Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jooo a dneska jsem poprvé v noci nedala Adíkovi přes ruce konce overálku - neměl takové ty ploutvičky. Nooo a v jednu ráno mě něco vzbudí, mlaskání - tak jdu k němu, že už má hlad a on spal a cucal si paleček 😀 😀 😀 a tohle mě vzbudilo několikrát, mlaskal šíleně nahlas 😀
@cara.m Máš pravdu s tím, že vyrostou rychle... Já si zas kolikrát říkám, že ho tu teď opečovávám, nespím kvůli němu a on mě třeba v patnácti pošle do prd... 😀 😀 😀
Jo kdyby byl Dominiček tak hodný jak je hezký 😀 😀 😀 dneska je fakt protivný den, od rána jenom poplakával, nic ho nebaví, teď od 14h zase spí, tak to zas vidím na půl hodinku 😝
tak máme za sebou třetí půlhodinové spaní za den 😝 vzbudil se přesně 14,33 😖 😖 Proč mé dítě nespí déle?? 😅
@janula13 tak to klobouk dolů 😉 Já jsem taky učitelka, jakou máš druhou aprobaci? Já mám čeština-občanka 😉
@cara.m my se ještě nahlas nesmějem, zatím jen potichu a má ve tvářičce ďolíček, no je kouzelný, na hlasitý smích se těším, Adík je starší, tak nás to teprv čeká 😉
@janula13 nie synflorix je 10 prevenar 13 ja som dala synflorix lebo som bola už vytočená mali sme narok na prevenar v marci teda bez doplatku ale mala mi dostala soplik tak sme to presunuli , keby doki napisal Rp mam ho gratis tak som dala synflorix povedal že je rozdiel malý asi tie tri kmene 😒 nie žeby som chcela na vlastnej dcere šetriť to nie !!
aaaa jsme vzhůru i my 😵
už sa vás točia prckovia 4 mesačný ???

@monik1 ale řeknu Ti, že si začínám to kojení užívat, protože se ani nenadějeme a už ty prcky kojit nebudeme ☹