icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

zuzkaro
7. apr 2011

@cara.m no sak bolo to dost divne, ale teoreticky sa to mozno aj prejavovalo bolestami bruska len nikto nevedel, ze to mozno je toto, ktozeho vie ale ak by sa na to prislo neskor, tak by ho operacia neminula tak-ci tak

kinsli
7. apr 2011

Holky mám takový nápad, co vyrazit třeba v září až nebudou nějaký jo vedra na víked nebo klidně třeba 5 dní na hory?? To už budou prckové líst tak to by mohla být zábava 🙂 Nahodili by jsme šátky, kokanky a tročku je vyvětrali 😀 😀

cara.m
7. apr 2011

@zuzkaro na tom prvním uzt nebo sonu se to neprojevilo? Až na tom kontrolním?

haniula
7. apr 2011

Nevíte, co na té zemi viděla??? 😝

haniula
7. apr 2011

@cara.m já právě byla zdravá, nic mi nebylo a najednou bum... nemocnice, předčasný porod... co když to bude příště horší???

cara.m
7. apr 2011

@haniula prober to se svým gynekologem. Zeptej se na možnosti a co se dá udělat, aby se tomu předešlo. I když nic není 100%, ale prostě člověk ví, že už se to stalo, tak podniknout patřičné kroky, aby to bylo ok.

haniula
7. apr 2011

@kinsli Já se hlásím jako první!!! Piš si mě na seznam... Vybrala bych nějaky zlatý střed, at někdo nenadává, že musí jet zdaleka...

macina_k
7. apr 2011

@kinsli no já si říjkala, že je škoda, že jsme každá odjinud ☹ , že by nebylo špatný se někdy potkat i s mrňouskama, hlásím se

@zuzkaro držíme s Irenkou palečky Samkovi ať je brzy fit a jsme rády, že překonal 24 hodin po operaci, drobeček malý

@haniula jen jestli tam nemáš třeba další mrkev 😀 😵

zuzkaro
7. apr 2011

@cara.m to on je, male "velke" a silne babatko ;) sak zajtra ma 3 mesiace a 7 kilo, manzel vravel, ze sa asi pripravoval na tento zakrok, ked tak rychlo priberal a prosperoval, lebo on uz pomaly zacal kd som ho mala v plolsede pred sebou a drzala ho za rucky tak sa sam tahal do sedu 🙂 sikovnik maly

monik1
7. apr 2011

@macina_k Gratulace k zítřejším narozkám 😵
@cara.m hele, ale vypadáš mladší, tipla bych ti tak o pět let míň 😉 No a my si s manžou minulý rok v dubnu řekli - zkusíme to, stejně se to nepovede na poprvé a dup - Domča byl hned na první pokus 😀
Jinak to je jasný, že by byl porod asi těžší - to bys rodila asi o kilo těžší dítě... No já rodila 12 hodin a fakt velké bolesti, manža se z toho vzpamatovává dodneška a před všema mě chválí jaká jsem statečná... Bavila jsem se o tom i s tetou (tou PA) a říkala, že z psychického hlediska se dá zažádat u druhého porodu o císařský řez z toho důvodu, že byl těžký první porod.. A víš jak mi se ještě po porodu rozjelo to šití, chodila jsem pořád do porodnice na výplachy a ránu jsem srostrlou měla až 7 týdnů po porodu... A pořád tam mám takovou černou jizvu 😠

Jinak jsem dnes na vaše rady koupila ten Johnsons olej na dobré spaní a prcek už spí 😉 uvidíme jak dlouho 😀

haniula
7. apr 2011

@cara.m uvidíme... zatím mi ke štěstí stačí Markétka 😵 ...

cara.m
7. apr 2011

@zuzkaro je to šikulka! Brouček malý šikovný 😵 😵 😵

haniula
7. apr 2011

@macina_k určitě ne, ale ten výraz tomu napovídá že jo 😀 😀

macina_k
7. apr 2011

@haniula no právě, jen jestli tam nebyl nějaký malinkatý zbytek 😀

macina_k
7. apr 2011

@monik1 Díky za gratulaci

Holky já mám pocit, že k nám nosí prádlo na žehlení i sousedé, to není možný co my máme prádla. 😢 😲 Taky tolik žehlíte?

haniula
7. apr 2011

@macina_k kde by se tam asi vzal 😨

macina_k
7. apr 2011

@haniula ha ha děti vidí i co tam není

haniula
7. apr 2011

@macina_k já žehlila naposledy v únoru... musím se do toho zase pustit, až bude manža doma... s tím ďáblem se to nedá...

cara.m
7. apr 2011

@monik1 no my jsme to měli s Adíkem taky tak 😀
Mě se po tabletce rozjely bolesti hned šílené a skoro pořád, a právě když si představím, že někdo rodil celý den 😝
Aha, tak to je fajn, že by ti CS povolili! Já jizvu ještě pořád cítím 😒

kinsli
7. apr 2011

@haniula
@macina_k Jasně píšu si 🙂 Pak sepíšeme seznam kdo ok kud je a vybereme nějakou zlatou střední cestu a tam nějaký penzion. Něco za nějaký rozomný peníz, ale ne žádnou blešárnu 😀

V září asi pojedeme sem 😉 ( myslím my s ještě jednou rodinkou ) http://www.primasleva.cz/hradec-kralove?utm_sou...

cara.m
7. apr 2011

@macina_k jj mám pocit, že už mám místo ruky žehličku 😀

macina_k
7. apr 2011

@kinsli to vypadá dobře
@cara.m taky mám ten pocit, tak jdu na to
Zatím se mějte fajn, Samkovi držím palečky a zítra se těším

janettan
7. apr 2011

@macina_k práve som dožehlila, tiež som mala toho veľa 😅 .....

kinsli
7. apr 2011

já budu žehlit zítra až odjede Kačenka k babičce na víkend 😀

holky tak posílám foto z dnešních koníčků. Toto je maximálka a tak na vteřinu 😀

haniula
7. apr 2011

@kinsli on podvádí!! podpírá si bradu 😀 😀 😀 !! Jinak je strašně šikovný!!!

misag23
7. apr 2011

@monik1 Moni, tak nevím, co je lepší. Jestli rodit císařem nebo normálně. Vždycky jsem si přála, abych rodila císařem a po těch komplikacích jaký jsem měla po porodu, už bych druhé raději přirozeně. I když je fakt, že každý porod je jiný. Bolesti jsem si "užila" stejně celý den (skoro 12 hodin), ale pravda je že samotný porod jsem nezažila, tak nemůžu úplně soudit. No, uvidíme, jestli se zadaří časem druhé, jaké to bude. Teda vy jste byli pěkní rychlíci, takhle rychle se vám Dominiček povedl 😀 Nám to trvalo skoro půl roku 😉
Holky, taky mi přijde že nedělám nic jiného než peru a žehlím 😒

kinsli
7. apr 2011

@haniula nepodpírá to jen tak vypadá 😀 ručičku má před bradičkou. Jinak šikovný je leda tak na spánek 😀 Ale já to nehrotím, nakonec jsem i ráda, že jsme doporučení do stacionáře dostali. Kámoška taky dostala a do roku tam malého nosila 3x denně na cvičení a od roku už tam byl v jeslích na 8-12h 1-3 roky. No pohodička to by se mě taky líbilo, takohé hlídá ni 4 hodky kde si pohraje, všechno ho naučí ty si vklidu, vypereš, vyžehlíš, uklidíš, žádný hoňky 😀 Jezdí si pořád po výletech, platí je stacionář. Ale to náš případ nebude, ten fakt jen nezvedá hlavu, jinak z dovedností na 4 měsíc umí vše a v lehádku už jde do sedu 😉

kinsli
7. apr 2011

@misag23 jéé tady už se planují druhá mimča 😀 Tak to je hezký. Jinak penízky dnes dorazily, zítra juknu po nějaké krabici, abych Ti to odeslala. Jinak my jsme jak Kačenku tak Vojtíčka měli na 2 pokus 😉

kinsli
7. apr 2011

holky zítra jdu s Kačkou na zápis do školky, jestli ji vezmou tak se snad opiji, jako, že jsem téměř abstinent 😀 Do mě alkohol jen tak někdo nedostane, ještě tak griotku nebo curacao s juicem. Jinak asi fakt nic 😀

sirael
7. apr 2011

@zuzkaro Boze az ma zamrazilo...☹ to si neviem ani predstavit...☹(( chudatenko malinke....☹ Tak rychle uzdravenie prajeme.....☹
@kostri Tak som velmi zvedava, ako ju zobudis zajtra...😀 potom napis, nech sa tu zasmejeme trosicku...😀