icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
14. apr 2011

@monik1 ale řeknu Ti, že si začínám to kojení užívat, protože se ani nenadějeme a už ty prcky kojit nebudeme ☹

monik1
14. apr 2011

@cara.m no pod plínou začal řvát, že ho chci snad zadusit, tak jsem jí dala pryč a tím to pokus skončil 😔
No právě Domča taky nechce až tak pít z prsa, spíš přesně jak píšeš chce u něj spát a jak my nechcem dudlík, tak tím potřebuje uspokojit svůj sací reflex ☹

monik1
14. apr 2011

@cara.m No já si to kojení až tak neužívám, když vezmu, že den má 24 hodin denně a mi připadá, že polovinu z toho ho mám opravdu furt přisátého u prsa a neudělám doma vůůůbec nic. 😅

cara.m
14. apr 2011

@monik1 😀 😀 😀
já už se ho pak někdy snažím ošidit a jak usne, tak mu vytáhnu prso a šoupnu mu tam dudlík, někdy to prokoukne, někdy ne 😀

cara.m
14. apr 2011

@monik1 no já taky ne 😀 a když teď tak špatně usíná, tak jak usne, tak mám zase strach něco dělat 😀
ale včera jsem ho kojila a přemýšlela o tom, že se ani nenaděju a bude jíst sám a kojení už se nikdy nebude opakovat, tak se na to teď dívám trochu jinak 😀 😀 😀 veseleji 😀

cara.m
14. apr 2011

@monik1 jooo a rozmysli si to s tím druhým dítětem, když děláte tak krááásné děti, byla by škoda nemít brzy další 😀 😀 😀 😉 😉 😉

cara.m
14. apr 2011

Jooo a dneska jsem poprvé v noci nedala Adíkovi přes ruce konce overálku - neměl takové ty ploutvičky. Nooo a v jednu ráno mě něco vzbudí, mlaskání - tak jdu k němu, že už má hlad a on spal a cucal si paleček 😀 😀 😀 a tohle mě vzbudilo několikrát, mlaskal šíleně nahlas 😀

monik1
14. apr 2011

@cara.m Máš pravdu s tím, že vyrostou rychle... Já si zas kolikrát říkám, že ho tu teď opečovávám, nespím kvůli němu a on mě třeba v patnácti pošle do prd... 😀 😀 😀
Jo kdyby byl Dominiček tak hodný jak je hezký 😀 😀 😀 dneska je fakt protivný den, od rána jenom poplakával, nic ho nebaví, teď od 14h zase spí, tak to zas vidím na půl hodinku 😝

cara.m
14. apr 2011

@monik1 cha to jsme si taky z manželem nedávno říkali, že v 15 nás kvůli tomu, že mu nedáme kapesné zamkne na půdu 😀 😀 😀
No mají někdy takové blbé dny 😒 Adíka teď trochu začalo trápit bříško, pláče ale pak si prdne a je dobře 😒

cara.m
14. apr 2011

@monik1 ale zase musíš uznat, že už je to teď lepší než v prvním měsíci 😀 když se usmějou, únava je ta tam 😀 a Adík včera začal sám držet hračky, tak jsem z toho měla Vánoce a fotila a fotila 😀

luuca1
14. apr 2011

@monik1 ahoj, no ona mi skoro všetok gastrotuss vytlačí jazykom, a aj po ňom mi vracká, aj tebe po ňom vrackal?? síce ho dávam iba druhý deň, a ozaj dávala si ho aj v noci po napapaní??

monik1
14. apr 2011

@luuca1 Uvidíš že jak to budeš dávat delší dobu, zlepší se to, teda u nás to tak bylo. V noci jsem ho nedávala.
@cara.m Jo teď už je s nima větší sranda, jak se smějou a povídají. Ten náš je někdy ukecaný jak hrom, se tady řežem smíchy 😀 😀 😀 Tak se těším na fotečku Adíka jak si hraje 😉

cara.m
14. apr 2011

@monik1 😀 😀 😀 jj a ten jejich hlasitý smích je k popukání. Jak se Adík začal poprvé smát, tak jsme s manželem dostali záchvat smíchu a smáli jsme se tady všichni tři 😀

janula13
14. apr 2011

@monik1 ver tomu ze mam doma 3x vaseho Dominika🙂))hej ucka som🙂

janula13
14. apr 2011

a este @monik1 ked mas deti neriesis kolko, len slapes🙂vela ludi cudzich mi povie jeeej to da zabrat dvojicky a ked im poviem ze mam este 4mes babo tak len hikaju...neriesim, fungujem🙂a nemyslim ze zle🙂))

cara.m
14. apr 2011

@janula13 jsi skvělá! A máš můj obdiv! Když Adíka trápily prdy a měli jsme v téhle věci nejhorší období, říkala jsem si, že to musí být hrozné, když má člověk dvojčátka. Brečí obě, musíš je stíhat utěšovat! Takže fakt Tě obdivuju a smekám 😉

monik1
14. apr 2011

tak máme za sebou třetí půlhodinové spaní za den 😝 vzbudil se přesně 14,33 😖 😖 Proč mé dítě nespí déle?? 😅
@janula13 tak to klobouk dolů 😉 Já jsem taky učitelka, jakou máš druhou aprobaci? Já mám čeština-občanka 😉
@cara.m my se ještě nahlas nesmějem, zatím jen potichu a má ve tvářičce ďolíček, no je kouzelný, na hlasitý smích se těším, Adík je starší, tak nás to teprv čeká 😉

cara.m
14. apr 2011

@monik1 jj bude to každým dnem 😉 nejvíce ho baví ta říkanka viz. můj fotoblog 😀 to se řehní pořád 😀

misha8
14. apr 2011

@janula13 nie synflorix je 10 prevenar 13 ja som dala synflorix lebo som bola už vytočená mali sme narok na prevenar v marci teda bez doplatku ale mala mi dostala soplik tak sme to presunuli , keby doki napisal Rp mam ho gratis tak som dala synflorix povedal že je rozdiel malý asi tie tri kmene 😒 nie žeby som chcela na vlastnej dcere šetriť to nie !!

ajkalc
14. apr 2011

@misha8 to sa zaraba vodou.ono to v sebe obsahuje susene mliecko

cara.m
14. apr 2011

aaaa jsme vzhůru i my 😵

misha8
14. apr 2011

@cara.m aj vy plienkujete 😀 aj my inak by mi ani nezaspala teraz je u nás strašne počasie tak je protivná lebo nemôžme von ako ju očkovali normálne ma problém spinkať od utorka 😲

cara.m
14. apr 2011

@misha8 jj začali jsem a zabírá to 😵 Mi taky nechtěl po druhém očkování spát 😒

misha8
14. apr 2011

@ajkalc aha lebo práve rozmýšlam či kupim zarabateľne vodou abo mliekom 😒

misha8
14. apr 2011

@cara.m určite je to očkovaním je ako vymenenááá 😒

misha8
14. apr 2011

už sa vás točia prckovia 4 mesačný ???

cara.m
14. apr 2011

@misha8 jj taky jsme to měli. Neotáčíme se ještě.

albao
14. apr 2011

@misha8 nam na cviceni hovorili, ze s tym maju casu a casu ... kludne do 6.mesiaca mozu to trenovat 😉

luuca1
14. apr 2011

@monik1 ok veľmi pekne dakujem za radu 😉 😉

monik1
14. apr 2011

@cara.m zhlédla jsem youtube, šikulka Adámek krásně se směje 😵 A myslíš tu říkanku: hlava, ramena..?? zkusím na Domčovi 😀
@misha8 taky jsme protivní a to ještě není ani naočkovaný. Za celý den jsme prospali 2,5 hodiny 😒