Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri ahoj pamatas si ma este, nejak absentujem ale aspon si vas citam a teba extra🙂ty tak vylepsis naladu tymi komentarmi ze to sa neda neusmiat nad tym🙂inak zdielam tvoj nazor, ja som mala prvy cisarak kedze jedno dvojca bolo nozkami dole a kazdy mi tvrdil ze automaticky kvoli jazve bude aj druhy porod sekcia a nebol ja som ani nevedela co chcem, pamatala som si dost tu bolest po cisaraku a zase mam kamaratky nsokolo co rodili normalne a kazda mala dost blby porod a este dlho komplikacie poporode, taksom sa bala aj toho ze ked sa nieco pokasle tak amen tma, tak som bola za cisarak zase, zdal sa mi bezproblemovejsi..ale rodila som normalne kedze sa to spustilo same a bez epi a poviem ti parada, krasne presne to co pises, bolest je vsade ale aj ked som nemala manzela pri sebe kedze sme nemali v noci kam datdvojicky tak sme zavolali sanitku a on ostal s detmi, inak sa nedalo, ale ten pocit ako som ho sama vytlacila a hned videla a drzala to sa neda porovnat..a aj tie prve dni aj ked som bola dost pozasivana boli ovelalepsie ako po sc...aj ked bolesti nastupili ale maleho som mala hned pri sebe a ostal uz🙂 odvtedy som sa ho nezbavila🙂))
ja som inak dnes maleho 1x nedala spat von len v spalni som sa bala ze mi bude prilis heglat kocikom a spal pekne svoje 3 hodky aj ked sa polozobudil zase sam zaspinkal...a ja von nemozem tak citak kedze okolo obeda aj dvojky spia svoj spanok, krasny cas ked vsetci chlapi spia🙂))
baby to co sa nam dnes stalo, tak to je sila.. a hlavne moja vina. niesla som maleho dole schodmi v autosedacke a krava mala som slapky. noha sa mi nejako posmykla vyleteli mi obidve nohy a bohuzial aj autosedacka, ale takym divnym sposobom, ze malemu sa nestalo absolutne nic, normalne ze spal dalej, len sme ho s muzom potom zobudili ze ci je v poriadku, on spadol dole tou autosedackou len ako bol zapasany a naobliekany a autosedacka mala vytiahnutu rucku tak sa nejako len prevalila na bok a maly je ok. uz som koli tomu revala, vsak ani sa necudujem, muz na mna totiz strasne nakrical. ze koli slapkam by sa mohlo stat nieco strasne.. ☹ boze.. ale maly je v pohode vyspal sa a teraz sa rehoce... 😒
@ellahop to sa stava a stane sa to podla mna kazdej z nas. Kto nic nerobi, nic nepokazi. Proste chceme nasim detickam to najlepsie, ale obcas mame den blbec. Neurobila si to naschval. Ja som vcera napriklad ohrozila svoje dieta na prechode pre chodcov - mala som na vyber - po dlhom cakani si bud vynutim prednost pre chodcov alebo tam budem cakat dve hodiny. A skoro nas zramoval jeden debil taxikar uprostred prechodu, hoci nas videl kilometer vopred. No proste obcas je to an hrane aj ked nechceme
@albao jasne to je vsetko jasne, len to bola uplne hlupa chyba, este som aj rozmyslala ze si hodim tenisky, ale nie pani je pohodlna,, uplne ze hlupana. to by som nerozchodila keby sa mu nieco stane, stale je to s nim lepsie a lepsie a no jednoducho hruza.. vsak viem, ze sa este vela krat buchne, spadne a tak, ale len nech za to nemozem ja.. a neohrozim ho svojou hlupostou
@sirael Flatulin krém je na masírovanie bruška. vstrebáva sa a bábu by sa malo lepšie prdkať a kakať. My sme používali aj Subsimplex aj Espumisan. Skončili sme pri Baby calm. Ja fakt neviem čo už zabralo, alebo to prešlo samé. Používala som aj rektálnu rúrku. Tá zabrala skoro vždy. Dnes už rúrku nemusím používať (vykaká sa pekne sám) a kvapky už tiež vysádzam.
Tak máme za sebou vítání občánků,bylo to moc pěkný,ale rychlý.Byli tam jen chlapečci,žádná slečna 😉 Ten náš brouk byl moc hodnej a taky opět zvědavej.
@zuzu1983 Ja prave neviem 🙂 Ona sa vykaka kazdy den, lenze vzdy tomu predchadzaju ranne (nocne) krce. Skusam uz ten Sabsimplex a uz kakala hned rano, tak snad pomaha. Ale v pondelok jej kupim tie probioticke kvapky, tak snad to vsetko dame do normalu. Mozno to je aj tym, ze musi papat zelezo a to viem aj podla seba, ze to riadne zapeka. ☹ A moja mudra pani lekarka mi na to povedala: "to je normalne" !!!
@verca84 Mne Saska cajik pije len po grlgoch. Da si glg a staci a tie ksichtiky co pri tom hadze...🙂 Ale robim jej s nim mliecko, a tie kvapky davam tiez tak 3-4x za den. Tak uvidime, snad sa to vsetko upravi....🙂
Maminky prosim vas a davate aj babatkam kvapky Vigantol?
@sirael my také samozřejmě - 1 kapku denně do odstříkaného mlíčka🙂.. ale souhlasím, že někdy toho bylo tolik, že jsem si to pak psala co už jsem dala a co ještě ne.. my jsme také dávali SabSimplex, dávali jsme 3x denně 15kapiček před kojením, ale stačili nám 2 lahvičky a po tom co jsme je dobrali (druhou ani ne celou), tak už nebereme nic, malá krásně prdíkuje sama... a na kakání mi docela zabírá, když si já dám bílý jogurt a hodím do toho třeba vločky.. to pak malá kakánkuje ani neví jak🙂..
@ellahop nedělej si z toho těžkou hlavu, i když je to to nejhorší o čem se mamince zdá (mně každou chvilku co by kdyby..), ale přesně jak píší holky, hlavně že mrňousek je OK - to je to nejduležitější!!! Hlavu vzhůru a pohlaď mimíska!!
@skubanekka Ja som si to este pisat nezacala, ale uz fakt uvazujem, ze zacnem, lebo to uz sa neda pamatat si...😀 SabSimplex, Vigantol, zelezo, BioGaiu chcem kupit a zacat davat, este nejaky Bvitamin davame.....😀 No paraaaada....🙂 Tak coskoro snad budeme davat len tak ako aj vy....😀

my jsme se naposledy vážily v pondělí máme už 5,25, porodní 3,325 a asi 60cm (52při porodu), jinak 62body mám vyřazené, už jse mi zdálo že jsou malé , ale dupačky a overaly 62 ještě oblečem, ale body jsmou v pohodě 68 mám asi 20, tak at je taky vynosí 😀 😀 😀