Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Dobré ránko!!! Tak za pár chvil odjíždíme na víkend pryč. Všem přejeme krásný víkend!!!!!!
@haniula Hlavně si to pěkně užijte, ale pozor, prý má být zimina:o), tak neprochladněte! Papa a krásný víkend s Markétkou:o)
@louisiana jojo byly jsme s Terkou včera venku 3x🙂 - ráno chladno, tak jsme měly ještě zimní fusak🙂, v poledne to docela šlo a odpoledne už zase nic moc...:o/ - já jsem venku s malou moc ráda, páč je tam potichu a spinká vždy tak po 20 minutách a když zastavím třeba v parku (nejezdím po těch děsných nerovnostech na chodníku..) a zrovna spinká, tak by spala i 2 hodiny🙂)... Ale víkend vidím na zimu zimovatou..:/
zajtra sa meni cas, tak dufam, ze to nase babatka nerozhadze
@ajkalc 😉 pod babycook som mala na mysli nieco podobne http://www.originalbabyshop.eu/main.php?action=...
existuje to od roznych znaciek, u nas v lekarni maju od avent-u
presne davky poznam, to sme hamali este ako deticky 😀 tiez ich budem Šimimu davat
@skubanekka 3x? tak to uz hej. Šimi bol predobedom na terase, a poobede sme sli na prechadzku, ale o uz bolo tak teplo, ze sa mu nedalo dobre spinkat a bol iba v bodycku s kratkym, ponozticky a bavlneny overalik. v kociku mal fusak bez vlozky a samoska ze capicu 😉
idem varit, ale moc sa mi nechce 🙄
Kojící maminky - může se bramborový salát?? Budem ho mít zítra na oběd, tak nevím zda si ho dát či nedat, děkuji 😉
@monik1 také jsem jej už jednou měla (dala jsem si raději malo) a malá to snášela v pohodě - nevím tedy z jakých ingrediencí jej budeš mít🙂 - my děláme jen - brambor, okurka, salám, vajíčko a vše pak smícháme majonezou... (jen nevím, zda-li je ta majoneza to nejlepší...)
@misha8 ja ho mam v kresielku.a dnes som dala na ine maminy a dala som mrkvicku.nenormalne mu chutila.spapal lyziciek.a iste by bol aj viac.to papal o desiatej.a o tretej som mu musela zobudit,aby som mu dala mliecko.mal papat o dvanastej,ale bol este z tej mrkvy asi napapany,lebo zaspal okolo 12:30.keby ho nezobudim a nedam mu mliecko,tak neviem....ved jedol naposledy o osmej rano.tak aspon prikrmy,ked mi mliecko velmi uz nechce.aj sme fotili,aj sme kamerovali.vecer dam foto,ako bastil mrkvu
@ajkalc Ty máš ale roztomilé dítko!!! 🙂 - kolik, že vám je???
@ajkalc babky ja som cela prekvapena ze uz take male babatka prikrmujete,kedze sa odporuca az od 5.-6 mesiaca,predtym len pre deti ktore sa nemozu nasytit mliekom=teda ak maju potrebu pit viackrat denne=12 a viackrat v priebehu 24.hod......ono je to uz aj preto tak zariadene od prirody,lebo take malicke babatka este nevedia ani sediet,aby sa mohli spravne prikrmovat

@ellahop hej aj my slinime brutalne rozmyšlam že jej dam podbradník na krk 😀 😀