Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzkaro bozinku, drzime pesticky nech sa to rychlo hoji a hlavne neboli
@kostri ani Hanke sa to nepacilo, to len teraz sa jej to nejak zapacilo. Na chrbte je pre nu nuda, sama som z toho paf ako ma to moje dieta milo prekvapuje posledne dni. 😀 Zrazu spinka, pasie, smeje sa, pcha hracky do pusy ... a to som este pred par dnami rozmyslala o rehabke kvoli paseniu konickov. Asi sa zlakla 😀
@zuzkaro chudinka malinka ☹ ale neboj detičky jsou v rychlosti léčení zázračné - našeho Kvida taky operovali a za týden se měl již čile k světu 🙂 takže hlavu vzhuru, až budeš za pár dní s ním bude to už jenom lepší a lepší. Maličký to určitě v pohodě zvládne. Přeji hodně sily vám oběma 😉
@zuzkaro Přejem Samkovi ať už má trápeníčko za sebou, to je hrůza ☹
@kostri Já miluju ty tvoje příspěvky, vždycky se nasměju 😀 😀 😀
@misag23 Míšo, já dneska v DM ještě koupila čajík od Hippu BIO Fenyklový čaj pro děti od 1.týdne - jsou to porcované sáčky, bez sladidel. Jinak my teda jenom kojíme a čajíku mu dám denně tak 6 malých lžiček (3 dopoledne a 3 odpoledne)
@mimirinko my dáváme taky probiotické kapky Bio Gaia 😉
Holky, ted jsme kadili mrkev, od oběda totiž nekadila 😀 😀 ... Omlouvám se ostatním za nechutnou zprávu, ale mě pobavil tatka, když rozbalil plínu a tam mrkev se špenátem 😀 😀 ...
@cara.m Klári, prosím tě, a kolik ti je? Já myslela, že jsme tak stejně. Já měla 26 let v lednu 6 dnů po tom co se narodil malý 😉 No u nás je i možné, že bude Domča jedináček, uvidíme.. Já chtěla miminko a to se mi splnilo 😀 Jinak po to mém porodu už nechci v životě rodit přirozeně, jestli bude druhé (což asi jo, ale fakt s tím větší věkovým rozdílem), tak si zažádám o císaře 😝
dakujem dievcata, hadam uz mu bude lepsie, este sa chystam volat do nemocnice ako sa nam ma
No my sme dnes mali strašný deň, špeciálne mliečko ešte neprišlo, tak sme dnes len kojili, ale baby to bolo niečo strašné, po pár minútach sa malý začal neskutočne krútiť akoby v kŕčoch a strašne plakal, normálne sa nedal utíšiť a potom už vôbec nechcel ani papť, keď sa mi podarilo ho utíšiť a chcela som si ho dať k prsku, okamžite sa odťahoval a plač začal nanovo. Všetko nasvedčuje tomu, že mu už ani moje mliečko nerobí dobre, vyzerá to, že z neho má neuveriteľné koliky. Od obeda som si nedala ani nič mliečne, ale výsledok bol rovnaký. Uvidím ešte zajtra, aspon, že už bude mať to špeciálne mliečko, lebo dnes bol chudáčik viacmenej o hlade ☹ ☹ ☹ Dokonca som si s ním dnes už aj poplakala 😒
@monik1 jsem stará mréca už 😀 v květnu mi bude 31 🤐 Minulý rok na třicetiny jsem dostala ten nejkrásnější dárek - zjištění, že je Adíček v bříšku 😵 No já měla porod rychlý, ale představa, že to může být horší mě taky děsí 😒 Ale čím je Adík starší, a čím je více dnů po porodu, tak si říkám že druhé by bylo fajn. Ale mám strach zase z hlediska předčasného porodu. Aby se to neopakovalo ☹ a taky z toho, že Adík byl dříve, ale doktorka mi řekla, že je dobře, že nakonec šel dříve - byl menší a později bych mohla mít problém ho dostat ven. Já z toho měla strach, jestli nejsem moc úzká. Říkali, že by to problém být neměl. Nooo a nakonec i jo asi. Tak nevím, jak by to bylo příště, ale nikde mi to nenapsali, takže nevím, jaký by byl druhý porod, kdybych rodila na termín větší dítko 😒
tak sme teraz volali do nemocnice a Samko sa na v ramci jeho stavu dobre, takze prvych 24 hodin po operacii uz ma za sebou a dufajme, ze sa vsetko bude uz len zlepsovat 🙂
@haniula no já si pořád říkám, že to u mě mohlo být tím, že mi prostě nezjistili tu infekci močových cest dříve. Přišli na to až když jsem se začala otvírat a zkrátil se mi čípek a pak už to mohla být jen otázka času?
Chystám se na změnu doktora a pak případné otěhotnění chci probrat. Vím, že se z počátku těhotenství dávají třeba léky, když byl předčasný porod v předchozím těhotenství. Tak uvidím.

@janettan dakujem