Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael No on si tú hračku drží iba keď mu ju podám,aj to ju drží iba chvíľu,sám si ešte hračky nechytá.Aj to ju drží viacmenej preto,že som mu ju podala a nie preto že by si nejak uvedomoval že má niečo na hranie ☹
@albao Ja si tiež myslím že to je koli tým zúbkom,lebo pred tým som ho dala pod hrazdičku a vydržal tam aj hodinu.To len tento týždeň je taký.A k tomu zaspávaniu,raz som skúsila že nechať ho v postielke vyplakať ako mi radili,no po chvíli keď so došla a zbadala ho ako srdcervúco plače a keď som ho zobrala na ruky a videla ako doslova prosí aby som to viac nerobila,tak som si v duchu dobre vynadala,poplakala si a zaprisahala som sa že to nikdy viac neurobím.
Nevíte některá co je s Elzu? Zdá se mi to, nebo tady dlouho nebyla?
@kamusek Kamčo, ta tvoje Dominička to je zázrak, náš Domišek šel spát včera kolem 21hodiny, vstával ve 2,30 pak v 5,00 a vzbudili jsme se v 7,30 a pak jsme šli spát do kočárku v 10,00 a tam spal asi jen 45 minut a od té doby si zase hrajeme a blbnem a za chvíli (po koju) přijde vozit prababička.. Normálně už ani moc nechce spát v kočárku ☹
Baby kupujete oblecenie aj cez internet? (nemyslim z bazarika - myslim nove) - mate nejaku dobru a nie velmi drahu stranku? 🙂
@misag23 Ahoj Míšo, no Filípek je šikula, že už má za sebou úspěšně očkování, my jdeme až 28.dubna a pak máme 30.dubna vítání občánků, tak doufám, že to zvládne bez teplot abychom mohli bez problémů na vítání 😉
A krásně už ti v noci spí, my se pravidelně budíme v noci 2x - vždy kolem 2-3h v noci a pak k ránu kolem 4-5h, no a vstáváme kolem 7h, já bych spala dýl,ale malý už nechce ☹ A snažím se odbourat uspávání u prsa, na kojeni.net to totiž vůbec nedoporučujou, tak zase trošku bojujeme, snad se zadaří 😉
No já to nosítko nějaké na doma potřebuju, jinak bych s ním nic neudělala, je tu bordel 😝 a on se chce hodně nosit, ale lehátko ho dost baví.. jo a už jsme koupili ty baterky a ty vibrace jsou teda pěkně hnusné, nepouštíme mu to, nelíbí se mu to ani nám 😠
@agjg Nasa babula hracku ani takto neudrzi.....ale nevadi, este asi neprisiel jej cas...🙂 S tym vyplakanim, to aj u nas (ked prvy mesiac sme uspavali dvojhodinovym nosenim) do mna vsetci hucali, nech ju dam do postielky a ona sa vyplace a zaspi. Som to spravila raz, to ma priatel drzal v obyvacke, nech za nou nejdem, ale po 10tich minutach som povedala a DOST, zobrala som si ju, chudatenko moje tie ocka co na mna hodila - som si povedala, ze toto uz NIKDY nespravim!!! To mama asi nedokaze spravit....☹ nechat takto plakat svoje babatkko....☹
@monik1 Moni, malý je krásný a čepička taky 🙂 Já jsem je nakonec neobjednávala, protože mamka malé přinesla 2 přízové čepičky z Opavy, tak jsem zatím počekala, aby jich neměla najednou zase moc 🙂
No, taky si někdy říkám, že je to fakt zázrak. Malá zatím v kočárku spí, ale už né taky celou dobu. Pověsila jsem ji už tam hračku, tak na ni kouká a nejradši je, když ji trochu sklopím tu boudu a může koukat ven 🙂 To jí málem vypadly oči 🙂 Je to strašný zvědavec.
Taky chci koupit nějaké nosítko. Ne že by malá nevydržela ležet, ale za chvilku ji neunesu 🙂 a budu mít v háji záda 🙂
@sirael Nene, kupuju takhle často i přes aukro a vše zatím v pořádku. A přes jakýkoliv internetový obchod (i když to není firma, ale jenom člověk), můžeš do 14dní vrátit zboží, když se ti nebude líbit. Je na to zákon. Ještě se mi nestalo, že by zboží neposlali. Mám k tomu celkem důvěru, pracovala jsem totiž 4roky v internetovém obchodě 🙂
@macina_k @kamusek aukro je nazov stranky? 😀 Z internetoveho obchodu radsej beriem, pretoze platis pri prevzati, ale bojim sa kupovat od nejakej fyzickej osoby, kde ziadaju peniaze vopred a tovar poslu az potom.....a co ked neposlu? 🙂 Ale pozeram ten miniBAZAR a uz som aj nieco vybrala...🙂 Tak snad to dobre dopadne.
@haniula - krasna princezna...🙂
@sirael Pozerám že malinká má dva mesiace aj týždeň,náš má zajtra tri mesiace a tiež si začal ruku skúmať a chytať hračky len nedávno,takže každým dňom sa zmení vela vecí...Ja som ešte pred dvoma týždňami stresovala že prečo ešte nič nechytá a bum,zo dňa na deň.A my sme ho mali po šiestich rokoch,vymodlené,vyprosené,tak prečo by som ho mala trízniť plakaním v postielke,keď ono chúďa len chce zaspávať na rukách...Všetci hovoria že čo budem robiť keď bude ťažký.........ale to budeme riešiť potom,nie?
Tak já nakupovala taky na mmb a v klidu. Až teda teď mám jeden problém a zrovna jsem napsala paní, že storunuji objednávku a žádám obratem zaslání peněz zpět. Tak jsem zvědavá. Pokud nebude reagovat, tak budu pátrat dál co s tí 😠
ja nakupoval na mmb a na aukru a zatim mi vse doslo,akorat na aukru je to pojistene tim ze kdyz ti nedojde zbozi a napises na aukro tak ti aukro vrati penize a pak si je vymuze na tom prodavajicim aspon to tak bylo myslim
@agjg To chytanie a pasenie, tak rada by som, keby to uz vedela... 🙂 ale nestresujem, je zdrava, krasna, tak ked bude chciet, bude past koniky a aj hracky chytat...🙂 U nas sa to po mesiaci nastastie zmenilo a uz neuspavame nosenim, ved uz vtedy mi bola tazka, si zvykla, ze po kupani a papani ju dam do zavinovacky, polozim vedla seba na gauc a ona si chvilocku rozprava a sama zaspinka - najprv som ju vzdy hladkala, teraz uz ani to nie...🙂 Ale presne, nechat babatko len tak plackat, to by mi srdce trhalo, ked viem, ze ju sama mozem nejakym sposobom ukludnit...😀

@monik1 Ta je moc pěkná, ale odezva je stejná jako u nás, čepička - to je velký nepřítel