Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka mě příjde, že už teď ani moc ne, ale já fakt nevím, nepoznám to 😀
pigment určitě nemá po nás, my jsme všichni takový cikánský a Vojtík je jak sejra 😀
Snad se to ještě změní, aby se v letě nepálil ☹ My s Kačkou jsme obě cikánky, nepálíme se jdeme rovnou do hněda a ničím se nemažeme 😀 přes zimu se opálení ztrácí, ale stejně jsme snědý 😉
@sirael Já taky hodně objednávám na mimibazaru a zatím vždycky vše přišlo, tak se snad nemusíš bát 😉
@monik1 Moni, Dominičkovi čepka moc sluší 🙂 A je to už pořádný kus chlapa. Pak dej vědět, jak jste s manducou spokojeni. Mě už bolí záda teď a bude hůř 😀
Holky, všechny miminka jsou moc pěkný, dneska tu máme fotek 🙂 Krásně nám rostou a dělají pokroky každý den. Chtěla jsem se zeptat, jestli používáte teď nějaký krém na obličej. My jsme měli weledu proti větru a mrazu, ale ten už nedávám co se oteplilo a malý má celkem suchý obličej, tak přemýšlím, jaký koupit.
Baby drzte palce, o chvilu sa chystam prvykrat v zivote na zumbu a mala zatial spi, dufam, ze to este hodinku vydrzi, kym bude ocino varovat. Alebo ako ju poznam, o par minut sa zobudi a pojdem do r..i....🙂
@verca84 dakujem za tip,jak sa opalovat 😀 😀 😀 😉 ja som si prave vzala tricko na Vecko 😖 vies si predstavit jak vypadam 😝 ale toho roku do plaviek iste nepojdem,tak co 😅
@sirael nedakuj mne,niektora z nas to tu pouziva a teraz neviem ktora 😕 😔 dufam,ze to pomohlo 🙂 u nas to je skor naopak,kym mala mesiac,tak mala pekny rezim,aj pekne v kociku zaspavala,aj spavala v nom dlho,aj ked stal..a potom sa to nejako pokazilo
@ajkalc 😀 ja sa uz tesim do domu,ja tiez neznasam teplo,ale v byte sa to na menej neda 😝 my sme tiez nekurili v spalni a ked som bola s hankou v nemocnici,tak som tam musela stiahnut kurenie v izbe(este ze sme boli same na izbe)a aj tak sme nevedeli zaspat,tak som otvorila vetracku-bolo to v decembri a sestricka,co dosla dat malej o pol noci infuzku,skoro odpadla 😅 ale sme super spali celu noc,mala sa ani neprebrala a to som sa obavala,jak tam tu noc stravime 😉 takze aj zuzanka bude coskoro na dome eskimacik 😅 uz aby sme tam boli!
@macina_k ja ked kojim na prechadzke,tak hocikde,na ihrisku,na lavicke..sak to je prirodzene,vzdy mam jednu deku dole v kociku a do nej zabalim malu..no a ked prsi tak letim domov 😅
@mimirinko @agig - za to nosenie - ja malu tiez rada nosim a som stastna, ked sa ku mne krasne tulinka...🙂 Len to nosenie vecer bolo neunosne, lebo my sme ju fakt cely mesiac museli uspavat tak, ze sme sa obaja striedali v natrasani v naruci. A to bolo hrozne a to este nevazila 5,5kg, ako teraz. To dve hodiny clovek nevydrzi...🙂
@agig a nemala si vobec mliecko?
@kostri rada dobra, ale zatial nepomohlo...☹ ale skusam dalej...🙂
@markysek2 😀 jak sa pekne zabavil v tom kocarku 😀 o zuzanka toho tiez moc nenaspi,ci jazdim ci nejazdim,po 15-30min je hore a hotovo 😖 dnes vynimocne este zaspala po tej pol hodine hned,teda spala od 9:45-12:10 😲 😀 rekord poslednych dni 😅 🙄 tiez nviem,kto mi zahradku pokope 😝 😅
@lavazza co povedala dr?
@haniula super ste zvladli ockovanie 😵
@kinsli no predstav si!to je zaujimave ze MMti vypije tak malo a nutrilon o 40ml viac 😲 pockaj,zacne ti priberat,bude to cvaldo 😎 😉
@ajkalc myslis od firmyJohnson and Johnson?ja som ho pouzivala u hanky,aj olej aj penu do kupela a figu borovu spala 😀 to bude v inom 😉
@neliq aj ja som si minulu noc vsimla,ze zuzanke nejako bubluje v brusku jako papkala 😕 no som zvedava na vase vysledky!dufam,ze budu negativne 😎 🙂
@neliq mliecko nevyhadzuj,napec kolacky,poslem ti recept? 😀
@monik1 my tiez nespime cez den,ale spinka asi tak 4hodiny za den..tiez sa hrame selijake somarinky 😅 najviac sa jej paci,ked jej rozpravam ,vtedy sa rehoce jak diva,jak keby tomu rozumela 😀 a nosime sa tiez zasadne tvarou von od maminky,nechce ma ani videt 😀
ja vas nestiham precitat 😖
@skubanekka ja pouzivam kojaci vankus,ale len obcas..vacsinou si dam pod ruku normalny vankus,preco ti ho odporucila?
@kinsli 😵 😵 😵 to si pekne napisala o tej flaske a ceciku 😵 😵 😵
@janettan jaka kraaasna 😵
@ajkalc cil citam ze babylove 😅 tak pardon..ked ti to aj dnes zabralo,tak uzaj utekam do DMky 😀 😉
@kostri no nezabavil stále se vzteká, ale ku podivu, dneska prospal aspon celou procházku a pak ještě spal do půl šesté venku když jsem zalíval zahrádku a popocházela po zahradě, přestala jsem ho dávat ven dopoledne,tak dneska skončil při vaření v lehátku a tam se tak vztekal že usnul na půl hodiny...chci aby se naučil spát aspon po obědě(v době procházky)...ale trochu pozitivní správa už si chvilku se mnou v kočárku povídal, než jsem vyjela ven, takže si myslím že to třeba časem pochopí 😀 😀 😀 😀
zítra jdeme k doktorce na očkování..teda snad, pokud nebude mít zase tunu připomínek...rýmu jsme léčili , dokud jsem dávala nasivin a mořskou vodu, tak nechrochtal, ale od té doby co dávám zase jen mořskou vodu zase začíná, tak uvidím co na to mudr :o(
Já ji taky pořád nosím, buď na rukách nebo v šátku a hrozně ráda se sní takhle mazlím. Kdo ví jak tohle bude trvat dlouho tak ať si to užiju. Miluju ten její šibalský pohled, když vymýšlí co zase vyvede za blbinku 😀
@mimirinko 🙂 mam hopediz nairobi,objednavala som tu na konikovom bazari,bola len raz pouzita,kupila som ju za 50euro,ale ak mozem poradit,kup si radsej elasticku,tato je sice pevnejsia,ze unesie aj velke dieta,ale pre male babatka je lepsia elasticka 🙂 mozno aj zato sa zuzanke v nej moc nepaci,ze ju tak dobre neobopina
@markysek2 no,nasa lezi na chrbatiku a vobec sa neotaca,ked bola mensia,tak sa tocila viac 😕 ja ju skusam tak gulat jakoze z chrbatika na jeden bok aj na druhy a do sedu sa mi dava uz davno 😵 hanka sa mi zacala davat do sedu az ked mala pol roka
@sirael mala chyti len hracku na hrazdicke,inak hracku nechyti este,ked to visi,tak si to tak prichyti,zatial len jednou rukou

Tak se jdeme taky pochlubit s pasením koníků 😀 Dřív se strašně vztekala na bříšku ale teď se i směje 😀