icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
17. mar 2011

@vikaki my to mame taky tak ze oni sou dole a my nahore v patre ale jako chodi si tu normalne jakoby nic

misha8
17. mar 2011

dnes tu leje ako z krhle 😠 😠 😠 už by sme boli tri hodky vonku tak som ju obliekla a šup pod otvorené okno už spinká 😉

vikaki
17. mar 2011

@misha8 sa mi lubi tvoj dotaz s tymi 20 eurami,ci chodi s materskou alebo zvlast 🙂 ...bodaj by som nejaku dostavala,alebo aspon tych 20 euro........ja som musela v nemocnici zaplatit porod 400 eur a doteraz mi ich poistovna nepreplatila 😠

vikaki
17. mar 2011

@sjussi aj nam tam zo zaciatku chodili aj po upozorneni ze maju klopat...tak odvtedy davam kluce zvnutra a chcu nechcu=klopu

misha8
17. mar 2011

@vikaki a koľkatky šatičky myslíš že bude treba v lete ???ja by som jej už chcela nejaké kúiť 🙂 my mame asi tak ako vy teraz v 3 mesiacoch 😀 ale tak moja bola 45cm 2430g

misha8
17. mar 2011

@vikaki ja viem vonku sa všetko platí a preplatia ?? 😠

vikaki
17. mar 2011

@misha8 ja podla cisla nekupujem,len podla oka......teraz nosi tak asi 64-ky? ani neviem.......kolko ti ma teraz kilov? ja si pytam na 5 mesiacov teraz ked nieco kupujem...no a cez leto si budem tiez podla veku pytat tak o 3 mesiace na vascie dietatko,pretoze nasa je riadna vyska

vikaki
17. mar 2011

@misha8 vraj preplatia....len kedy je otazne,stale cakame

misha8
17. mar 2011

@vikaki no môže mať tak 5 kg teraz nosíme 62 🙂

misha8
17. mar 2011

@vikaki mňa vždy fascinovalo tvoje bruško v tehu 🙂 ty si ho mala riadne ja som rodila v 35TT neplanovane takže ja som ho také veľiké nemala ....a ako si natom teraz ja sa ho aj tak potrebujem zbaviť 😠

kostri
17. mar 2011

@sjussi plne ta chapem,ja som to tak mala pri hanke,ked zacala plakat,hned svokra doliezla a brala mi ju,jakoze nech to dieta netrapim 😠 😔
@cara.m neviem,je to indivindy,hanka slintala od druheho mesiaca a prvy zub jej vysiel okolo stvrteho mesiaca a bola to dolna jednotka a hned za nim aj druha dolna jednotka

kostri
17. mar 2011

@misha8 ani zuzka neska nejako nespi..teda schrupla si od osmej do tristvrte na jedenast 😲 odvtedy tak dvadsat minut dala a teraz bola hore dve hodky,davala pozor aby nezaspala 😕 😀 a teraz 15.10sa mi ju konecne podarilo uspat v kociku,preco nezaspava sama? 😖

cufinka
17. mar 2011

@haniula ta je krásňoučkááá 🙂 No Nelinka se před hodkou zase napapala a zase usla bez protestů 😕 to jsem teda zvědavá na večer a noc 😀

vikaki
17. mar 2011

@misha8 ja mam stale 5-6 kg po porode navyse takze sa musim posnazit...skusala som vyliest na stacionarny bicyk,ale boli ma kostrc z porodu,tak je to dost namahave aj s vankusom po ritkou.....tak sa snazim aspon s tymi prechadzkami...ale zatala som sa,lenco mi skonci menzes,zacnem sa snazit...a kolko ty mas kg navyse?

vikaki
17. mar 2011

@monik1 no....nam mala spi skoro cely den,akurat na papanie a kakanie sa budi...a este ju stihnem aj okupat medzitym......... 🙂 fakt.....minule som ju o 7 hod vecer nakrmila ,pred 20 hod.zaspala a zobudila sa az o 5 hod,rano....

sjussi
17. mar 2011

vidim ze vsechny tchyne jsou stejne 😀 no to mam radost kdyz si predstavit co se ze mne stane 😀

ellahop
17. mar 2011

@misha8 ja sa snazim mat upratane, ak sa da, lebo chodieva ku mne casto svokra a chcem aby videla ze to zvladam, lebo raz som si povedala, ze ved bola u vcera , tak hadam dnes nepride... isla som kocikovat a ked som sa vratila jej auto uz bolo pred nasim vchodom, ona mala potom potrebu mi vyniest kos a zvesit pradlo... 😀 tak od vtedy sa snazim nech to u nas ako tak vizera,, aj minule mi volala ze pride a o 10 min uz bola u nas.. to som lietala po byte...ako striga na metle

sjussi
17. mar 2011

@cufinka gratuluju nelci k 2mesicninam 🙂

vikaki
17. mar 2011

@ellahop no,tebe aspon svokruska pomoze....moja je strasna bordelarka a sama nema doma poupratovane......takze aj keby chcela,tazi sa jej mi pomoct.......to skor ja jej chodim zaclony vesat atd....a svokor sa ku mne chodi pokochat poriadkom

misha8
17. mar 2011

@ellahop zaujímavé už ju dávam častejšie aj ja na bruško 😉
@kostri no aby si sa nenudilaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
@vikaki 2 kg ale potrebujem aspon 5 kg!!!! dať dole
@ellahop hehe viem si predstaviť ja tiež neznášam bordel ale proste niekedy sa to nedá 😒

cufinka
17. mar 2011

@sjussi děkujeme 🙂

sjussi
17. mar 2011

@cufinka ale uteklo to co 🙂

sirenita
17. mar 2011

Ahoj holky, dotaz, na ty, které jste rodili o nějaký/é týden/týdny dříve. Jak jsou na tom vaše ratolesti cca v 2,5 měsících?? Udrží už v ručkách hračku? Pasou koniky pěkně? Smějí se nahlas??
Trošku jsem špatná, že malé se nechce a nech pást. Vždy u toho vyvádí jako čert. Ale když jí držím v rukou, viz foto - to jsme zkoušeli poprvé, jinak jí mám více v předklonu, ať nezatěžujeme páteř...tak to je vpohodě, to drží krásně a dlouho.
???

misha8
17. mar 2011

náš režim : 24-04 spinká ....4 papanie , už nechce byť v postieľke takže do 8 nosenie .,kresielko,hojdanie so zatvorenými očami 😲 8 papanie ,prebalíme,prezlečieme do 9 je hore kukučkuje na TV , rozprávame sa 🙂 potom zaspí v kresielku tak na pol hoďku ...potom sa do 11 hráme ...11 papanie a šup vonku na tri hodky .... 14 papanie , ked je pekne opäť ideme von ....17 papanie , zabavame sa ....19-kupkanie 20 papanie a šup do postieľky kde zaspiná do 24 o polnoci papanie .... a pekný den za nami

sjussi
17. mar 2011

@sirenita sme 36tt nedrzime hracky,nahlas se nesmejeme a koniky trosku paseme 🙂 a kdyz ho mam na rukou tak hlavicku drzi

sjussi
17. mar 2011

@misha8 tyy jo to musis byt nevyspana 😒

verca84
17. mar 2011

Ahoj holky, můžu se Vás zeptat.. když už Vaše dítko chytá hračku do ručičky, tak podáváte hračku jen do pravé ručky nebo i do levé? Vanesska si už hraje se špendlíkem, (a už s ním musíme i do kočárku, nějak si ho oblíbila), já ji ho podávám do pravé a do levé ruky, ale budoucí tchýně mě pořád napomíná, že ji mám dávat hračky jen do pravé ručky.. už mě s tím začíná štvát.. a říkám si že mě poučovat teda nebude.. ☹ Já si myslím, že je dobré dávat hračku do obou ručiček. Nebo dělám to špatně.. ? děkuji Krásné odpoledne. 😀

misha8
17. mar 2011

@sirenita hračku už udrží ale si to vlastne neuvedomujú treba skúšať a meniť ručičky prípadne otvárať pästičky ....s tým pasením je to rôzne ale od 2 mesiaca by mali na brušku začať dvihať hlavičku .. 😒 mojej sa na brušku teda nechce inak drží krásne ....úsmevy sú ale bez zvuku ., dieťatko sa nahlas začína smiať neskôr tak okolo 4 mesiaca ....

cara.m
17. mar 2011

@kostri takze je mozne ze nas trapi zub? na ockovani je dle mne pozde, maly je protivny, place a cme si vztekle pesticku do pusy ale na zub mi to prijde brzy prave