icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

neposedna
25. mar 2011

ahojte babule!!!
nemam sancu vas precitat vsetky a uz vobec nie odopvedat vsetkym, tak len tak vseobecne.....
mala sa od ukonceneho 12.tyzdna rapidne zmenila, prestala mi brat cumel 😢 😢 😢 , zaspava len na prsniku, cize aj hodku, niekedy aj hodku a pol si cucka prsnik kym vecer zaspi 😠 😠 😠 cez den vela toho nenaspi.... este do obeda ako tak, ale poobede sa trapime.....
ako som pisala, chcela som zacat s mrkvickou od ukonceneho 3. mesiaca, aleuz 4 dni papa na obed mrkvicku a 2 dni uz aj na veceru 🙂 🙂 🙂 samo ze to doplnim mliekom, zacali sme par mokka lyzickami, teraz uz da niekedy aj celkom fajn mnozstvo, ale zatial prsnik total vyhrava 😀 😀 😀 uz chcem pomaly pridat aj zemiacik ..... zatial jej to chuti, tvari sa vzdy tak prekvapene 😀 😀 😀
tolko len tak skratke, malej sa venuje manzel 😉 😉 😉 ale za chvilu ho to asi prestane bavit 🙂 🙂 🙂
v noci sme zostali na spanku 7-8 hod 😀 😀 😀
zas sa ozvem, ked budem mat chvilu..... 😀 😀 😀

lavazza
25. mar 2011

@markysek2 to mi přibíráme nejmíň,chudák měl v úterý jen 4150g,ale doktorka je spokojená,sice přibírá ale málo,co nadělám,ale hlavně že aspoň něco

To oblečení taky furt řeším,už mu nedávám tak teplé,ale tchyně,že ho mám oblíkat,že ještě není takové teplo.

kostri
25. mar 2011

@monik1 hanka mi zaspavala vyhradne na prse,bola som z toho vtedy grogy,ale poviem ti,jak by som bola teraz rada,keby mi zuzka na prsku chcela zaspat? 😖 😔 bolo by to lepsie pre nas obe,hlavne koli tomu vecernemu zaspavaniu
@cara.m s prikrmami zacnem tiez do ukonceneho siesteho zacnem mrkvickou...atd 😉 ako u hanky,kase som jej davala domace z ryze alebo pohanky a bastila jak diva 😀 uvidime co zuzka
@knedluska prezrad ako ti mala zaspi v kociku bez dudlika?iba hupes?moja mala tiez dudlik nechce,pri prsku mi nezaspi a v kociku alebo na rukach len place,nevie sa ulozit ☹
inak dnes spanky zas len po pol hodinach 😒 v noci sme boli snad sto krat hore
teraz tu lezi na chvilu v kociku,bo do kupania by nevydrzala a ja sa smutno pozeram z okna na hanku,jak je s babkou na ihrisku a caka ma,ci pridem ☹ moje male,jak by som sa tam s nou chcela nahanat ☹

inak vam vsetkym dakujem za pekne slova 😵 viem,ze staci vydrzat,aj u hanky sa to neskor upravilo,tak drzime,drzime 😀 😉 ved ono to nie je az tak zle 🙂

lavazza
25. mar 2011

@kamusek s tím spinkáním mi povídej,jak přijdeme z venku,tak malej spí v kočáře a neví kdy se probudit,kdybych ho nebudila na jídlo tak spí nevím do kdy 🙂

lavazza
25. mar 2011

dneska nám přišla pozvánka na vítání občánků,jdeme 9.4. v 10:00,už jste některá byla?už se docela těším

skubanekka
25. mar 2011

@lavazza Jojojo - já jsem byla 24.02. - bylo to super!!!🙂 - hrali nám k tomu "Zlatovlásko, krásko....".o) - měla jsem až slzy v očích:o)

haniula
25. mar 2011

Malá byla dneska nějak mega hodná... Od rána pospávala vedlěmě na gauči a spala i venku odpo v kočárku... Byla jsem za moji mamkou v práci, tak jsem ji tam nakrmila, ponosila a při tom usla na rameni... Ani se nevzbudila, když jsem ji dala do kočáru!!! Jsem zvědavá co bude zítra... 😕

haniula
25. mar 2011

@lavazza my už byli v lednu... malá vytuhla běhěm dvou minut a prospala celý obřad 😀 😀 😀 bylo to nádherné!!! hráli nám "Princeznu ze mlejna" a já u toho řvala jak želva 😅

lavazza
25. mar 2011

@haniula no já už se nemůžu dočkat,budeme tam jak Hujerovi 😀 chce jít celá rodina,no sem zvědavá jak se bude chovat Miky,protože doma se pořád řehtá nahlas,by tam mohl předvést koncert 😀

lolelole
25. mar 2011

@lavazza nás nikdo nechce přivítat 😢 ptali jsme se v meste pod které naše vesnice patří a prý u nich nemůžeme 😠 škoda no..celkem jsem se na to tešila. Tak si to užijte se vší slávou 😉

haniula
25. mar 2011

@lavazza my jsme byli taky jako Hujerovi, neboj.... však fotky mám ve fotoblogu....

lolelole
25. mar 2011

@lavazza jinak my jsme taky hubeňouři. Kvidoš mněl v 6 týdnech jen o 250 g víc než u porodu 😖 ale teď když je po té operci baští jak divý, tak jsem zvědavá co bude v pondělí u dr na váze..počítam že takových 4,5 kilečka by jsme již mohli mít 😵
Ty plně kojíš ? Kvido mi začal přibírat až po nutrilonu ☹

louisiana
25. mar 2011

@misha8 😀 ale svita nam na lepsie casy. ma sa menit cas, takze drobci budu stavat miesto o 5tej az o 6tej 😀 😀 😀

louisiana
25. mar 2011

@skubanekka no ako? boli ste dnes von ako si si to naplanovala? 😉 ? tu bolo krasne, maleho davam doobeda na terasu a poobede s nim chodim na prechadzku. skoda len ze sa pocasie ma pokazit, do dazda sa mi nebude chciet ist 🙄

ajkalc
25. mar 2011

@neposedna hura.konecne niekto,kto zacal prikrmovat skor. 😉 😉 mozme vymenit dojmy.my sme teraz akurat skusili prvy prikrm.bola to kasa-Prva kaša od nutrilonu.ludkovia,on skoro lyzicku spapal.normalne mi bolo luto,ze mu musim odopriet,lebo zjedol asi 7 lyziciek,tak sme to nechceli prehanat.sice kus skoncilo aj na podbradniku,ale aj tak toho zbastil dost na prvy raz. zajtra napisem,ci ho nebolelo brusko.ale myslim si,ze nic mu nebude,ked tak schuti papal. 😵 😵 o tyzden pridam nejaku zeleninku hotovu od Hami

ajkalc
25. mar 2011

inak,ja som asi jedina,co je rada,ze sa zajtra ochladi.my uz 3 dni nemozme spavat,co nam je teplo v kociku.a to ma len body s kratkym rukavom a teplakovu supravicku.a ziadny fusak.dokonca mu dnes aj dečka vadila,co mu bolo teplo.co bude robit v lete ten moj ladovy medved?

lavazza
25. mar 2011

@lolelole kojím a sem ráda a snad to tak ještě bude nějakou dobu

louisiana
25. mar 2011

aj my sme uz boli na uvitani obcanov 🙂 prave som pridala fotky 😉

ajkalc
25. mar 2011

http://www.stream.cz/video/570196-miminko-vydes... kuknite co som nasla.to ale nieje moje dietatko

markysek2
25. mar 2011

@ajkalc joj to jsem ráda, že ještě někdo má takovýho ledního medvěda 😀 😀 😀

koukala jsem že se bavíte o příkrmech, vzhledem k tomu že už jen kojím opravdu malinko 3x denně a to jen trošku ( říkám si že každý ml dobrý), tak chci taky začít s příkrmy od ukončeného 4. měsíce,ale tak nějak jsem nepochopila, jestli můžu dát mrkvičku nabo brambor k obědu a zároveň kaši k večeři..nebo vše pěkně postupně

no je fakt že, mě máma krmila řídkou kaší už asi od 2. měsíce a bráchu dokonce od měsíce a ještě lžičkou ( povedlo se mi ho nakrmit topinkou a něco se mu udělalo pod jazykem a nemohlsát...chudáček)...jo jinak dudlík do medu fantastická věc akorát to odnesly zuby 😖 😖 😖 ...je fakt že jsme vyrostli a jsme zdraví a bez alergií, ne jako dnešní děti

louisiana
25. mar 2011

mne maminka tiez vravela ze ci este nedavam zeleninove stavy...vraj nam to davali uz v 2. mesiaci 😀 a prikrmy ako mrkvicku uz v tretom. vtedy to bolo asi fakt inak, nam sa nic nestalo, sme tu a sme v pohode no nie?
ale ja som aj tak rozhodnuta zacat az po ukoncenom 6. 😉 kazdy sa musi rzhodnut sam a kazda maminka vie co je pre jej babatko najlepsie 🙂

ajkalc
25. mar 2011

@markysek2 malo by sa davat cez den prikrm na zaciatku.nie na veceru.a niekto dava zeleninu,niekto kašu.mne kaša prisla taka prirodzenejsia,tak preto sme zacali nou.ale urcite nie naraz kaša a aj zelenina.treba postupne pridavat.

louisiana
25. mar 2011

baby, spavate cez den, napr. ked spinka babatko? ja nie, Šimi spinka len ked je v kociku vonku 😖 doma uz nechce spinkavat
no a ked zacnete s prikrmovat, budete kupovat babycook? alebo varit zeleninku len v nejakom parnom hrnci?

ajkalc
25. mar 2011

@louisiana ja sa chystam kupovat hotove.su kontrolovane prisnou normou.a ked kupis nejaku zeleninu v hypermarkete,tak tie normy su posunute velmi vysoko.iba ak,tak doma na jar dopestujem zeleninku.ale neverim tymto polsko-cinsko-japonsko-albanskym a neviem akym dovezenym rychlodopestovanym skapacinam 😝 😝 http://www.hami.sk/sk/nase-vyrobky/vsetky-produ... takze ja takto

ellahop
25. mar 2011

ja som dnes spravila hovadinu, no robila som muzovi cokoladovu tortu a trosku plnky fakt, som namocila len prst som dala malemu ochutnat, nastastie to vyslintal.. no sisimama
😒 a aj vase deti slincu uz tak ze maju cele oblecenie okolo krku mokre,,no maly z tych slin stale chrchle... a uz som k nemu teraz utekala do postielky, co mu tie sliny zabehli ☹

misha8
25. mar 2011

@ajkalc no moja papa stale 7 krát no a aj ja sama som zvedavá ako to pôjde s tými príkrmami 🙂
@kamusek aj ja vám gratulujem 😉
@ellahop ale nie si 😀

misha8
25. mar 2011

@kostri no ty to máš zaujímavé 😕 ja mám perno rano proste nechce spavať 😨 a ešte na mna lezie nejaká hnusoba choroba ☹

misha8
25. mar 2011

@louisiana no ti poviem 😀 😀 😀

misha8
25. mar 2011

@ajkalc a kde ho máš položeneho ked ho krmiš???

misha8
25. mar 2011

@ajkalc tak som sa narehotala 😀 😀 😀 nádherné