icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
24. mar 2011

@misha8 sedím 🙂

cufinka
24. mar 2011

@misha8 ono jak jí podpíráš ten zadeček tak se bříško vlastně trošku zmáčkne 🙂 a lítá to 😀

misha8
24. mar 2011

@cufinka 😀 no vyskúšam 😀

ajkalc
24. mar 2011

@misha8 my uz fusak nemame.my davame len body s kratkym rukavom a na tom mikinka.dole davame pancusky a teplaky.ked ideme medzi ludi 😎 tak davam body s kratkym rukavom,svetrik,pancusky a rifle.zakryvame ho tenuckym paplonikom

ajkalc
24. mar 2011

musime sa pochvalit.vcerajsi den bol hrozny.malemu bolo teplo v kociku a to ho obliekame najmenej ako citam,no a tak nemohol cely den spat.bol zly,plakal....no a vecer zalahol o pol deviatej a zobudil sa o 4.00 !!!!!!! a to on zvykol vydrzat maximalne do jednej.no a o 4-tej sa napapal a spal az do 9.00.ja som z toho cela taka vyjavena.nemozem tomu normalne uverit. 😅 😅 no ak by to malo byt aj do buducna takto,tak som najstastnejsi clovek na svete.skusim,ze ho nebudem dnes cez den nejak nutit ku spanku a uvidim,ci sa toto blaho zopakuje 😅 😅 a inac,teraz zas zadriemal.my mame po dedovi v detskej izbe velke hojdacie kreslo a tam si ho zvyknem posadit chrbtom kumne.a tak sa hojdame a pozerame TV.a takto mi teraz zdriemol.

sjussi
24. mar 2011

tak nas maly si taky cpe pesticku do pusinky ale jelikoz neumi cucat palec tak si cuca ukazovacek 😀 a kdyz mu nejde tak celou ruku,no a slintaaa nehorazne 😀
a jestli muzu doporucit tak se na stream.cz podivte na video Miminko vyděšené smrkající maminkou 🙂 je to uplne supeer

markysek2
24. mar 2011

@lavazza ted jsem koukla, že ten náš se narodil úplně ve stejný den jako Mikulášek (ten je o pár hodin starší), i váhu měli podobnou, ale my už máme skoro 5 kg (kolenm 4,9kg), už jsem myslela že přibíráme nejmín skoro všichni se tu snad blíží k 6 kg....no uvidím jestli mi doktorka (jdeme na kontrolu v 9. týdnech v pondělí + možná očkování) neřekne že to přeháníme jsme totiž na UM a na začátku jsme taky moc nepřibírali ( tebe jsem ale asi nepotěšila)

ad oblíkání..tak to já asi taky oblíkám nejmín...leží ted v kočárku..body, punčochy, svetr, čepice, deka a slída od kočárku a kdž stál na sluníčku tak nemohl usnout asi mu bylo horko, jak se dostal trochu do stínu tak spí jak zabitý:o))

sirenita
24. mar 2011

Ahojky holky, tak dnes máme tři měsíce a první očkování za sebou. Nějak jsme to zvláli, chudinka. První injekce dobré, troška pláče, ale po druhé veliký pláč, chuďatko.Máme 58cm a 5.260g 🙂
Začali jsme chodit na cvičení do Kenny clubu, malá má trošku špatné držení těla, zaklání se a proto máme i problém s pasením + nějaké drobnosti navíc. A chcem předejít skolióze, takže budem poctivě cvičit a cvičit. Ať se pěkně časem zvládnem na bočku zvednout na ručce na předloktí a jiné 🙂
Jinak jsme pořídili nové nosítko, tak snad se Káji bude líbit než to původní. To jsme bojkotovali 🙂

sirenita
24. mar 2011

Jak jste se tu bavili ohledně oblékání, tak malé dávám jen teplé punčošky, bodýčko s dlouhým rukávem a mikinku + čepku tenké rukavičky a je jí teplo tak akorát. Když měla ještě tenkou jednu vrstvu na sobě, byla přehřátá. Jo a jsme v jarním fusaku + vozíme pro jistotu sebou ještě dečku ( když je venku ve stínu 13 stup. ).
Když jsme v zimním, stačí místo teplé tenčí mikina a dobré. 🙂

louisiana
24. mar 2011

ahojte, naš Šimi je šibal a nenecha maminku vyspinkat. vecer uz od 17tej sa hrozne rozculuje a musim ho nosit len na rukach, to uz ani manduca nezabera...iba reve. jedine na kupanie sa utisi a pri susenia a obliekani uz zase reve. a to tak pekne zaspinkaval - bez placu. cim je vacsi, tym je to nejake horsie. ☹
vidim ze riesite oblecenie na von. tak my sme kupili 4-sezonny fusak, v tom zimnom mu bolo horuco. do fusaku ho neobliekam viac ako je doma iba capicu nasadim a ide sa von. cize ma len teplaky bez pancuch alebo overal, body s kr. rukavikom a triko s dlhym rukavikom. nic viac, inak maval strasne potnicky a dr. ma za to sprdla.

sjussi
24. mar 2011

asi mame spurtika,sice uz 5 dni ale co uz 😒 pres den jime co hodku nekdy co pul hodky 😒 aspon ze pres noc mne necha vyspat a budi se co 2-3 hodky

sjussi
24. mar 2011

@cufinka myslis dat tak aby prcek jakoby sedel??teda ne uplne sedel ale tak nejak podobne?

markysek2
24. mar 2011

http://www.babyweb.cz/Rubriky/s300-Zachazeni-s-... najsdete tady polohu klubíčka a další...v podstatě do dneška jsem měla jen předastavu jak vypadá ale nevěděla jajk mrnouse do teto polohy dostat, stejně tak s tygříkem 😀 😀 😀

kostri
24. mar 2011

servuste
preletela som vas len z rychlika,nejako nestiham,u nas sa nespi a nespi..no teraz sa chvilku spi,tak pisem 😀 ale keby ten spanok aspon v noci dohanala,ale ani to nie.vecerne zaspavanie stale nezmenene,stale s placom ☹ denny spanok tak po pol hodinach,zobudi sa aj ked sa vozi v kociku.u nas je dost veterno,takze este ma zimny fusak,teplaky,ponozky,tielko body,tensiu vetrovku a tenku capicu.mne zas pripada,ze niekedy lepsie spi,ked je jej teplo 😕
vacsinou sa nosime v satke,dnes som tak aj upratovala a zvliekala periny co hanka v noci popisala 😠 nosila sa,cuckala prsicko,az pri tom zaspinkala a ja som sa stihla aj s hankou pohrat 😅 potom sme sli von na piesok,ale zuzka spala v kociku len polhodky,tak sme sli hore,no este tu chvilu zdriemla,kym som hanke zohriala obed a ked uz mala ist jest,tak sa prihlasila o jedlo aj zuzka,tak zas sup do satky na cecik a hanke polievku a ide sa 😀 no parada 😀 teraz spi aj hanka,potom zas vyrazime von,ale ani sa hanka zahrat nestihne a zuzka je uz hore..nocne spanie ani nebudem popisovat,bo by ste to ani nedocitali 🙄 😅 vecer zaspava na stokrat,ked konecne zaspi,idem si lahnut aj ja,skor nemozem,lebo ju vyrusim a potom spusti neutisitelny plac 😔 hore je o jedenastej,o druhej,dnes aj o tretej,potom o piatej,zaspala az o tristvrte na sest,to som uz odisla z postele do druhej izby,lebo som vedela ze o siestej vstane hanka a uz mame rano 🙄 😀 no zuzka nespala o moc dlhsie,ako hanka,takze ani naranajkovat som sa nestihla.ale stale si opakujem,ze uz to bude lepsie 😉 😀

kostri
24. mar 2011

@sjussi tak to my mame spurt asi stale 😅 😀 cez den tak isto-kazdu hodku alebo pol hodku a v noci kazde dve tri 😉

sjussi
24. mar 2011

@kostri no my sme to meli pres den natahle na 2 hodky tak sem si rikala ze je to spurt(doufam ze je protoze dlouhodobe takhle jist to by mne asi trefilo)jako uplne jak ctu co tu pises tak te obdivuju ja bych to asi nezvladla

ajkalc
24. mar 2011

@kostri neboj.urcite bude lepsie.ved vies ze aj my sme mali tak ako vy,problemy so spankom a pozri.kazdy tyzden bolo lepsie a lepsie.a dnesna noc?myslim,ze to bolo vynimocne,ze tak nebude kazdu noc,ale fakt sa to zlepsuje..... neboj.bude dobre..... a na nete som citala jeden clanok o nespavosti babatiek a ten koncil slovami:nebojte,urcite sa to upravi.do maturity urcite 😀 😀 😀 😀

skubanekka
24. mar 2011

@kostri souhlasím s holkama - náš ďáblík, který nespal i 24 hodin v kuse, je teď andílek!! Uvidíš, že se to zlepší - a to dokonce samo🙂!!!

haniula
24. mar 2011

@kostri tak to ti teda nezávidím, i když markétka je to stejně v bleděmodrém... vnoci spinká jak andílek a přes den spí max dvě hodky!! ted usla při krmení a řeže tu jak dřevorubec... 😠 už ne!! manžel ji vzbudil odhrnující záclonou!!!! grrrrrrrr 😠 😠 😠 !!!

ajkalc
24. mar 2011

ako badat,ze je krasne pocasie.vsetky asi travime cas vonku s drobcami.nik totiz nic nepise na konika

ellahop
24. mar 2011

veru, dnes sme aj my boli skoro cely den, az na to, ze to maleh nejako rozhodilo a vecer uz plakaal, takze bez cvicenia, bez kupkanie, len rychlo mliecko a uz lezka v postielke,,, 😉

swordka
24. mar 2011

ahojte baby, vedeli by ste mi poradit, mala mi vonku poobede spinkava vela, aj 5,5 hodiny, ale potom ked sa zobudi tak uz s placom je hladna, a urcite aj smadna...nemala by som jej po nejakych troch hodinkach spinkania dat napit/napapat? je to v poriadku ze dvojmesacne babo je tak dlho bez tekutin?iba kojim, nedavam cajik ani vodicku, mala pekne pribera, ale teraz ked uz bolo tak teplejsie ci by som jej nemala zacat davat po nejakom case cajik, vodicku, pripadne nakrmit? ako to riesite?moc dakujem 😉

louisiana
24. mar 2011

@swordka ahoj, ja tiez len kojim, ale moj Šimi cez den tak dlho bez dojcenia nevydrzi. no zase vecer ked ho nakrmim o 20:00 tak niekedy vydrzi do 2:00. Potom papa o 4:40 zvycajne. Takze je tiez dlho bez tekutin. Tebe v noci prespi dlhsi cas ako 3hodky?
Laktacna mi vravela, ze ak nie su velke horucavy, tak dojcenie staci. Šimimu teda nedavam nic okrem MM 😉

swordka
24. mar 2011

@louisiana tiez mi mala prespi v noci od 20tej do tej 2.00, takze tiez bez tekutin, ale to je v noci, presa len nieje tak teplo, ale ked je v kociari vonku zababusena, tak neviem ci by som jej nemala nieco dat...ale zase budit ju nechcem...no ale pokial niesu este take horucavy tak snad to je OK...ale potom ked sa zobudi, to len tak kmitam rychlo dat papat lebo to ozaj je narek hladu 🙂 ked bude teplejsie zacnes davat vodicku alebo nieco?

markysek2
24. mar 2011

dneska jsme vzali poprvé Kubíka sebou do obchodu, nejdřív byl vykulený že ho místo do kočárku cpu do autosedačky, pak pozoroval cestu,a v obchodě mu málem vypadli oči, usnul až mezi regálama s jogurtama..tím mě pobavil... ale než jsme vyšli ven byl vzhůru a nespal až do 18..takže toho moc přes den nenaspal, ráno mu bylo v kočárku horko tak sebou mlel, pak se jelo nakupavat , pak řev a tak napůl spal od 18-19 pak koupání a ted je v postýlce a už spí, jsem zvědavá jestli do 4, nebo klasika do 2-3 hodin 😒 😒 😒

haniula
24. mar 2011

Markyš dneska vytuhla až ú půl osmé... jinak byla celý den vzhůru a protivná jak vši v kožichu!!!

haniula
24. mar 2011

@markysek2 já malou krmila včera poprvé v tescu a málem ji vypadli oči z důlku!!! nevěděla, kam se má dřív kouknout... ani ta flaška ji nezajímala...

louisiana
24. mar 2011

@swordka ja ho moc nebabusim ked sme vonku 😲
chcela by som len kojit a zatial nic ine nedavat. no uvidime ako to dopadne 🙂

louisiana
24. mar 2011

@haniula mas krasnu fotku, ste zlate 😉

haniula
24. mar 2011

@louisiana děkujeme!!!!!!