Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stella231 já jsem přetáčela režim, ale to jsme byli ještě malincí. Přes den jsem budila co 3 hodiny i když by spal déle a snažila se ho zabavit. V noci se budil sám jak potřeboval. A teď v sedm večer okoupeme, jde spát, v noci se vzbidí jednou max. dvakrát podle hladu 😀 a ráno vstáváme v sedm.
@stella231 my sme mali presne to iste. Prve dva mesiace spavala od polnoci do desiatej. Treti mesiac som ju otacala - resp. otacala sa aj sama. Proste sme si o osmej lahli spolu do postele a krmili sme a mojkali. Najprv sa presunula na jedenastu, neskor uz na desiatu a po mesiaci uz zaspi aj o osmej. Ale skor to bolo o tom, ze sa nechala ukecat 😀 A vecer nesmie dlhsie spinkat, aby skor zalomila. predtym mi spinkala aj do siedmej a potom samozrejme o osmej nechcela este spat. Takze posledny spanok musi skoncit o piatej 😉 Drzim palce, viem co to je, ked je vsetko obratene
Holkyyyyyyyyyyy my máme dneska hajací rekord 9h v kuseeee 😀 včera spala 8,5h v noci a dneska takhle taky krásně.
Večer jsem jí vykoupala,namasírovala Johnson baby pro dobré spaní ,dala jsem jí poprví cucnout čajíku na prdíky a pak jsem jí dala napapat a v 20h už spinkala a bez jakýhokoliv vztekání 😀 A vzbudila se mi v 5h ráno! a to je vzbudilo kakání a prdění ,ale už to nebylo to její neustálí tlačení ale pokaždý když zatlačila tak si bud prdla a nebo se vykakala 😀 Pak sme papali povídali si ,hráli sme si a sama si řekla v 6h že chce ještě hajat😀 Teď ještě chrní jak dudek 😀
Já samozdřejmě jak jsem zvyklá vztáva v noci tak jsem stejně nespala 😀 ale úžasný to pocit 😀 tak ddoufám že jí to vydrží 😀
Holky kde vám spí mimča přes den? Spí jinde než v noci nebo je dáváte do stejné postýlky?
@louisiana no já mám Adíka zvyklého spinkat přes den v košíku, dám ho do něj, houbu a usne. Ale už je v něm od kraje ke kraji 😀 takže už ho budu muset brzy zrušit ☹ a nevím co teď. Zda ho zkusit uspávat v ložnici v postýlce i přes den, nebo koupit nějakou alternativu. Dívala jsem se, že jsou postýlky co mají dole houpací lišty, ale zase postýlka v obyváku zabere hodně místa, přece jen už to není malý košík plus na zemi má malý deku, takže už bychom se tu nehli. Mám strach, že když ho najednou začnu dávat přes den do postýlky do ložnice bez houpání, neusne a ještě k tom mu rozdrbu noční spaní? 😒
Jinak víkend byl úplně perfektní!!! Pak nahodím fotky.
ahojky,dnes je tak krásně,děda vyvezl Mikyho ven,snad se mu venku trochu uleví,protože má pořád hroznou rýmu,já pořád věřila tomu,že když je kojený,že nemůže nic chytnout,ale naštěstí spal v noci docela klidně
jak ste tady psali o těch klokankách,tak malého sem zkusila dát doma do nosítka a docela se mu tam líbilo,je to taky taková keliška v mužském vydání 😀
Já mám na nošení šátek a malá je v něm moc spokojená, ale zatím umím jen jeden úvaz (to je jediné nepříjemné, že se to musíá pokaždé znovu vázat).
Nevím jestli se tam dá nosit mimčo a tváří ven a ne jen tváří k tělu
@cara.m presne z tohto dovodu som nekupovala kolisku, lebo kolega vravel ze im sa tam babatko zmestilo iba do 4mesiacov a potom mali problem ked mu ju vzali. neslo si zvyknut. ale cert ako diabol, my ho mame v lehatku od pegperego a prave som sa kukala a je to len do 9kg. Šimi ma 6,5kg, takze ked dorastie budeme musiet riesit co dalej. mame este cestovnu postielku a tu by sme mohli mat v obyvacke ako ohradku, len neviem ako sa mi tu zmesti 😢
@albao pozna satku od narodenia,ale nejak extra v nej byt nechce 😖 chvilami sa mi zdalo ze aj hej,vacsinu dna bola v satke,ale dlho nam to nevydrzalo 😒
a to co pises o hanicke,ze je drazdivejsia a ze mava rukami a ze sa snazis by aspon chvilu spala,to jak keby si pisala o mne a o zuzanke 🙂 😒
tento uvaz pouzivam na papanie a spanie
a tento by som sa chcela naucit
@lavazza otrasne jak nas nechavaju s tymi malymi vsade cakat co? 😠 aj mna to nastve,napriklad ked cakam u masiara a postavi sa predomna taka pubescentka,ze:ja som tu bola skor teta! 😠 ..ani neviem ci sa mam nastvat za to ze ma nepustila,alebo za to ze mi povedala teta 😠 😠 😀 prajeme vam skore uzdravenie,nech je to naozaj len kasel zo soplikov..robila mu aj vyter z hrdla?
@lavazza teraz vidim otazku,uz je asi neskoro reagovat co?mozes dat aj nasivin detsky,ale nam moc nepomohol,viac pomohla ta morska voda a odsavat odsavat!treba to vydrzat,je to neprijemne,ked taky maly cloviecik ma soplik,ale to polavi,neboj!
@macina_k boky mam povodnu velkost,stehna dokonca o tri cm uzsie 😎 to asi to kocikanie 😝 😀 a vahu -mam este tri kila na sebe,ale este by som chcela okrem nich zhodit aspom pat 😒
@ajkalc no poslusny je maxik 😎 sikovni rodicia 🙂

☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Maminky poradte mi ako posunut rezim dietata moja mala ma este večer.... zaspava okolo pol 2 a spi aj do 12 ! s par prestavočkami čo si pocucka ale nebudi sa...cucne a spinka !!!! da sa to nejak posuvať ..aby chodievala spat okolo 8 a vstavala aj skor ?