky, ale všechno okolo... já ji mám v kočáru v tašce přenosné, takže je více vysoko... viděla všechny a všechno... v tramvaji ji zaujala jedna paní, tak na ni celou dobu čučela... zuby se nezastavily... sem tam si pořve... ale jinak je klid... koupila jsem ji krásnékousátka, ale ji chutnají naše prsty 😠 😀 ...

misha8
16. mar 2011

@lavazza aj naša malá od malinka ja som ju mala na rizikových týžden tak si vieš predstaviť !!!! rukavičky jej dali až ked som to pripomenula !!! ale včera sa mi na líčku tak škrabla že jej až krv tiekla 😲 😲 😲

misha8
16. mar 2011

@sjussi ahoj pichajú to do nožičky??? rotarix mame aj my za sebou to bolo ok 🙂

sjussi
16. mar 2011

@misha8 ano hexu do nozicky