Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky dočtu vás jen co hodím spát Kačku s Vojtíškem 🙂
Teď v rychlosti, máme po poradně na 3 měs. máme 5750g a 66 cm 😀
ty centimetry mě fakt dostaly 😀
@kinsli Ty jo, to je Vojta pěkný dlouhán, my máme 61 cm a necelých 6 kg (domácí měření a vážení).
Tak Domiš je venku s prababi, snad to zvládnou 😉
Včera jsem četla zajímavý článek o předčasných příkrmech, že se tím může lehce zkazit dětem žaludek, že mohou mít zažívací problémy v dospělosti, já s příkrmama fakt počkám kolem toho 5.-6.měsíce.
@haniula Krásné naušničky, no závidím vám ty holčičky 😀
Tak paní se z mmb ozvala.
Já se už dva týdny odhodlávám probrat věci a taky je tam nafotit, ale pořád se mi nechce 😀
Presne,všetko má svoj čas.Keď sa im bude chcieť,tak s tým začnú. 😀 A ešte sa spýtam,kojíš,alebo ste na UM?
Ahojte kočky, nie je tu niektora z Noveho Mesta nad Vahom, co by obcas rada pokocikovala a pokecala vonku? My mame chlapceka narodeneho v polke januara a uz ma nebavi prechadzat sa sama...
@agjg boze to s tym plakanim aj mne radili. Nikdy nikdy som to neurobila! Hanicka vela plakala, kym sa prislo an to, ze ma bolesti z refluxu. Ale radsej nech place u mna na rukach a citi oporu ako sama opustena ... NIKDY NIKDY a stve ma kazdy, kto to hovori 😢 To musi byt asi sadista 😀
tomasko ma super babky, skutocne pomahaju, teraz je na zahradke u jednej z nich aby sa maminka mohla ucit a hlavne pisat seminarky... 😉

@sjussi nevíš jak je to na mmb? Se to chystám studovat