Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky mám takový nápad, co vyrazit třeba v září až nebudou nějaký jo vedra na víked nebo klidně třeba 5 dní na hory?? To už budou prckové líst tak to by mohla být zábava 🙂 Nahodili by jsme šátky, kokanky a tročku je vyvětrali 😀 😀
@cara.m to on je, male "velke" a silne babatko ;) sak zajtra ma 3 mesiace a 7 kilo, manzel vravel, ze sa asi pripravoval na tento zakrok, ked tak rychlo priberal a prosperoval, lebo on uz pomaly zacal kd som ho mala v plolsede pred sebou a drzala ho za rucky tak sa sam tahal do sedu 🙂 sikovnik maly
@macina_k Gratulace k zítřejším narozkám 😵
@cara.m hele, ale vypadáš mladší, tipla bych ti tak o pět let míň 😉 No a my si s manžou minulý rok v dubnu řekli - zkusíme to, stejně se to nepovede na poprvé a dup - Domča byl hned na první pokus 😀
Jinak to je jasný, že by byl porod asi těžší - to bys rodila asi o kilo těžší dítě... No já rodila 12 hodin a fakt velké bolesti, manža se z toho vzpamatovává dodneška a před všema mě chválí jaká jsem statečná... Bavila jsem se o tom i s tetou (tou PA) a říkala, že z psychického hlediska se dá zažádat u druhého porodu o císařský řez z toho důvodu, že byl těžký první porod.. A víš jak mi se ještě po porodu rozjelo to šití, chodila jsem pořád do porodnice na výplachy a ránu jsem srostrlou měla až 7 týdnů po porodu... A pořád tam mám takovou černou jizvu 😠
Jinak jsem dnes na vaše rady koupila ten Johnsons olej na dobré spaní a prcek už spí 😉 uvidíme jak dlouho 😀
@haniula
@macina_k Jasně píšu si 🙂 Pak sepíšeme seznam kdo ok kud je a vybereme nějakou zlatou střední cestu a tam nějaký penzion. Něco za nějaký rozomný peníz, ale ne žádnou blešárnu 😀
V září asi pojedeme sem 😉 ( myslím my s ještě jednou rodinkou ) http://www.primasleva.cz/hradec-kralove?utm_sou...
@monik1 Moni, tak nevím, co je lepší. Jestli rodit císařem nebo normálně. Vždycky jsem si přála, abych rodila císařem a po těch komplikacích jaký jsem měla po porodu, už bych druhé raději přirozeně. I když je fakt, že každý porod je jiný. Bolesti jsem si "užila" stejně celý den (skoro 12 hodin), ale pravda je že samotný porod jsem nezažila, tak nemůžu úplně soudit. No, uvidíme, jestli se zadaří časem druhé, jaké to bude. Teda vy jste byli pěkní rychlíci, takhle rychle se vám Dominiček povedl 😀 Nám to trvalo skoro půl roku 😉
Holky, taky mi přijde že nedělám nic jiného než peru a žehlím 😒
@haniula nepodpírá to jen tak vypadá 😀 ručičku má před bradičkou. Jinak šikovný je leda tak na spánek 😀 Ale já to nehrotím, nakonec jsem i ráda, že jsme doporučení do stacionáře dostali. Kámoška taky dostala a do roku tam malého nosila 3x denně na cvičení a od roku už tam byl v jeslích na 8-12h 1-3 roky. No pohodička to by se mě taky líbilo, takohé hlídá ni 4 hodky kde si pohraje, všechno ho naučí ty si vklidu, vypereš, vyžehlíš, uklidíš, žádný hoňky 😀 Jezdí si pořád po výletech, platí je stacionář. Ale to náš případ nebude, ten fakt jen nezvedá hlavu, jinak z dovedností na 4 měsíc umí vše a v lehádku už jde do sedu 😉
holky zítra jdu s Kačkou na zápis do školky, jestli ji vezmou tak se snad opiji, jako, že jsem téměř abstinent 😀 Do mě alkohol jen tak někdo nedostane, ještě tak griotku nebo curacao s juicem. Jinak asi fakt nic 😀

@cara.m no sak bolo to dost divne, ale teoreticky sa to mozno aj prejavovalo bolestami bruska len nikto nevedel, ze to mozno je toto, ktozeho vie ale ak by sa na to prislo neskor, tak by ho operacia neminula tak-ci tak