icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
16. apr 2011

@elzu ja mám deku a na nej tu hraciu deku naozaj sa uplne inak chová ako na sedačke pekne sa otáča na bok a má viac priestoru 😉

haniula
16. apr 2011

@misha8 my jedem stále po 300g...

albao
16. apr 2011

@sirael ja mam este kilo navrch. Ale to ide tym kojenim, ja si stravu nijak nestrazim, ani cvicit nestiham. Kojis? Lebo bez kojenia mam este teraz takych 8kg navyse 😒

kostri
16. apr 2011

jaj ja zas nestiham vas precitat ☹ ☹ ☹
idem uz spat,bo za chvilu je hlados hore 😀 papa
mate vsetci velmi sikovne detusky 😵 😵 😵

misag23
16. apr 2011

@kinsli Ahojky, děkuji moc za balíček, včera ho manžel konečně přinesl z práce. Tak máme zase pár týdnů co jíst 😀
A děkujeme i za přidaný ubrousky. Já už jsem malýho taky krmila venku v parku, když bylo hezky, ale na přebalování venku jsem si teda zatím netroufla.

misha8
16. apr 2011

@monik1 hehehehe hej tak nejako 😀 😀 😀

albao
16. apr 2011

@kostri to uz ani nekocikujes a hned ti zaspi? 😕 To je pokrok, zavidim 😀 My uspavame pol hodinu 😎 😀

kinsli
16. apr 2011

@misag23 Nemáš zač, mě bylo pak líto toho zbytku po Vojtíškovi to vyhodit tak jsme To dala Kačence a ta Ti byla tak hladová, že vypila pčes noc 3 flašky cca 800 ml a brutálně se počůrala, chudák 😅

misha8
16. apr 2011

@haniula inak super vec je avent davkovač sušeného mliečka je to taký pohárik na tri davky pripravíš a cez dieru vysypeš do flašky s vodou a hotovo 😉

kinsli
16. apr 2011

@haniula Včak v pohodě 😉 já jen spíš že se bojí aby mi nenafoukal nějaký bordel do očí a taky ani nevím co bych s ním dělala 😀 My když doma klubíčkujeme 20 min. tak už je z toho nervózní a chce si jít lehnout pokud možno spát 😀

kinsli
16. apr 2011

@misha8 ten je naprosto výborný 🙂

albao
16. apr 2011

@kinsli jejda, klubickujete 20 minut? A to pri tom sedis, ci chodis? Ja som dnes usilovne klubickovala, ale mala zacla mrncat, tak som pri tom chodila. A teraz mam svalovicu na rukach, au au 😀 😅

misha8
16. apr 2011

@haniula jeeeej aj my sa chystáme do zoo 🙂

misha8
16. apr 2011

@haniula a koľkatky šatičky si brala???

misha8
16. apr 2011

@kostri ty kokso ale moja strašne slintá a stale cpe tie ručenky tak neviem či aj nam sa niečo už neraší 😕 😕 😕

misha8
16. apr 2011

@kinsli myslela som že je to dalšia volovina ale je to fakt super vecička aj ja som spokojnáá 😉

kinsli
16. apr 2011

@albao spíš sedíme 🙂 Ale i chodím když potřebuji něco udělat, největší machrovina je dělat mu mlíko když ho mám na tygříka, to mě ruka fakt umírá 😀 😀

kinsli
16. apr 2011

TOTO MI TEĎ PŘŠLO: BUDU DOUFAT, ŽE JSME V TĚCH 207 😎

ahojky,
nevím,jestli jsi to už četla,ale dnes jsem si přečetla v Radnici toto:

K zápisům do MŠ přišlo 1239 dětí- přijato bude 770
z toho:
83 2letých
279 narozených od září do prosince 2008
207 rodiče s mladším sourozencem na RD
46 bydliště mimo Hradec

albao
16. apr 2011

@kinsli no vsak prave 😀 Uz nam pribrali nasi drobci 😀 Ale ked je rpe nich to klubickovanie take dobre, tak sa potrapim 😉

misag23
16. apr 2011

@monik1 Moni, tak jsem včera koupila ten sirup, ale ještě jsem ho malýmu nedala. Musím to nejdříve nastudovat, tak jdu na to a začneme až od zítřka. Jak často si ho dávala, po každém krmení? Chutnal mu? A nebolelo po něm Dominička bříško? Bojím se, aby pak zase nezačal trpět na prdíky.

kinsli
16. apr 2011

@albao Vojtík se krásně vyprdí 😀

holky nevím jak Vaše mimča ale ten náš je blázen do světel a na TV. to je fakt mazec. Jakmile jde televize tak vykulený oči a nenají se ani za boha. Odpoledne při TV si tak decentně srknul asi 20 ml pak šel děda vozit. Vzbudil se po cca 3 hodinách, fakt vůbec bnemám tucha a mohl se zbláznit 😀 Vypil 90 ml dodělala jsem 40 ml vypil pak další dvě hodiny jsem pořád kojila nebo přidělávala po 40 ml 😀 Prostě se nemohl vůbec dojíst 😝
Včera to samé a v noci nic moc, usnul v 21:30h a vstával v 2:30h a pak už myslím po hodině 😖
Je ale možný, že má spurt, jsou mu 3 měsíce.

sirael
16. apr 2011

@ellahop To poznam, ked chysta tatinko...🙂 Ale neboj, tak sa maly akurat trosku otuzil...🙂
@haniula Pekne ceny - potesili by...🙂 Tak drzim palce...🙂 A to sa ti ako dari tolko chudnut prosim ta?
@kinsli Tu liposukciu by som aj ja potrebovala....🙂 Boze a baby ako to robite? Ja uz neviem co nerobim dobre. Fakt nezerem, uz ani sladke nedam do huby, ani chleba, pohybu mam ako nikdy predtym a proste nejde to a nejde to...☹

sirael
16. apr 2011

@albao Ja aj kojim, aj dokrmujem. Kojim sice uz malicko, ale prvy mesiac som len kojila a neschudla som vobec ni...☹ Mne to asi fakt ostane!!! Najviac ma sere, ze sa mi stehna tru o seba a to som nikdy nepoznala!!! 🙂 Uz som z toho na nervy.....☹

ellahop
17. apr 2011

@sirael neboj sa mne sa stehna zmensili az teraz niekedy a to bude mat maly 4 mesiace... a ja som sa zase zhrozila ako hlcem ja minulu nedelu pri superstar som vyslovene zozrala 4 kolace a takym sposobom ze som ani nerozmyslala normalne do mna padali, a u svokry tri vajcia na slanine a chleba som ani neratala... tak som to stopla. jem casto a menej a vecer po siedmej sa snazim nejest... ☹

ellahop
17. apr 2011

@kinsli aj tomasko miluje telku, napapa sa pred osmov a potom idu sportove spravy, to si vzdy pozrie s tatinkom.. to je uz ritual u nas... a potom pusinka a ide sa spat 😉

sirael
17. apr 2011

@ellahop To sa snazim aj ja a zatial prd z toho...☹ No dobre si sa natlacila veru...🙂 Ale aspon, ze chutilo...🙂 Tiez by som si take dala... 😀 😀 😀

haniula
17. apr 2011

@misha8 míša, já vždy si vezmu celý pytlík sunaru a do termosky vařící vodu... mám to jistější, můžu se kdekoliv srdžet a nehoní mě čas!! jinak v zoo bylo super... šatičky jsem brala kolem 70, takže větší na léto...
@kinsli ta naše?? tu jsme od tramvajové zastávky až domů museli včera nést na ruce, protože vřískala nna celé okolí, ať ji okamžitě vezmem z kočáru... na rukách byla klidná a čučela všude... asi se cítila přeležená z celodenního ležení... 😠
@sirael to by fakt potěšili a jsme už druzí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😵 😵

haniula
17. apr 2011

@sirael já ti ani nevím... vůbec se neomezuji na jídle... jsem taková buclatá furt, ale i tak jsem něco shodila dolů... většinou ted všude chodím pěšky s kočárem... a to i na dvě až tři hodiny... fakt netuším, jak to dělám... a to ujíždím ted na čokoládě 😉

haniula
17. apr 2011

Dělíme se už o první místo!!!! Já se z toho asi zblázním!!! Jupííííí!!! A do 15.5. to zvládnem na samostatné 1. místo!!

sirael
17. apr 2011

@haniula Uhm, rob mi chute s cokoladou...🙂 Ved aj my chodime na dlhe prechadzky! 🙂 Ale nejako sa to na mna nalepilo a proste nejde dolu...🙂 Ale stale cakam, ze ono to pride.....a ja budem stihla ako lan...🙂 🙂
No super, uz len sa udrzat na tom prvom mieste...🙂