Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula šikulka 😉 😵
my už konečně taky paseme 😉 takhle ještě fakt ne, ale hlavu už drží 😉
V praze bylo blaze , jak bude čas tak písnu, teď jdu dělat véču 😀
jinak jak jste tu psaly o vigantolu tak já si odstžíknu pár kapek MM na lžičku do toho dám 2 kapky vigantolu a 5 kapek probiotických kapek 😉 Lžičku mě bere krásně, tak jsem zvědavá jak mu pojedou příkrmy, začít chci za dva měsíce 😀
@haniula Uzasna vegetacka....🙂 Pockaj teraz na toto co ti ukazem, ja som ju dnes o osmej ulozila do postielky. Uz spinkala - zaspala mi na gauci. Bola v zavinovacke a este som ju prikryla paplonikom (mame v spalni zimu) a po pol hodinke som pocula ze si tam brble mrmle, tak som ju isla o pol hodinu skontrolovat, ci uz KONECNE haja a nasla som ju takto. Som sa normalne rozrehotala, ako sa dostala zo zavinovacky, aj spod paplonika nechapem...🙂 je to maly kuzelnik... 😀
@janettan 😀 U nas to tiez bolo doteraz len tak, ze obcas sa vysunula z tej zavinovacky a to bolo vsetko, ale toto dnes ma dostalo... 😀 No ved uz to tak aj robim, ked sa od nej chcem co i len na chvilocku pohnut, tak ju davam pod hrazdicku na zem - tam nech sa aj pregulne...😀 Inak mam oci na stopkach..😀 No mame to sikulky doma...🙂
@janettan Ja to malej vzdy nakvapkam do pusinky - pusinu otvori, si mysli, ze ide papat a sup jedna kvapka, sup druha kvapka...🙂 Malou takto trasie, ked jej dam caj...😀 To ma asi po mne - caje nemusim....☹ Noooo, sak ked zacnu sediet a chodit, tak nam skoncilo toto obdobie ze si mozem ist navarit, upratat, posediet pri PC.....potom uz budeme len s miminkami a nonstop oci na stopkach....🙂
@sirael my ked mame problém tak natriem PUPIK om kremom masirujem bruško je to také mentolové mam pocit že sa jej ulaví a aj ja vykaka, cvičime nožkami, ten sab simpelx sme brali ale či pomahal?? neviem ževraj je dobrý na plynatosť....nam pomohli probiotické kvapky BIOGAIA odvtedy krče len vynimočne , bolesti zmizli a pekne sama kaká lebo ju strašne zapekalo my sme UM ....
@sirael presne ako hovoríš pri prechode z MM ktoré je ľahunko straviteľné na UM sú problémy väčšinou musi si zvyknúť my sme mali krče, zvyjala sa mi , tlačila a zapekalo ju veľmi dlho .... fakt tie probiotické kvapky zabrali a je super že to nie je chémia 😉 ano idem jej napisať tie fotky sú nadherné aj tvoju kukučku som pozrela krááásna je 😵
kočky čo prikrmujete čo hovoríte na ten podbradník čo sa oblieka ????budu to chcieť mať oblečené???
@misha8 No ja idem radsej dnes kvoli tym kvapkam do mesta (10km), nech to zacneme uzivat co najskor...😀 Som rada, ze sa ti fotky pacia, dakujeme za kompliment a potom daj vediet, ci ste sa dohodli. 🙂 Som zvedava...😀 Ja chcem dat malu fotit zasa tak o mesiac dva, ked uz zasa bude trosku starsia a uz snad nebude taka nervozna z toho ako minule....☹
Naše beruška pase...
https://www.youtube.com/watch?v=494i5rmrelM

@haniula ahoj prosim te a ty male davas kasi dopoledne nebo vecer??ja sem ted koupila nemlecnou ryzovou kasi od hame a nevim zda mu ji dat dopoledne nebo vecer 😉