icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
30. mar 2011

@kostri nooo já jsem tak nějak vyšťavená v noci už 😀 a přes den nestihám 🙂 ona už má větší tah, takže to co vycucla před tím za půl hoďky vycucne teď za pět minut 🙂 Určitě to stačí 😉 Kdy jdete do poradny? Zjistíš dle vážení 🙂 Taky mám pocit, že Adík někdy pije méně a řekla bych, že se někdy tím prsem jen uklidňuje. Natahuje ho, cucá a dle mě ani nepije 🙂

haniula
30. mar 2011

A asi máme trošku řidčí stolici ze zubů... Včera se po... až na lopatky... Měla na sobě parádní body, tak jsme ho rychle zachranovali... Byla to hotová hořčice... 😲 Děs, no!!! Máme v poslední době velkou spotřebu plínek...

ajkalc
30. mar 2011

@haniula a ten očny zubok jej vtedy vysiel?

haniula
30. mar 2011

@ajkalc ještě chvilku a je venku... zatím ji to jen trápí.... a v poslední době kadí i 4x denně a většinou až hodku po jídle, tudíž do čisté plínky... máme fakt spotřebu....

misha8
30. mar 2011

no musíme sa pochváliť mame 5270g 59cm 🙂 ( 2430g 45cm) a dokonca sa usmievala na deckára a so sestričkou vykecavala na váhe 😀 😀 😀 len kôli soplíkom nám posunuli očkovanie

misha8
30. mar 2011

@ellahop tak moja dnes v poradni sa pekne predvádzala koketovala s deckárom my máme chlapa 😀 vykecavala na vahe so sestričkou 😀 a ked ju dal na bruško tak krásne dvihla hlavu 😀 iná pretvárka 🙂

misha8
30. mar 2011

@ajkalc tak ukončíme 4 mesiac a ideme aj my na príkrmy 🙂 🙂

ellahop
30. mar 2011

@misha8 no teda, je to zenska a liska presibana... super.. 🙂

misha8
30. mar 2011

@ellahop ozaj a ako ste na tom s refluxom??? davaš Nutriton každé papanie???mne tak riadne grcne asi dvakrát denne ale to stojí zato som komplet ja aj maláááá.....

ellahop
30. mar 2011

@misha8 my nemame reflux, ale maval koliky a velmi tvrdu stolicu takze papame nutrilon comfot, a od vtedy ziaden problem 🙂 ja sa uz neviem dockat kedy pojdeme na poradnu, naposledy sme boli 2.3. a teraz ideme az 19.4.. chcela by som vediet kolko kg ma ten nas papakac...

misha8
30. mar 2011

@ellahop jeeej tak som sa pomylila 😔

ellahop
30. mar 2011

@haniula a nema mala z tych zubkov aj sopliky alebo skor take chrchle... lebo maly je na tom asi podobne, dasienka ma uz paradne naliate, ale neplace len slini ale uz brutalne, vsetko do ust, a kaka tak dva krat denne raz poriadne a potom len take uspinenie plienky a hlavne tie sople alebo tie sliny ma trapia, lebo zacal zase chrcat

kostri
31. mar 2011

@ajkalc nie,nemam klokanku,len satku,budem s nou chodit doma po dvore,tu okolo cinziaku sa mi to zda dost divne 🙄 tak za mesiac sme uz snad na svojom,tak sa tesim 🙂 aj s hankou som chodila sliepky a zajackov na dvore kukat a skoro jej oci vyliezli z jamiek 😀

kostri
31. mar 2011

@cara.m neska ideme do poradne,tak sa budeme hlasit,mam pocit ze pribrala len pol kila 😔 ale sak snad nevadi,ci?no ona ani predtym dlhsie nepila na prsku,to hanka bola taka ceckacka prskova 😀 zuzka od narodenia len par minut a hotovo,no a teraz sa niekedy presne tak hrajka s cecikom jak adamko 😵 sak snad im staci..a co robite cez den ked nestihas?? 😀 😀 😀 😉 😅

kostri
31. mar 2011

@haniula aj zuzanka kadi jak o zavod 🙄 som zvedava,co povie,ci sa jej tlacia zubky,ci z coho tak nariedko kaka a casto

vilca
31. mar 2011

@markysek2 teda to ti toho mimihodně vypije...já mám vždycky špatnej pocit, že malýho přecpávám, když mu dám 150 ml, což teda zatím zvládl celý jen asi dvakrát 🙂 Ale je fakt, že občas po krmení ještě dokojuju, takže asi vypije taky víc, než kolik mu dám do lahvičky Nutrilonu 🙂 Teď poslední dva dny má zase chudáček rýmu jako trám a taky pěkně kašle... Takže vypije Nutrilonu jen nějakých 70 ml a pak teda si ještě vezme z prsa... No ale asi mu ty soplíky vadí... Před 14 dny jsme se jedné virózy zbavili a už to máme zase nanovo... DNeska jsem musela nechat doma ze školky i Evičku kvůli rýmě a kašli... Sice to není tak hrozný, ale včera jsem si ve školce od maminek vyslechla, že malá kašle na ostatní a že je nakazí, tak jsem ji radši na dnešek a zítřek omluvila... Snad budou oba do příštího týdne zdraví.... 😕

haniula
31. mar 2011

@ellahop tak ta chrčí jako o závod... slintá jako bernardýn... do pusy se snaží narvat celou ruku... a kdsyž se po..., tak to stojí za to!!!!

cara.m
31. mar 2011

@kostri Adík taky teď už moc nepřibral si myslím. A myslím, že to stačí, protože už nemůžou přece tak přibírat pořád 😀 Jak by v roce vypadali? 😀 No malý skoro nespí, takže ho zabavuju nebo drkotám kočárkem po zahradě 😀

haniula
31. mar 2011

@kostri tak počkej, co bude dělat keliška, když ji vezmu do nosičky a půjdem na ten výšlap... to ji budu muset oči přilepit lepící páskou... 😀 😀 😀

haniula
31. mar 2011

@cara.m malá taky ted skoro nespí... sedí vedle mě v autosedačce a čučíme na TV a ještě k tomu vařím a balím... malá sebou pořádně šije, žvatlá a rozkládá rukama nohama.... 😀 😀

cara.m
31. mar 2011

@haniula já ho teď uspala, ale tuším, že jen na chvíli. Už byl protivný a nechtěl usnout.

cara.m
31. mar 2011

@kostri a víš co Adík začal dělat? Čím dál více vyžaduje prso, nepije z něj, jen je u něj prostě přilepený. Když ho odpojím - řeeeeeeeeeev. No začíná se heeezky vztekat 😀

kamusek
31. mar 2011

@cara.m Naše malá sice nevyžaduje tak moc prso, ale začíná být taky pěkný vzteklounek. Po koupání musí být OKAMŽITĚ přichystaná flaška s příkrmem, jinak se chce zbláznit 😀 Ani to není pláč, ale vztekavý řev 🙂

haniula
31. mar 2011

@cara.m ta se ted začíná rozčilovat taky... řetěz na hraní ji už nebaví... a já nestíhám na ni dělat blbinky....

cara.m
31. mar 2011

@kamusek
@haniula no děvčata, zažínám mít pocit, že ty naše dětičky začínají zkoušet kdo z koho 😀

haniula
31. mar 2011

@cara.m já mám dojem, že to zkouší už pěkně dlouho... ted jsem ji umlčela dudlíkem... 😀

lavazza
31. mar 2011

Když vaše mimčo pokašlává,byly jste s tím u doktora hned nebo jste sami koupily v lékárně něco proti kašli?Miky začal včera trochu pokašlávat,ale není to nic hrozného.
Tak nechci hned plašit.

cufinka
31. mar 2011

@cara.m tak to máme úplně stejný taky máme takovou vzteklinku ted 😀 a prso ted vyžaduje pěkně často a hladíka nemá ,je spokojená že ho má v pusince 😀

cara.m
31. mar 2011

@cufinka přesně, on ho různě natahuje, hraje si s ním a když ho odpojím, tak to je řev. Ale nechci ho na to moc zvykat, jak by to vypadalo třeba na návštěvě, že ano 😀

louisiana
31. mar 2011

ahojte maminky 🙂
Šimiho vcera ockovali 😒 a vecer dostal horucku 38,5 a stale len reval. utesit sa dal len na ceciku a kazdu hodku som mu merala teplotu. spinkal so mnou v nasej postele, manzela som vyslala na gauc do obyvaku 😉 dufam ze dnes vecer sa necha ulozit do vlastnej postielky (samozrejme ak nebude mat horucku, lebo teplotu este stale ma, ale uz tak moc nereve, len sem tam placka) myslite ze si mohol zvyknut za 1 noc na nasu postel?