icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

skubanekka
5. apr 2011

Mám dotaz - mamči - používáte někdo kojící polštář? Byl mi doporučen neuroložkou, že si jej mám pořídit, tak prověřuji co a jak🙂...

skubanekka
5. apr 2011

@misag23 vyplňovali - ale už si to nepamatuji co tam bylo:( - to víš jak člověk kojí 😝

macina_k
5. apr 2011

@haniula @cara.m já jsem ji taky poslala tam kam mapy nevedou, taky jsem jí řekla, že ona když má hlad tak si koupí rohlík a sní si ho na ulici 😝 , což miminko jaksi nemůže, hudrala a hudrala jako krocan 🙄 , ale postavil se za mne i číšník a to mě moc potěšilo 🙂 , prostě lidé jsou různí 😢 , ale už se těším jak v létě vypadnu na vesnici a budu chodit na prochajdy opravdu do přírody

macina_k
5. apr 2011

@ajkalc zkušenost nemám, ale co používáš, že by ch to taky zkusila

cara.m
5. apr 2011

@monik1 Moni on v ní ještě pořádně nebyl 😀 v obchodě spal, takže jsme ji s ním nezkoušeli a doma jsem to zkusila, ale nechtěl mi ještě tak rozkročit nožky, tak pár dní ještě počkám a zkusím znovu. Paní prodavačka říkala, že některé děti brečí než si zvyknou a je třeba je hned nevytahovat, jinak je s nošením konec. Když si zvyknou, tak to pak milují. Tak uvidíme, jak na tom budeme my. Budete ji teda brát nebo ne?

cara.m
5. apr 2011

@macina_k je to hrůza Ti lidi fakt. 😠 😠 😠 😠 😠

cara.m
5. apr 2011

Jinak jsem říkala doktorce o tom upřednostňování té jedné strany a je prý ještě nestabilní v poloze na břiše, tak jdeme na rehabky. Ptala jsem se, jestli budeme cvičit Vojtovku, ale to prý ne. Tak uvidím, co tam s námi udělají 😨

zuzik28
5. apr 2011

@misag23 Já jsem vyplňovala všechno, protože ikdyž jsem na mateřské tak jsem vlastně pořád v pracovním poměru...teda tak si to aspoň myslím 😅

haniula
5. apr 2011

Holky, my jsme dnes zkoušeli mrkev. Malá se tvářila, jak kdybych ji chtěla otrávit!!! Všechno mi vyplivla a řvala jak pavián, tak jsem ji radši dala mléko a zítra to zkusíme znova!! Máte někdo nějaký fígl?? Kaši vypila, ale mrkev.... ☹

haniula
5. apr 2011

@macina_k mě totiž taky někdo už řekl ohledně krmení na veřejnosti, tak jsem ho poslala do tmy!! máš pravdu, že my se najíme kdekoliv, ale co ta chuďátka mimča... bych jí příště řekla, at vypadne nebo at se nekouká, když jí to vadí... 😠

monik1
5. apr 2011

@cara.m Klári, budu si ji půjčovat na 10 dnů na zkoušku http://www.vbavlnce.cz/pujcovna-satku-a-nositek poradila mi ten obchůdek jedna holčina co tu má album na koníkovi 😉

@macina_k Tobě někdo něco řekl na kojení na veřejnosti??? Já kojím naprosto všude. Lidi dokážou být fakt zlí ☹

cara.m
5. apr 2011

@monik1 přesně v tom obchůdku jsme ji kupovali. Naprosto úžasná paní prodavačka tam dělá, naprosto úžasné prostředí pro miminka 😉

ellahop
5. apr 2011

@haniula no ja neviem, mozno som divna, ale ja sama by som mala zo sebou problem vytiahnut prsnik a kojit na verejnosti, predsalen je to velmi intimna vec a nepotrebovala by som k tomu publikum...ale mozno keby nebola ina moznost tak uz by som to urobit musela... mna to nepohorsuje, ale viem, ze ak by som to mala robit ja bolo by mi to vrcholne neprijemne.. 😒

haniula
5. apr 2011

@ellahop každý jsme jiný... kdybych já kojila, tak bych se určo nad ničím nerozpakovala... naštěstí já jen vytáhnu lahvičku a baštíme...

kinsli
5. apr 2011

@ellahop věř, že u novorozence víc lidi pohorší lahvička než vytažené prso 😉

verca84
5. apr 2011

@sirael jj vypadá hned jinak. No jak ji kreslily ty tečky na ouško tak v poho, ale jak nastřelily první náušnici, tak začla dost řvát, a byl problém s druhým, nakonec se povedlo.. a pak tak 10min. řvala, ale fakt řvala jak lev.. pak to zaspala a dneska o ničem neví, nic ji nebolí, na ouško v klidu šáhnu a nic.. tak jsem ráda...
Uvidíš, že tvůj prcek bude taky hned vypadat jinak.. náušničky dělají hodně... 🙂

kinsli
5. apr 2011

Tak jsem něco dočetla, tak s těmi pláštěnkami jste mě holky pobavily 😀 😀 K šemu jako???

verca84
5. apr 2011

ahojky, potřebuji radu... malá mi nechce jíst.. za dnešní den vypila tak možná 70ml. Nutrilonu, ale když ji dám láhvičku s čajíkem tak by mi ho vypila celý... nemůže to být tím, že by ji díky tomu čaji n echutnal Nutrilon.. zvažuji zda doma nezačnu se SunarDefence... tož či vím, co to je.. chjooo už aby ty prťata mluvila... ale hlady mi neřve.. je v klidu a normálně si hraje.. co to může být, nebo čím??? Jak ji přinutit pít ... díky za rady 🙂

verca84
5. apr 2011

@misag23 ahoj, tak zaměstnání jsem tam nevyplnovala.. jedná se ted o aktuální stav uk určitému dni a to jsem na mateřské, takže nějaké minuty do práce, nebo doprava není... 🙂

lolelole
5. apr 2011

@kinsli to máš svatú pravdu. Když malého někde venku kojím připadám si zcela normálně ale když mu dávam z lahvičky cítim se provinile 😖

verca84
5. apr 2011

@kinsli ahoj, s tou lahvičkou to bude asi pravda.. lidí si myslí, že jsi líná kojit a tak už dáváš UM.. ale když někdo noopchopí že mlíko ztratil, tak to je pak těžký... a vysvětlovat lidem, že jsem pro to udělala vše, tak na to opravdu nemám nervy.. vím čím jsem si prošla a ostatní at mi políbí šos 😀 My se najíme kdekoli ale mimčo když má hlad, tak domů nevydrží, to není jak my.. 🙂

macina_k
5. apr 2011

@haniula zkus to naředit mlíkem, aby se to trochu podobalo, ale asi to na pohled nebude vypadat moc vábně 😒

haniula
5. apr 2011

@macina_k to řekni moji dceři... pokud to není bílé, tak to jíst nebude!!!! je to potvora rozmazlená 😠

macina_k
5. apr 2011

@haniula tak tady je rozum v koncích, mrkev bílá nebude 😖 , ale co zkusit nejdřív brambory?

ajkalc
5. apr 2011

@misag23 vyraba to viacero firiem.nivea,johnson/johnson,ale my mame od babylove.vsetky su na baze levandule

ajkalc
5. apr 2011

@macina_k dnes ho v tom zas okupem a uvidim 🙂 🙂

janettan
5. apr 2011

Dnes som si triedila fotky na vyvolanie .... maličká má veľmi veľa fotiek .... toľko nemám ani ja 🙂 keď som si prezerala tie prvé fotky z nemocnice a tieto súčasné - nechce sa mi ani veriť, že bola ešte nedávno taký malý drobček v perinke ..... 😕

sirael
5. apr 2011

@verca84 Jeeezis a to si ju ty musela drzat? Boze, to vyzera uplne strasidelne..... chudatka dievcence...☹ No presne, na to sa tesim, aka bude ina...🙂

janettan
5. apr 2011

@ajkalc aj ja som zvedavá, či to bude mať rovnaký účinok ... 😉

haniula
5. apr 2011

@janettan já jich mám taky moře... už mám vyvolaných plné 300 fotkové album... a už budu začínat to 200 fotkové... 😀