Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka kdo by sa nesmial takej ruzovej mysi 😀 zlata babika 🙂
@agjg jako placka,malinke 🙂 🙂 tak isto paseme my 😉
@sirael skusaj,uvidis..a super ze si nasla sposob ako pekne uspat princeznicku nie nosenim 😵
@sirael jej,nevyzera ze by sa jej nepacilo 😵 pekne fotky
@sirael nie,ked je na mne je v pololahu,tak sa pritahuje do sedu svojimi brusnymi svalmi 😕
holky letím spát, mám docela dost 😒 tak dobrou 😉
Teď jsem debil chtěla napsat a pohlaďte bříška 😀 tak to jsem fakt docela zaspala 😀
Zrovna dnes jsem byla u dr vyšetřila mě a pak že mám jit na UZ tak jsem tak nějak znejstila 😅
ale dobrý vše ok, asi mám jen větší dělohu. Jsem to pak říkala Lukynovi a on no to bych se stěhoval hnad na chatu 😀 ( jako kdyb jsme čekali další přírůstek. Máme holku a kluka a to už stačí. Tak říkám jak komu, mě ne já chci ještě v 35 letech ( za 6 let ) Verunku. A on, že ne že to už budu stará, no to je sprostitut 😝 Tak jsem mu hned vpálila at jde hned říct mamce, že byla stará když měla bráchu v 37 letech.
Ta má kluky 30, 27, 21 let.. Takže má stejné rozdíly jako chci já 😀 Akorát, že ona měla první o 2 roky dél než já takže to má posunutý.
Díky holky, malá už objevila že za vlasy se bezva tahá a máma u toho super nadskakuje 😀 , tak vlasy šly dolů
@nadja11 , @cufinka
@skubanekka
@sirael
@mimirinko
@zuzu1983
Baby prosim vas poradte.... vlastne vobec niekto ak ma skusenost! začina očkovanie proti pneumokokom . mala ma 2 mesiačky aj niečo a zmenily nejake vakciny doteraz bol nejaky prevenal, doktorka mi to tak narychlo vysvetlila.
Kedysi sa očkovalo prevenarom chvilku sa neplatilo potom sa malo doplacat. teraz na trhu sice uz dlhsie funguje ten synflorix tm. a teraz ten je hradeny poistovnou a zahrna tych 10 kmenov pneumokou , prevenar vsak 13 a za jednu davku sa doplaca od 12-do 17 eur čize mala potrebuje 3-4 davky dokopy ma to vyjde najmenej 36 eur tymto sa chcem opytat ako to vlastne je , ako davate očkovat deturence. mate uz informacie o platení vakcín ? dakujem
Takže včera poobede som bola u doktorky, tak mi predpísala ten špeciálny Nutrilon Neocate, je to už posedná možnosť, no doktorka tvrdí, keď som jej ukázala fotky, že tento by mal byť určite dobrý, no problém je, že bude až v piatok, takže musím len kojiť a keď bude najhoršie, doktorka kázala dávať ryžový odvar. Holky, držte nám palce, aby sme to zvládli, lebo malý už včera večer od hladu plakal, nakoniec som ho uspala v kočiari a našťastie spinkal až do 4 do rána, no potom sal ako divý. Teraz ho išla kočíkovať svokra, nech si pospí, aby sa mi vytvorilo aspoň trochu mliečka.
Ozaj neviete kde by som zohnala ten Ricinus communis na tvorbu mliečka?
@misha8 jo kaši jsem ji dala... té mrkve nesnědla moc, jen asi dvě lžičky malé... tady se můžeš kouknout....
😀
holky, prohlédla jsem fotečky dětiček - rostou v očích, všechny jsou nádherné 😉 😉 😉
@cara.m Klári, dáváš ještě Adámkovi Bio Gaia nebo už ve 4měsících nejsou třeba?? Nás od rána bolí bříško, teď vyčerpáním usnul ☹ ale musím zaklepat dlouho nás bříško nebolelo až teď zase po dlouhé době ☹ ☹
@kostri ten kojící polštář mi doporučila pro Terezku, že si v tm hezky uvelebí jako když je u maminky v bříšku - ukázala mi jak jej stočí - resp. dá jen konce kojícího polštáře přes sebe a Terezku tam posadila.. Terce se tam moc líbilo... jde o to, že Terce se nechce pást koníky a v tété poloze na polštáři musí hýbat jen do předu a do zadu, tím posiluje hlavičku🙂
@cara.m jo Klári, dík, tak já taky koupím ještě jednu lahvičku, se mi zdá, že i ta první vydržela dlouho - ještě tam mám asi třetinu a to se mi zdá, že už mu to dávám šestý týden a každý den poctivě.
A ty budeš prodávat malé Adámkovy věci? Nebudeš nechávat pro druhé mimčo? Já právě pořád zvažuju, zda prodat nebo si to nechat, i když druhé mimčo nechci hned, ale třeba až tak za 4 roky (musím se vrátit do práce, nevyšel by mi nárok na druhou mateřskou, protože jsem měla smlouvu na dobu určitou) 😉

@macina_k super, písni kolik chceš kusů 😉