icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
13. apr 2011

@cara.m mne povedali že tak mesiac pred skončením materskej môžem dať žiadosť
@ajkalc dakujeeeem a vy ako papate ??? ozi koľko ti spapal prvý krát lyžičiek ,?? ja dam buduci týžden 😉 kupila som tu prvú lyžičku od Hami mrkvičku

kostri
13. apr 2011

@janula13 aj zuzanka oplesatela 😕 😅 vykrikovat zacala uz davnejsie a dnes zacala vyskat 😅 ale jakooooo 😀 skoro sme sa usulali od smiechu 😀 a to bolo podvecer,kedy som si myslela,ze este da jeden polhodinovy spanok a ona sa nejako prebralaa zacala vyskat a asi sa jej to lubilo 😅
potom po ceste domov stichla ale nezaspala

haniula
13. apr 2011

@misha8 mě malá poprvé snědla 5 malých lžiček... ted sní i více... dávám ji též od Hami... a chci zkusit i ru brokolici 😀 .... tak jsem zvědavá, co mi na ní řekne...

haniula
13. apr 2011

@kostri ta je krásná!!!! malá si dneska stěžovala pandě, co jí visí na sedačce dobrou hodinu... strašně jsme se tomu smáli... vykládala jako o život... 😀 😀 😀

kostri
13. apr 2011

@albao no prosim ta pekne,tak len co som to sem vcera napisala,neska hned zmenila na 2,5hodiny medzi jedeniami 😅 a aj zuzka pri kazdom zaspavani placka,kym ju dam do kocika a trochu zacnem hupat,tak si skoro dusu vyplace 😔 a to je hore len hodinu medzi spaniami.vecer mi tiez nevie od tej pol piatej,piatej uz zaspat.
@cara.m no hanka zaspava cez den len v kociku a s dudlikom 😔 a spi len pol hodku,teraz ked ju mamina cely den kocikuje,tak po tej pol hodke sa asi 10minut rozpravaju 😅 a potom zas zalomi tak na hodku asi..a adik uz nevie zaspat ani v kosiku?ci skusalasi uz tu postielku?zaspava ti cez den v kociku?

markysek2
13. apr 2011

@kinsli prosím tě není ta paní s Nutrilonem směrem k Pardubicím, že bych taky brala takovou cenu 😀 😀 😀

jinak já nutrilon už neřeším v lékárně ale v DM, mají ho za 339 a ještě se mi aspon načítají body 😀 😀 😀

dneska jsem si připadal jak exot, malý nechtěl spát tak jsem v dešti asi 2x obešla blok (doufám že mě nikdo neviděl..to by si tukal na čelo) a to jsem předtím 20 minut jezdila jen po dvorku, stjně spal jen chvíli a celý odpoledne byl neuvěřitelně protivný..a to ráno vstával už v 6:30..dělá to tedy když manžel je doma (at má odpolední nebo noční nebo volno), když má ranní tak spí do 8:30 v pohodě, horší je že když vstanu já tak řve a s manželem si hraje takže já spím a manžel zabavuje kluka, příjde mi to sice nefér, ale když chce jeho společnost 😀 😀 😀 😀 (nevíte jak ho mám naučit aby spal každou noc stejně tak do 7-730.....to asi nejde co 😀 😀 😀)
jsem zvědavá jak to bude příští týden ..jedem na týden až do velikonoc na moravu za mými rodiči..jsem zvědavá, jestli bude mít svůj režim, nebo bude vše jinak

sirael
13. apr 2011

@janettan No uz som to nasla. Je to za obe vakciny 142,- eur. Cca. No dost, ale tak co uz.....☹ A este aj tie povinne ockovania, to je fakt parada a potom ti da niekto matersku 196 eur ci kolko to tu je od toho pol roka!!! na zaplakanie!
@albao A to ockovanie teraz v troch mesiacoch, to je v jednej injekcii? Ale super, dakujem za info...🙂
@haniula Zoo je super, to sa aj ja tesim ked s malou pojdeme... 🙂 Boli ta chrbat? Mi ani nespominaj, vcera ked som Sasku pokladala na gauc, tak ma neskutocne seklo a dnes si polovicka musela zobrat dovolenku (mal mat nocnu), aby sa o malu staral, lebo ju ani nevladzem zodvihnut...☹

skubanekka
13. apr 2011

@kostri ty máš tak krásnou princezničku!!!🙂

sirael
13. apr 2011

@kostri Sikulka malinka...😀 Krasnucka je...😀

sirael
13. apr 2011

Saska dnes pasla koniky.... 😀

haniula
13. apr 2011

@sirael já s tím mám docela slušný problém... včera mě taky trochu skříplo... mám totiž velké problémy s krční páteří... ted tu smrdím kafrem... malou se bojím i zvedat, aby mi nespadla, protože mi mrtví i ruce... příští týden jdu na neurologii, tak mi snad písne rehabky a trochu to rozchodíme... dnes jsem si Slevomatu objednala masáž s lávovými kameny za 250kč místo 500kč.... takže super cena a kousek od baráku...

kostri
13. apr 2011

@kamusek nam zuzanka niekedy po prebudeni podvecer tak vyplakuva,ja viem,ze uz spinkat sa jej nechce,len proste place,ani nevie preco 🙂 tak sa jej prihovaram,spievam,tlieskam rukami a ona sa potom ako keby preberie 😅 zaregistruje a a uz je dobre 🙂 potom sa uz len nosi do kupania 🙂
@cara.m aha teraz som si precitala ako zaspavate 😉 🙄
@ajkalc no 4hodiny by zuzka nevydrzala byt hore ani ked co 😕 ale aj to pride 😉 a ako vam funguje ten levandulavy olej?zabera? 😎

misha8
13. apr 2011

@albao hehe mojej sa zasa páči ked zo seba robím kravu 😀 a potom to aj opakuje mumumumu 😀
@sirael takže očkuje sa proti záškrtu tetanu čiernemu kašlu a pneumokom ak ti to ovšem už niekto nenapísal 😉 a čo sa týka rotavírusov platí sa 55 e su dve vakciny a výhoda je že tato vakcina sa pije

haniula
13. apr 2011

@sirael ta je fajná!! a velmi šikovná!!!

kostri
13. apr 2011

no viac som nestihla precitat idem chrnet 😎 mozno 🙄 😀 😉

ajkalc
13. apr 2011

@misha8 my uz papame vsetky tie hotove prikrmy,len akurat ze nechce brokolicu a nechce ani tie masove. a vecer papame tu kasicku od nutrilonu.a dnes sa stalo prvy krat,ze som mu musela dorobit,lebo vsetko spapal a este pytal.kasicku robim 40 ml vody. a mrkvicku spapal hned na prvy krat nejakych 10 lyziciek.mam take specialne z Tesca na chovanie babatiek a su vynikajuce.velkostou su asi ako kavova lyzicka.su tak tvarovane,ze aj mne sa dobre chova a jemu fajne papa.drzim palce pri mrkvicke...... a inac,uz nepouzivame AR nutrilon.asi fakt tie prikrmy pomohli na reflux 😅 😅

albao
13. apr 2011

@kostri takze ste na tom so spanim ako my 😀 Ale bojujeme dalej a vylepsujeme techniku 😝 😀

@sirael teraz to bude v dvoch injekciach, jedna do kazdeho stehna 😉
Mala je zlatunka 😵 😵

@misha8 😀 no mozno by sme v tejto teme zlozili aj zoo. Ja dodam opicku a ty kravicku 😀

ajkalc
13. apr 2011

@kostri ten olej nemal vplyv na jeho spanok,tak ho nedavam uz.radsej menej chemie,ked aj tak spinka dobre.budi sa uz len raz na papanie.a my davame do kupela balneum hermal,co vypisuje lekarka.ale ked uz budeme sa kupat vo velkej vani,tak mu narobim penu z tej levandule.ale neviem kedy to bude,kedze nechce byt vo vani ☹ ☹

janula13
13. apr 2011

@kostri hi tak mate doma spevacku, ved aj as uz pridava decibely, pana rano ho uz nemozem nechavat pri bratoch lebo tiez uz nabieha na vyskanie🙂 tak mam po spanku takto len ked lezkal som si pospala este trosku a teraz sa neda ked mi krici do ucha a smeje sa🙂a slahne rukou po tvari🙂 dnes smeboli na poradni, ma 6 kg a nejake drobne ale zlezanu tekvicu potvora ani som sinevsimla:( a neockovali ho ze si musim vybrat vakcinu medzi provenarom a niecim na s..no to teda je..sakra a a ja som zavolala mamu aby mi strazila dvojky a takto sa prehnala lebo o tyzden musime zase:( vy uz ste boli na ockovani?
ty davas zuzku uz pohodke hajat? mne simo zaspi az po 2, a teraz aj po 2.5 hodke ale dam do postielky a spi, alebo len obleciem overal, dam do kocika a kym ho dam na balkon je tvrdy alebo len ho tam odstavim ani nekolisem a spi..ale nadranom nespi potvora neviem ci mu nedam sunar aj vtedy lebo v noci len kojim...

sirael
13. apr 2011

@haniula Tak super, snad pomoze masaz. Ja uz skusam vselico a ked nepomoze, musim k lekarovi, lebo absolutne neviem Sasku zodvihnut.☹ Aj v noci mi ju muz podava na kojenie, co nie som schopna sa ani len posadit poriadne.... ach jaj.... to mam za to, ze som chcela chudnut a som sa vrhla na cvicenie! Koza sprosta! 🙂
@misha8 No bodaj by si mala pravdu s tou cenou, lebo akurat som pisala, ze na nete som nasla, ze sa plati cca 140 eur za obe vakciny!
@albao Do oboch noziciek? Chudatenka majunke nase...☹ Dakujeme za kompliment.. 🙂 Ja zasa do zoo pridavam zabu. (z tej je hotova...🙂 )

misha8
13. apr 2011

@zuzu1983 ale synflorix je bez doplatku a rozdiel prevenar chráni proti 13 kmenom pneumokoka a synflorix proti 10....zarabajú na detičkách 😠

haniula
13. apr 2011

@sirael to já naštěstí moc cvičit necvičila, ale i tk to bolí jak sto čertů!!!! radši zajdi k dr., at vypíše manžovi paragraf... má to stoprocentně hrazené jako směnu... a navíc ti dr. napíše nějaké léky... mě strašně pomáhá coxtral, ale ten je opravdu silný...

misha8
13. apr 2011

@ajkalc tak supeeeer dufam že aj nam 😉 už sa tešim na mrkvičku a jej reakcie 😀

misha8
13. apr 2011

@albao 😀 😀 😀

haniula
13. apr 2011

Tak všem příjemnou dobrou noc!!!!!! 😵

haniula
13. apr 2011
haniula
13. apr 2011

@misha8 to je náš čuník 😀

misha8
13. apr 2011

@sirael no ja som tie rotaviry davala vo februari 55 e a musiš dať dve vakciny takže 110e !!! ale na slovensku je všetko možnééé!!!! aj prevenar sa nemal platiť a od aprila je doplatok 12 e a pritom synflorix je bez doplatku!!! rozdiel Prevenar chráni proti 13 pneumokokom a synflorix proti 10

misha8
13. apr 2011

@haniula jeeeeeeeeeeej už sa nato aj ja strašne teším Keliška cmuk 😵

albao
13. apr 2011

@sirael 😀 😀 tak uz mame opicku, kravicku a zabku 😀 Mame to ale sikovne deticky! 😵