Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ajkalc aj my vsade chodime s plienkou latkovou 🙂 aj v noci s nou spava a v kociku nou ma aj tvaricku niekedy prekrytu,potom mi znami cumia do kocika,ze ci mam skarede dieta,ked je zakryte 😕 😅
@markysek2 nasa sa tiez jeduje,ked si mysli,ze musi spat v kociku a nechce sa jej 😅 hadze s rukami,migluje hlavou zo strany na stranu..tak jej poviem:zuzanka,kukuk,sak nemusis spinkat,ked nechces 😅 a ona na mna kukne,vypluje dudel a hodi uuuusmev 😀 no parada 😀
@haniula krasne pasiete 😵
@lavazza no vidim,odpovedala si mi skor jak som sa stihla opytat 😅 😉 ja to citam a odpovedam postupne,tak je v tom misung.to je dobre ze sopliky ustupuju 🙂 uz pojde aj kasel fuc,neboj 🙂
zdravím vás maminy, nejak nestiham ani cist natož prispívat 🙂 prdolka si hold potrebuje cely den s nekým povídat 😀
mám dotázek - mamči, které máte deticky na UM odsávate mlíčko, nebo se vám to samo postupne zastavilo nebo jak jste to resili ? My jsme na tom ted tak že jenom odsavam a povede se mi dát mu zhruba 220 ml mlicka za den odemne a zbytek ma nutrilon. Kdyby to tak vydrzelo alespon do 6 mesicu budu ráda, ale dnes jsem měla pocit že je toho mlika zase nejak míň ☹ Jinak prsu jiz skoro nepije - nakonec to bylo trapeni pro nas oba 😢 porád u toho plakal protože nebyl spokojeny že to málo teče a ja jsem pak z toho byla na prášky 😖 hold nedá se nic dělat, i když mi ten kontakt moc chybí takhle je mrňous spokojenejši
@zuzu1983 ja som ani nebalila nasiroko 🙂
@louisiana ustnu hygienu nerobim 😕 mala by som? 😅
@agjg zuzanka presne tak isto ako filipko,aj pase,aj sa hra,aj tak dlho je hore 😉 a vitajte 🙂
@albao ja som citala,v jednej diskusii mamicka radila sodu bicarbonu-ze dat si gazu na prst vyvalat v sode bicarbone a tym potriet jazycek,ze sa tym vytrhaju "korene"tej zabke 😕
holky tak jsem tu 🙂
Všichni máte moc krásný dětičky 🙂 Shlédla jsem to a něco málo dočetla. Ty jo my chodíme domů čím dál dýl protože ta naše zvěř dlouho spí. Všera brzdil Vojtík, vstával asi v 17:15h a dnes pro změnu Kačenka, tu jsem v 17:35h šla budit protože jsem potřebovala zajít alespon nakoupit 😀 Než jsme se vykopali, nakoupili a stavili se ještě na hoďku u mamky tak jsme dorazili domů v 20:30h. 😅 Někdy bych chtěla vědět co si asi tak myslí sousedi 😀 když před 20h ještě skoro nikdy doma nejsme 😀 Oni prostě fakt dlouho spí a já bych se jinak na druhou vycházku nedostala. Dopoledne chodíme tak 10-13h pak je dám spát a na druhou po té 17h.
Dnes mi přišli moc hezký věcičky na Vojtíška, to bude fešák 🙂
( až na podzim, zimu ) bunda, vesta, teplákovka a 4 trička 🙂
@kamusek juuuuuuuj jako krasne spinka 😵
@macina_k prosim ta,mne jak mala spava po tych 15minutach,tak vcera tak zaspala,spala uz hodinu sama v kociku stojacom spala😕 ale som ju musela odtial preniest do druhej izby,lebo do tej,kde bola zuzka,chodi spvat hanka naobed a samozrejme ze som ju pri prenasani zobudila 😠 😖 a uspat sa mi ju uz nepodarilo 😖 taka som bola najedovana!konecne trochu spi a ja ju zobudim! 😠 😔
@monik1 tak pase aj nasa zuzka a tak isto aj reve ked jej davam capicu 😀
holky nechcete někdo ponožky??? Přišlo mi jich dnes 87 ks a to fakt nepotřebujeme 😀
Paní mi je odmítla prodat jednotlivě, tak jsem vzala všechny, že si nějaký vyberu a zbytek prodám. pár vyšel na 5,-
většina jich je fakt klučičích jsou na nich auta, bagr, medvídek, no nevím tam toho je 😀
@cara.m No do teď jsme měli asi dvoje 😀 Já si jich nechám tak dvacet a zbytek prodám, co bych s tím dělala 😀 Na léto ke kraťáskovým overalům budou fajn 😉 Co jsi brala v nextu?? já na léto hlavně ty kraťáskové overaly ty jsem u Kačenky moc užila + asi dva komplety z lehké rifloviny.
@macina_k praha a okolí to není ale do Prahy jedeme v sobotu 🙂 na černák pak praha 9,10 a někam k václaváku na oběd 😀 Ponožky vyšly na 5,- pár. Jsou po jednom dítěti, některé mají chloupek některé snad nové. Nechápu kdo může koupit dítěti 87 párů ponožek jedné velikosti. Já si jich nakonec nechala 16 ks a myslím, že je to víc než dost 😀
Je Ti jedno jaké, s jakými obrázky?? Necháš to na mě?? Něco jsem prohlédla je tu všemožná zvěčina, auta, roboti různé nápisy, proužky, kosočtverce 😀 Pošlu Ti je obyčejně v obálce. Ať necpeme zbytečně peníze do pošty. Výjde to na 12,-

@luuca1 a čo vám odporučili, aby sa reflux zlepšil?