Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
musim sa pochvalit, drobec mal v pondelok 3 mesiace a 2 tyzdne a vazila 7140 gr 😀 😀 😀 proste papkac 😀 😀 😀
skusame zaspavanie v postielke sama metodou kontrolovaneho placu, bo doteraz zaspavala na prsniku aniekedy jej to trvalo aj 1,5 hod ☹ ☹ ☹ a teraz je to treti vecer, co skusame a zaspala po 15 min placu, 2x som bola pri nej ubezpeci ju, ze nie je sama....... tak som zvedavana pokroky 😖 😖 😖 dufam, ze sa to zlepsi a aj pocas dna ude spinkat sama v postielke, verim!!!!!!!!!!!!!
a mam otazku babenky, resp poradte mi prosim:
drobecovi sa prestalo pacit v kociku, ked sme isli von, zaspala, ale ked sa zobudila, zacala lakat, co bolo po 30 min, spanku, takze sme sa prechadzali len pred vchodom a ked zacala plakat, sup dnu..... teraz som jej skusila v kociku vyvysit pod hlaoiu, aby videla, ale este som neskusila von, bo prsi a je chladno...... poradte, co robit, aby sa jej v kociku pacilo a mohli sme vyjst na prechadzku, resp. nakupit???????? som z toho mierne zufala, nemozem sa ani z domu pohnut do mesta 😒 😒 😒 😒
@misag23 \ahoj Míšo, je to tento sirup: http://www.lekarna.cz/gastrotuss-baby-sirup-200ml/ Je volně prodejný, tak snad to Filípkovi pomůže, kdoví proč začal ublinkávat 😖 A jak se jinak máte? 😉
@neposedna my stejně jako vy se snažíme uspávat bez prsa - dneska nám uspávání trvalo 45 minut ☹ ten tam naříkal v postýlce a já furt dokola zpívala a hladila 😔 No a s tím kočárkováním - my to máme zrovna tak, když byl menší spal v kočárku bez problému i 2 hodiny a teď jak on spí po 30 minutách, tak se mi probudí i v kočárku a řve, taky jsem z toho na nervy, snad se to spraví 😔
@monik1 tak drzim palce so zaspavanim..... treba vydrzat, vela trpezlivosti, sama vidim, ze sa to lepsi 😀 😀 😀
a dufam, e sa to vylapsi ajs tym kocikom..... uz som uvazovala na sportovym, ale je v nom stratena, tak zatial som len trochu vyvysila v hlbokom a uvidime..........
tak pevne nervy a vela trpezlivosti.........
my sme 1x zaspavali 45 min, vcera 2x 30 min a dnes 15 min a prespi mi do 4tej rana, tak celkom v poho.... v noci sa este neodvazujem nechat plakat, ale aspon zaspi do 30 min na prse, pak prekladam..... ak sa podari vecerne a denne zaspavanie v postielke, budem riesit aj nocne bez prsa 😀
@monik1 Moni, děkuji za ten odkaz, zítra ho asi zajdu koupit. A nebolelo po něm Dominička bříško? Bojím se, aby pak zase víc netrpěl na ty prdíky. Jinak se máme celkem fajn, jen mě trápí, že Fíla vždy po jídle spustí hrozný pláč. A to už mu dělám větší dávku a stejně. Nepřijde mi, že by měl hlad, spíš si chce dál dudat. Když si odříhne a dám mu dudlík, tak je pak spokojený, ale dřív než si odříhne mu ho dát nemůžu. Když jsme doma, tak mi to tak nevadí, ale když jsme někde venku, tak je to horší, to se vždycky děsím, až dojí, že si lidi budou myslet, že ho trápím hlady.
pekny večer 🙂 vy jste toho zase popsali 😉 jak to stihate ?
My máme dobré zprávy z kontroly srdíčka v Motole, vypadá to že je všechno v pořádku 😵 ťuk ťuk ťuk akorát ještě čekáme na výsledky testu na metabolické poruchy, něco se jim tam nezdálo, ale věřím, že to bude v pohode.. uff...ale stejně jsou to nervy 😒
@kinsli nenapsala bys prosim te kontakt na tu pani s dobrou cenou za nutrilon ? má to za super cenu a každá ušetřená korunka se hodí...vy už jste jenom na nutroši nebo Vojtíška ještě i kojíš ? Je to šílené kolik peněz to papkání stojí 😠
@cara.m si mně namotivovala s tou plínkou asi to zkusím..i když je to fakt takové divné nechat mu to pres hlavičku 😅
jaký máte večerní rituál na spaní ? A kdy se vám povedlo ho zavést ? Ja to pořád nějak nemohu vychytat. Usne vždy v pohode cca pul hodiny po jídle ho dám do zavinky trochu pohoupu na míči a už spí ale nedarí se mi aby chodil spát v nejakou +- stejnou dobu ...máme rozpetí od 7 až do 10 (podle toho kdy se predtím vzbudí) a už vůbec se nám nepovedlo to aby se vždy večer koupal před jídlem 😠 On ještě před večerním jídlem spinká, pak se obvykle vzbudí a křičí hlady takže se nám tam ta koupačka už nikam nevleze..a¨zase koupat ho po jídle mi přijde blbý, protože by se zase probral, tak babo raď 🙂
@ellahop videla jsem na youtube video kde tatinek zklidnoval mimčo tím že mu poustel nejaký šílený metal a na toho prcka to fungovalo skvele - tak třeba si na to ten váš taky zvykne 😀
@albao s tím očkováním máš pravdu - přijde mi že se na to hodně tlačí a řada z nich je minimálně diskutabilní

@monik1 Moni, jak si dávala Dominičkovi ten sirup proti ublinkávání, tak ten je na předpis nebo se dá normálně koupit v lékárně? Fíla mi teď začal pořád ublinkávat a to nejen po jídle, třeba i dvě hodiny po něm 😒 Tak jsem přemýšlela, že ho zkusím.