Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dnes tu leje ako z krhle 😠 😠 😠 už by sme boli tri hodky vonku tak som ju obliekla a šup pod otvorené okno už spinká 😉
@sjussi plne ta chapem,ja som to tak mala pri hanke,ked zacala plakat,hned svokra doliezla a brala mi ju,jakoze nech to dieta netrapim 😠 😔
@cara.m neviem,je to indivindy,hanka slintala od druheho mesiaca a prvy zub jej vysiel okolo stvrteho mesiaca a bola to dolna jednotka a hned za nim aj druha dolna jednotka
http://mojedietatko.webnode.sk/cvicime-s-detmi/
celkom zaujimave
@misha8 ja mam stale 5-6 kg po porode navyse takze sa musim posnazit...skusala som vyliest na stacionarny bicyk,ale boli ma kostrc z porodu,tak je to dost namahave aj s vankusom po ritkou.....tak sa snazim aspon s tymi prechadzkami...ale zatala som sa,lenco mi skonci menzes,zacnem sa snazit...a kolko ty mas kg navyse?
vidim ze vsechny tchyne jsou stejne 😀 no to mam radost kdyz si predstavit co se ze mne stane 😀
@misha8 ja sa snazim mat upratane, ak sa da, lebo chodieva ku mne casto svokra a chcem aby videla ze to zvladam, lebo raz som si povedala, ze ved bola u vcera , tak hadam dnes nepride... isla som kocikovat a ked som sa vratila jej auto uz bolo pred nasim vchodom, ona mala potom potrebu mi vyniest kos a zvesit pradlo... 😀 tak od vtedy sa snazim nech to u nas ako tak vizera,, aj minule mi volala ze pride a o 10 min uz bola u nas.. to som lietala po byte...ako striga na metle
Ahoj holky, dotaz, na ty, které jste rodili o nějaký/é týden/týdny dříve. Jak jsou na tom vaše ratolesti cca v 2,5 měsících?? Udrží už v ručkách hračku? Pasou koniky pěkně? Smějí se nahlas??
Trošku jsem špatná, že malé se nechce a nech pást. Vždy u toho vyvádí jako čert. Ale když jí držím v rukou, viz foto - to jsme zkoušeli poprvé, jinak jí mám více v předklonu, ať nezatěžujeme páteř...tak to je vpohodě, to drží krásně a dlouho.
???
náš režim : 24-04 spinká ....4 papanie , už nechce byť v postieľke takže do 8 nosenie .,kresielko,hojdanie so zatvorenými očami 😲 8 papanie ,prebalíme,prezlečieme do 9 je hore kukučkuje na TV , rozprávame sa 🙂 potom zaspí v kresielku tak na pol hoďku ...potom sa do 11 hráme ...11 papanie a šup vonku na tri hodky .... 14 papanie , ked je pekne opäť ideme von ....17 papanie , zabavame sa ....19-kupkanie 20 papanie a šup do postieľky kde zaspiná do 24 o polnoci papanie .... a pekný den za nami
Ahoj holky, můžu se Vás zeptat.. když už Vaše dítko chytá hračku do ručičky, tak podáváte hračku jen do pravé ručky nebo i do levé? Vanesska si už hraje se špendlíkem, (a už s ním musíme i do kočárku, nějak si ho oblíbila), já ji ho podávám do pravé a do levé ruky, ale budoucí tchýně mě pořád napomíná, že ji mám dávat hračky jen do pravé ručky.. už mě s tím začíná štvát.. a říkám si že mě poučovat teda nebude.. ☹ Já si myslím, že je dobré dávat hračku do obou ručiček. Nebo dělám to špatně.. ? děkuji Krásné odpoledne. 😀
@sirenita hračku už udrží ale si to vlastne neuvedomujú treba skúšať a meniť ručičky prípadne otvárať pästičky ....s tým pasením je to rôzne ale od 2 mesiaca by mali na brušku začať dvihať hlavičku .. 😒 mojej sa na brušku teda nechce inak drží krásne ....úsmevy sú ale bez zvuku ., dieťatko sa nahlas začína smiať neskôr tak okolo 4 mesiaca ....

@vikaki my to mame taky tak ze oni sou dole a my nahore v patre ale jako chodi si tu normalne jakoby nic