Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
jaj ja zas nestiham vas precitat ☹ ☹ ☹
idem uz spat,bo za chvilu je hlados hore 😀 papa
mate vsetci velmi sikovne detusky 😵 😵 😵
TOTO MI TEĎ PŘŠLO: BUDU DOUFAT, ŽE JSME V TĚCH 207 😎
ahojky,
nevím,jestli jsi to už četla,ale dnes jsem si přečetla v Radnici toto:
K zápisům do MŠ přišlo 1239 dětí- přijato bude 770
z toho:
83 2letých
279 narozených od září do prosince 2008
207 rodiče s mladším sourozencem na RD
46 bydliště mimo Hradec
@monik1 Moni, tak jsem včera koupila ten sirup, ale ještě jsem ho malýmu nedala. Musím to nejdříve nastudovat, tak jdu na to a začneme až od zítřka. Jak často si ho dávala, po každém krmení? Chutnal mu? A nebolelo po něm Dominička bříško? Bojím se, aby pak zase nezačal trpět na prdíky.
@albao Vojtík se krásně vyprdí 😀
holky nevím jak Vaše mimča ale ten náš je blázen do světel a na TV. to je fakt mazec. Jakmile jde televize tak vykulený oči a nenají se ani za boha. Odpoledne při TV si tak decentně srknul asi 20 ml pak šel děda vozit. Vzbudil se po cca 3 hodinách, fakt vůbec bnemám tucha a mohl se zbláznit 😀 Vypil 90 ml dodělala jsem 40 ml vypil pak další dvě hodiny jsem pořád kojila nebo přidělávala po 40 ml 😀 Prostě se nemohl vůbec dojíst 😝
Včera to samé a v noci nic moc, usnul v 21:30h a vstával v 2:30h a pak už myslím po hodině 😖
Je ale možný, že má spurt, jsou mu 3 měsíce.
@ellahop To poznam, ked chysta tatinko...🙂 Ale neboj, tak sa maly akurat trosku otuzil...🙂
@haniula Pekne ceny - potesili by...🙂 Tak drzim palce...🙂 A to sa ti ako dari tolko chudnut prosim ta?
@kinsli Tu liposukciu by som aj ja potrebovala....🙂 Boze a baby ako to robite? Ja uz neviem co nerobim dobre. Fakt nezerem, uz ani sladke nedam do huby, ani chleba, pohybu mam ako nikdy predtym a proste nejde to a nejde to...☹
@sirael neboj sa mne sa stehna zmensili az teraz niekedy a to bude mat maly 4 mesiace... a ja som sa zase zhrozila ako hlcem ja minulu nedelu pri superstar som vyslovene zozrala 4 kolace a takym sposobom ze som ani nerozmyslala normalne do mna padali, a u svokry tri vajcia na slanine a chleba som ani neratala... tak som to stopla. jem casto a menej a vecer po siedmej sa snazim nejest... ☹
@misha8 míša, já vždy si vezmu celý pytlík sunaru a do termosky vařící vodu... mám to jistější, můžu se kdekoliv srdžet a nehoní mě čas!! jinak v zoo bylo super... šatičky jsem brala kolem 70, takže větší na léto...
@kinsli ta naše?? tu jsme od tramvajové zastávky až domů museli včera nést na ruce, protože vřískala nna celé okolí, ať ji okamžitě vezmem z kočáru... na rukách byla klidná a čučela všude... asi se cítila přeležená z celodenního ležení... 😠
@sirael to by fakt potěšili a jsme už druzí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😵 😵
Dělíme se už o první místo!!!! Já se z toho asi zblázním!!! Jupííííí!!! A do 15.5. to zvládnem na samostatné 1. místo!!

@elzu ja mám deku a na nej tu hraciu deku naozaj sa uplne inak chová ako na sedačke pekne sa otáča na bok a má viac priestoru 😉