Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael no zalezi aku mas doktorku. A nemoze ist s tebou niekto? Alebo popros doktorku, ze ty nemozes drzat.
@cara.m nooo, tak uz si idem nachystat plienku 😀 Zvykla som jej davat plienku cez kocik, aby nevidela von a nedrazdilo ju to. A tak to skusim aj teraz, len bude ta plienocka "trosku" blizsie 😀 😀 😀
my pořád spíme neuvěřitelneeeeeeeeeeeeeee
@cara.m no asi to budem o hodinu skusat 😀 Vonku strasne fuka, dokonca pred hodinkou nam na okno padali male krupy!!! 😕 Tak sa mi velmi nechce teraz kocikovat 😀 Mozno skusime plienku a ked to nepojde, zbalim ju vonku 🙂 Rada by som skratila nase uspavania - v kociku aj v hojdacej sieti je to aspon 15-30 minut 😝
http://www.essishoes.com/file1/Katalog_JL_2011.pdf
otevře se Vám to??
@kinsli Ano, ano🙂
mají perfektní výběr na krámu nebylo skoro nic ☹ Kačce jsem vzala ty 04 E1101 první tmavě fialové s kytkou
holky tak já spařila ☹ Výběr sice super, ale na mrnata ☹ tedy ne úplně na mrňata, ale do 3 let. Na ty 3 roky a dál už tak jsou fakt jen ty co jsem koupila asi ve třech barvách.
@kinsli Vojítk ti už krásně spinká a s tou plínou to teda taky zkusím 😀 @cara.m
My už byli dneska 2x venku, jinak by doma asi neusl.. zkoušela jsem s ním ležet v ložnici a nic ☹ takže jsme tady rychle projeli pár ulic a už spí doma v chodbě, ale je tam teda hnusně, fůj, aspoň jsme vyzkoušeli pláštěnku na kočár 😝
@cara.m My zatím taky ještě spíme, ale vy nás určitě trumfnete 😀
Holky my máme v sobotu 30.4. vítání občánků a ve čtvrtek 28.4. jdeme na očkování - Prevenar13 a Synflorix a teď se bojím, aby po tom očkování neměl špatnou reakci a my kvůli toho nemohli na vítání ☹ Jo a k tomu vítání? Dostali jste i nějaký finanční dar? U nás se každý rok dávaly 2tisíce, jsem zvědavá zda i letos nebo to v rámci úspor zrušili 😔
@cara.m
Laboratorny protokol:
16:30 ulozenie do hojdacej siete za rovnakych podmienok ako vzdy
16:30 - 16:32 ticho
16:32 - 16:34 plac
16:34 nevydrzala som a zacala hojdat, nastalo ticho
16:36 Hanka sa mrvi pod plienkou
16:37 Hanka sa prestala mrvit
16:38 kontrolny mrk pod plienku - oci otvorene dokoran!
16:39 - dalej hojdame
16:40 prestala som hojdat
16:40 - 16:42 nehojdame a z pod plienky sa ozyvaju znamky zivota: mlaskanie, dychanie, ...
16:43 znamky zivota prestali, nevydrzim a mrknem pod plienku: SPIIIIIIIIIIIIIII 😀
Zaver: Uspavaci cas 15 az 30 minut skrateny na neuveritelnych 13 minut!!! Konstatujeme vyrazny uspech a odporucame vsetkym maminkam 😀 😀 😀
@cara.m 😀 tak ale teraz som zvedava do kedy potiahne ten spanok 😉 Zatial spi, ale jej kriticky moment pride po 30-40 minutach spanku 🙂
@sirael ja som dala len povinne, dokonca aj TBC som presunula az ked bude mat Hanka 1.5 roka. My sa nestretavame s bezdomovcami ani s inymi podobnymi ludmi tu, takze sa TBC naozaj nebojim. A navyse ta vakcina nechrani pred TBC, ani pred vsetkymi jej variantami, ale len pred jednou variantou a aj to len pred jej tazkou formou. Nechapem na co ockujeme proti rubeole/zardnkam ked sme to vsetci presli v detstve ... ale to je uz o inom. Ja som skor za ockovanie s rozumom, ale to je kazdeho osobny postoj k ockovaniu, do toho sa je tazko pliest 😉
@sirael 😀 no napriklad ta rubeola je blbost ockovat. Argument pre ockovanie znie: pretoze je nebezpecny pre tehotne zeny. Cize by sa mali ockovat len dievcata, ktore neprekonali rubeolu v detstve. My vsetky sme ju v detstve prekonali prirodzene, nebolo nas treba ockovat ... Ale zial, uz je to povinne. Napriklad aj na ockvanie proti kliestovej encefalitide bacha, lebo ak sa uz raz zaockuje, musi sa do konca zivota preockovavat kazdych 10 rokov. Keby sa nepreockovalo a ten clovek ju dostane, tak to ma ovela horsi priebeh.
Tie rotavirusy su na zvazenie, tam som na vazkach, este som sa nerozhodla ...

@cara.m to měl před tím budil se okolo 3:30h a pak 6, 7 😉