icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
16. apr 2011

@haniula Juj a ritulka jej nezmrzla? U nas totiz dnes bola riadna kosa! ☹ No idem kuken fotky...🙂

sirael
16. apr 2011

@haniula Uhm, ako vzdy. Vitani obcansku z januara - to je to posledne, co u teba vidim. Ja to proste nechapem!!!! ☹

sirael
16. apr 2011

@haniula A uz to maaaaaaaaaaaaaaam....😀 Uz som na to dosla!!! 😀 Mna to vzdy hodilo na tu cesku stranku a prd som videla lebo co???? No lebo som tam na cz MK nebola prihlasena. No a uz som sa a idem pozerat fotecky. Ale jak je mozne, ze vidim tie fotky z januara aj bez prihlasenia, tak to neviem... 😀

haniula
16. apr 2011

@sirael tady bylo dobrých 20 stupnů!!! já se v tom svetru vařila!!!

kostri
16. apr 2011

budem len velmi strucna,nestiham vas citat,malujeme natierame 😅
@janula13 na ockovani sme boli,davala som prevenar,ani sa ma nikto nepytal,ci chcem dat nieco ine 😨 zuzanka nadranom tiez uz moc nespinka,budi sa tak kolo piatej a spinka tak do siestej,ale aj hanka sa budi o siestej,takze to neriesim 😀 ona sa pyta cez den uz po hodinke spat,kym ju dam do kocika a pozakryvam,tak aj zaspi,niekedy ju pohupem,potom vacsinou spinka v stojacom kociku,ale nie viac jak hodinu dve..len obcas jej chodim podat dudlik 😔lebo inac mam stetku v ruke,takze kocarovat uz nemozem 😀
@sirael ja som tiez velice chcela chudnut cvicenim a mala som z toho akurat tak tri dni krize seknute 😒 takze necvicim 😅

haniula
16. apr 2011

@kostri já necvičila a i tak jsem si sekla záda!! 😒

kostri
16. apr 2011

@skubanekka si myslim,ze to stinitko bude vadit vo vyhlade a aj policajtom urcite 😅 😉
@cara.m podla mna si dudlaju,lebo ich svrbia dasienka,ci? 😕

kostri
16. apr 2011

@haniula hnusna bolest! 🙄 😒

haniula
16. apr 2011

A ještě ráno před ZOO jsem stihla zajít na Avízo bazar, kde se prodávali dětské věci... Malá má troje šatičky na léto, pláťáčky růžové, mikču s kapucí na zip, dvoje štrample a řetěz z plastových kroužků, trojúhelníků a čtverců... A to vše za necelých 300 kč!! Radost takhle nakupovat. Příští měsíc jdu zas!!!! 😀

kostri
16. apr 2011

inak,aby som nezabudla,tak nam sa prerezavaju oba dolne rezaky 😎 😀 kusilincek z kazdeho uz ma prerezany 😅

haniula
16. apr 2011

@kostri mi povídej!!!

haniula
16. apr 2011

@kostri nám se řežou za trojkama čtyřky 😀 😀 ... jedničky a dvojky ignoruje 😀 😀

sirael
16. apr 2011

@haniula coze? ja som dnes chodila v tricku, mikine a ze vo veste!!! som lutovala, lebo som myslela, ze zmrznem!!!!
@kostri Tak vidim, ze sme na tom rovnako. Ja ich mam bolave este doteraz. Ale uz neviem co robit!!! Obmedzila som chleba, nejem sladke, vecer uz nejem, chodime na prechadzky a stale mam o 9 kil viac ako pred porodom a brucho jak v 5 mesiaci!!! Som cakala, ze na tom cviceni mi niekto povie, ze tehotne by toto cvicit nemali!!! a uz som z toho na nervy!!!! som jak prasa! Stale chodim v teplakoch, co nic ine neobleciem! Rifle tlacia, tricka tahaju...no otras!!!! ☹
@kostri bolest najvacsia!!! Som hovorila, ze to boli viac ako po cisarskom!!! A to fakt....☹
@haniula No super si nakupila...🙂 My sme dnes boli v Rakusku a tiez som pokupila super veci a za lacny peniaz, som sa ako dieta tesila....🙂

kostri
16. apr 2011

@cara.m @monik1 hanke ked isli zuby,tak mi na prse cez den aj spala ,nie len zaspavala 😕 a ja mala nohy vylozene a kukala som telku a na domacnost som prdela 😀

sirael
16. apr 2011

Baby, ako ste na tom s vahou po porode? Uz ste na vahe spred tehotenstva? Zmestite sa do oblecenia? Lebo mne je na zaplakanie!!! Ostalo mi 10kil po porode a doteraz som schudla kilo!!!!! A to nejem, hybem sa, sladke uz vobec, chleba tiez nie!!!! No na nervy som!!! Nic neobleciem a to som myslela, ze chvilu po porode budem krasne stihla! No velky prd!!! ☹

haniula
16. apr 2011

@sirael já mám ještě mín než před těhu!! a vše mi padá.... a fak tu bylo horko... mám přismahnutý obličej...

haniula
16. apr 2011

Holky, jsme zatím druzí v té soutěži!!!!!!!!!!!!!!! Jupí!!!!!!!! Mám radost jako malé dítě!! Jsem strašně soutěživá 😀!!

sirael
16. apr 2011

@haniula Co??? To mi ani nehovor! To sa ti ako podarilo prosim ta mat este menej nez pred tehu?????? Nechapem....!!!!! No a u nas ti bola neskutocna kosa - malej som este aj rukavicky davala, co mala uplne ladove rucicky....☹

sirael
16. apr 2011

@haniula A co vyhrate, ked vyhrate? 🙂

kinsli
16. apr 2011

@kamusek jasně Kačka byla na Bebě HA 😉 Vojtíškovi Nutrilon taky víc chutná než nutra defens. Já bych to střídání zase až tak neřešila mě dr. u Kačenky čákala, že nemám dát na reklamy a zkoušet a zkoušet, co bude chutnat nejvíc. Ale Kačka měla bebu HA už v porodnici tak jsem ji ji nechala a nic jiného ani nezkoušela. U Vojtíška jsem vyzkoušela všechny mlíka 😅 a Nutrilon asi vyhrál. 😵

kinsli
16. apr 2011

@haniula jjéé krásné fotky 🙂 tak to já se přiznám, že takhle odvážná nejsem a Vojtíška z kočáru zatím nevytahuji 😉 Jen samozřejmě když ho přendávám třeba do autosedačky, ale jinak ne. Co jsem na chatě tak tam jsou lidi ty mají chlapečka 17m a minulý týden byl poprvé venku na volno 😕 To už mě zese příjde přehnaný.

ellahop
16. apr 2011

@sirael no to moj maly bol dnes u babinky a rano ho chystal tatinko, a bol vonku v pancuchach s tenuckymi ponozkami, body a taka bundicka a tenka ciapocka,, normalne ze nohy ladove.. ale tak hadam sa mu nic nestane, ked som videla ako napriklad anglicanky nosia deti, ona v bunde a maly v tristvrtakoch..

haniula
16. apr 2011

@sirael já v těhu přibrala 5kg a v porodce jsem nechala 8kg... a ještě ted jsem něco shodila...
1.místo – foto obraz velikosti 50x80cm, rodinné foto velká sada v hodnotě 750,-
2.místo – foto plakát velikosti 50x70cm, rodinné foto malá sada v hodnotě 500,-
3.místo – focení zdarma malá sada v hodnotě 500,-

kinsli
16. apr 2011

@sirael Já jsem na své váze, ale kalhoty mi padají. Břicho mám ale slušný 😠 tak jsem si zaplatila liposukci, jsem na to zvědavá slibují až 7cm ubytek.

kostri
16. apr 2011

@neposedna dobra papkacka 😅 u nas je to s kocikom to iste,momentalne jej akokeby vadilo,ked sa kocik hybe,rusi ju to,ked potrebujem ist na nakup,tak sa po pol hodke zobudi.ja uz cakam na to ked budeme byvat u nas v dome,budem ju cez den davat spat do postielky a na nakup pojdeme v sportovom kociku 😎 mozno 😕 😅

kinsli
16. apr 2011

@haniula ty zuby je fakt mazec, dnes mi psala kámoška z porodnize, že už se jim taky prořezávají. Kačenka měla první v 17m tak já fakt zuby nehledám 😀

haniula
16. apr 2011

@kinsli já ji musela holt nakrmit, přebalit a přece ji nešupnu hned zpět, ne?? at se taky koukne, když je tak zvědavá, keliška jedna!!! málem ji vypadly oči z důlků, když viděla medvěda, který se hýbe... 😀

haniula
16. apr 2011

@kinsli no maras!!! jsem zvědavá, co ty jedničky a dvojky... ty půjdou asi až naposled...

misha8
16. apr 2011

@ajkalc a možno je to aj tým že do 3 mesiacov priberajú týždenne 250g a od 3 mesiacov do 6 mesiacov maxi 150g 😉