Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misag23 vyplňovali - ale už si to nepamatuji co tam bylo:( - to víš jak člověk kojí 😝
@haniula @cara.m já jsem ji taky poslala tam kam mapy nevedou, taky jsem jí řekla, že ona když má hlad tak si koupí rohlík a sní si ho na ulici 😝 , což miminko jaksi nemůže, hudrala a hudrala jako krocan 🙄 , ale postavil se za mne i číšník a to mě moc potěšilo 🙂 , prostě lidé jsou různí 😢 , ale už se těším jak v létě vypadnu na vesnici a budu chodit na prochajdy opravdu do přírody
@monik1 Moni on v ní ještě pořádně nebyl 😀 v obchodě spal, takže jsme ji s ním nezkoušeli a doma jsem to zkusila, ale nechtěl mi ještě tak rozkročit nožky, tak pár dní ještě počkám a zkusím znovu. Paní prodavačka říkala, že některé děti brečí než si zvyknou a je třeba je hned nevytahovat, jinak je s nošením konec. Když si zvyknou, tak to pak milují. Tak uvidíme, jak na tom budeme my. Budete ji teda brát nebo ne?
Jinak jsem říkala doktorce o tom upřednostňování té jedné strany a je prý ještě nestabilní v poloze na břiše, tak jdeme na rehabky. Ptala jsem se, jestli budeme cvičit Vojtovku, ale to prý ne. Tak uvidím, co tam s námi udělají 😨
Holky, my jsme dnes zkoušeli mrkev. Malá se tvářila, jak kdybych ji chtěla otrávit!!! Všechno mi vyplivla a řvala jak pavián, tak jsem ji radši dala mléko a zítra to zkusíme znova!! Máte někdo nějaký fígl?? Kaši vypila, ale mrkev.... ☹
@cara.m Klári, budu si ji půjčovat na 10 dnů na zkoušku http://www.vbavlnce.cz/pujcovna-satku-a-nositek poradila mi ten obchůdek jedna holčina co tu má album na koníkovi 😉
@macina_k Tobě někdo něco řekl na kojení na veřejnosti??? Já kojím naprosto všude. Lidi dokážou být fakt zlí ☹
@haniula no ja neviem, mozno som divna, ale ja sama by som mala zo sebou problem vytiahnut prsnik a kojit na verejnosti, predsalen je to velmi intimna vec a nepotrebovala by som k tomu publikum...ale mozno keby nebola ina moznost tak uz by som to urobit musela... mna to nepohorsuje, ale viem, ze ak by som to mala robit ja bolo by mi to vrcholne neprijemne.. 😒
@sirael jj vypadá hned jinak. No jak ji kreslily ty tečky na ouško tak v poho, ale jak nastřelily první náušnici, tak začla dost řvát, a byl problém s druhým, nakonec se povedlo.. a pak tak 10min. řvala, ale fakt řvala jak lev.. pak to zaspala a dneska o ničem neví, nic ji nebolí, na ouško v klidu šáhnu a nic.. tak jsem ráda...
Uvidíš, že tvůj prcek bude taky hned vypadat jinak.. náušničky dělají hodně... 🙂
Tak jsem něco dočetla, tak s těmi pláštěnkami jste mě holky pobavily 😀 😀 K šemu jako???
ahojky, potřebuji radu... malá mi nechce jíst.. za dnešní den vypila tak možná 70ml. Nutrilonu, ale když ji dám láhvičku s čajíkem tak by mi ho vypila celý... nemůže to být tím, že by ji díky tomu čaji n echutnal Nutrilon.. zvažuji zda doma nezačnu se SunarDefence... tož či vím, co to je.. chjooo už aby ty prťata mluvila... ale hlady mi neřve.. je v klidu a normálně si hraje.. co to může být, nebo čím??? Jak ji přinutit pít ... díky za rady 🙂
@kinsli ahoj, s tou lahvičkou to bude asi pravda.. lidí si myslí, že jsi líná kojit a tak už dáváš UM.. ale když někdo noopchopí že mlíko ztratil, tak to je pak těžký... a vysvětlovat lidem, že jsem pro to udělala vše, tak na to opravdu nemám nervy.. vím čím jsem si prošla a ostatní at mi políbí šos 😀 My se najíme kdekoli ale mimčo když má hlad, tak domů nevydrží, to není jak my.. 🙂

Mám dotaz - mamči - používáte někdo kojící polštář? Byl mi doporučen neuroložkou, že si jej mám pořídit, tak prověřuji co a jak🙂...