Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
my sa mame po vikende fajn, boli sme u babinky a spali sme tam. super to bolo. maly je nacasovany uz asi mesiac mame pravidelny rezim, spanku a papania,,, co je neuveritelne fajn, mamina mu kupila detsky cajik od popradskeho caju a je fantasticky, malemu chuti a hlavne,,, neobsahuje cukor..iba sladke drievko teda lekorici,, co ale je bylinka takze mi to az tak nevadi..
a neboli vas kostrc dievcata... ja mam pocit ze sa mi zas dostava telo do povodnej postavy,, uz len z brucha schudnut... 😎
@stella231 a neda sa zobudit,prebrat tak okolo osmej deviatej,ze ba si sa zacala s nou hrat?furt spi?
@cara.m cez den spime zasadne len v kociku,donedavna si este rano pospala tak hodku v posteli,ale odkedy nedokaze vecer zaspat bez kocika,tak ani cez den,zacina sa mi to dost nepacit 😒 ☹
@cufinka tak to je bomba,taky spanok,len keby si sa aj ty vyspala,pravda?? 😀
@haniula zuzanka sa tiez tak plazi uz 😀 keby radsej pasla tie kone lepsie 😅
@misag23 po ockovani nemala ziadnu reakciu,ale sestricka mi odporucila,dat jej nieco na upokojenie vecer,tak som jej dala nurofen najmensiu davku
@ajkalc ano,od oktobra prerabame domcek,byvame tu u mojej mamy v dvojizbaku 😝 ale snad uz za mesiac budeme na svojom,nemozem sa dockat,konecne dvor,zahrada ticha ulica.. 🙂
@zuzu1983 preco chces dokrmovat? http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/mam-do...
@ellahop ahaa, tak ja uz neviem, ci jej to vadi pri papkani alebo nieco ine. Niekedy totiz placka popri papani a inokedy nie. V zasade, ked je kludna (v noci, po zobudi a tak ...), tak neplace pri papani. Mozno jej vadi nakoniec nieco ine
Mna ani kostrc neboli, ale bolia ma bedrove klby. Tie ma boleli aj v tehu ako sa mi rozsirovala panva. Mam pocit, ze teraz bolia, lebo sa stahuje, co mi vobec nevadi 😀
@zuzu1983 nie som odbornik na dojcenie, ale co viem od laktacnej poradkyne, co je moja dobra kamaratka, tak treti mesiac byva laktacna kriza. Teda deticky si zacnu pytat viac. A prave aby prsniky vedeli, ze maju viac produkovat, tak ich treba nechat vytiahnut uplne nadoraz a casto kojit. Tym by sa casom mala zvysit tvorba. Tolko hovori teoria ... cize ak to tak je, coskoro by sa ti mala zvysit tvorba mliecka 😉 Vsak uvidis. Nie som expert na to. Ale existuju aj nejake bylinky a tak na vyssiu tvorbu mliecka. Ja by som nesla hned do UM, ked su este ine sposoby. Ale to zalezi aj na tebe. To najdolezitejsie mliecko su tie prve tyzdne a to uz od teba ma 😵
@neliq 😀 😀 😀 no pokial vam neukazuje prostrednik, je este dobre 😀
ĎAKUJEM za všetky rady 🙂
Nechci provokovat ,ale zase sme spinkali od 21h do 5:45 😀
@stella231 -
@macina_k holky vám se to taky upraví uvidíte že mimča budou chrnět celou noc zachvilku 🙂 Ten můj taky kolikrát říkal hele ona je tak hodná v noci -přitom on chrápe jak dudek ! až mám kolikrát vztek že ho nic nevzbudí 😠 😀
@albao : my sme dávali píchat a malá to samozdřejmě probrečela ,brečala tak max 30vteřin ale! Pak usla a vyspinkala se stoho, přetírali sme to lihem (žádné mastičky ) a za týden je měla krásné a nehnisali vůbec 🙂
Dievcata, aky je rozdiel medzi babysatkou a ergonosicom? Tiez by som si chcela nieco take zaobstarat. Mate to nove, ci odniekial z bazaru? Zda sa mi to dost drahe veru.
@misag23 my sa tiez budime v noci cca po 3-3.5 hodinke 😉
@misha8 veru, to by som sa aj ja asi bala. Nechces vyskusat ten spaci vak? Hanicka spi so mnou v posteli a tiez sa obcas bojim o nu, lebo ona si zase zabori nostek do mna a ked sa odtiahnem aby mohla dychat, tak sa zase na mna nalepi 😀 Takze sme na tom podobne.
@misha8 @neliq My se taky většinou budíme v postýlce úplně zkroucení. Deku má někdy odkopanou a zakrytý má jen nožičky. Spací vak máme, ale ještě jsme ho nezkoušeli, tak asi vyzkoušíme, ale myslím, že se mu v něm taky nebude moc líbit, taky si rád kope nožičkama.
V čem dáváte mimi spát a jakou máte teplotu v ložnici? Nám už netopí a přijde mi, že tam máme docela zimu. Dneska tam musím dát na noc teploměr a změřit teplotu. Jinak máme bodýčko a overálek, ale právě nechce být moc přikrytý, ručičky má vždycky studený, ty mu pod deku nedostanu vůbec.
Tak mi se jdeme pomalu chystat k doktorce na to první očkování...

@kinsli bože, teda máš doma poriadneho spachtoša 😀
My sme sa včera po otvorení novej krabice Nutrilonu comfort celý vyhádzali. Strašne som sa zľakla a bežala kúpiť znovu Nutrilon HA, lktorý sme brali do 3 mesiacov, lenže v našom meste a v nedeľu nemožné. Nakoniec mi tatko musel doniesť z 20 km vzdialeného mesta, no bola som už na prášky, že čo mu dám papať a dokonca ani tam nemali Nutrilon, tak mi doniesol aspoň Bebu. Doteraz nechápem, prečo takto zareagoval na ten Comfort, pretože som mu ho nedávala prvý krát, ale už radšej nebudem riskovať, behnem dnes k doktorke, že nech mu zase predpíše HA.