Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misag23 Míšo, tak co sirup?? Domčovi teda vůbec nechutnal, vždy po něm začal brečet a přitom jsem ho zkoušela a zas tak špatný nebyl. Jinak ho po něm bříško nebolelo, spíš naopak obsahuje to i nějaké látky proti bolení bříška (říkala mi to tehdy doktorka, že je dobrý i na prdíky). Tak snad to Fílovi pomůže 😉 Jo a dávala jsem to po každém krmení, ale v noci ne 😉
Jinak hlásím, že my se dnes poprvé "řechtali" nahlas, bylo to úžasné.. s manželem jsme dělali blbosti a tančili na horečku sobotní noci,no a malý se u toho krásně smál nahlas 😵 dokonce jsem i kousek natočila 😉 No a tak jsme s ním odpoledne blbli a tančili, že po kojení tak vytuhnul, že spal i při oblékání (které nesnáší a vždy u něj řve) a spí v kočárku od 13,45.. takže s ním asi budeme muset tančit každý den, aby nám tak krásně spal 😀 😀 😀 😀
Ahoj holky, tak po dlouhé době jsem se sem zase dostala. S vlasy mám taky trochu problém, kamarádka to měla také, říkala, že chvíli měla strach, že tam nic nezůstane, ale nakonec v pohodě 🙂 Čokoládu jsem taky schopná jíst na kila, ale svádím to na to kojení. Jinak malý je v pohodě, ve čtvrtek jdeme na druhou hexavakcínu. V noci krásně spí od půl deváté do šesti s jedním jídlem v jednu. Nahlas se zatím nesměje, ale zvuků nadělá dost. Směje se ale hodně. Největší hit jsou u nás teď ruce, buď si je prohlíží, častěji je cpe do pusy. 😀
@sirael presli asi 4 dni a zaspavanie v postielke cez den sa nezlepsilo..... takze nechavam ta a skusim neskor 😢 😢 😢 aspon ze vecer zaspava sama 😀 😀
trenova som to chcela ta,ze ked je unavena (po cca 3 hod) jej dam papat, polozim do posielky, pustim kolotoc a odchadzam.... po 3 min placu pridem, pohladkam, dam pusu a idem prec, po dalsich 5 min znova a zvacsujem casovy odstup az nakoniec zaspi ...... ale pocas dna sa mi to prestalo darit.....a musi ist do postielky bdela, aby vedela, kde je, nie zaspata....
chcela som trenovat obidva denne spanky naraz, ale......
hlavne ze vecer zaspi v relativnom klude 😀
@neposedna A v kociku ti vobec nechce spat? (lebo uz neviem komu deticky nechcu v kociku spavat a komu ano...) 🙂 Lebo Saska spi cez den len v kociku. A nepomohlo by, keby zaspinkala napr. vedla teba na gauci (ze by si ju hladkala, az by nezaspinkala) a potom by si ju preniesla? My sme takto zacinali s vecernym zaspavanim a fungovalo to....:-/
@sirael v kociku von max 45 in, dnu bez hybania niekedy aj 1,5 hod, ako sa jej chce 😀 😀 😀 ked ja zaspala vedla mna, tak sa vzdy po 30 min prebudila a bolo po spanku 😢 😢 😢
ale uz neriesim, spi spi, nespi nespi..... ked vidim, ze je unavena, vlozim do kocika, 2x zatrasiem a spi, kolko si pospi, tolko bude, vsak podrastie, bude spavat inka a snad lepsie, resp.budem viac tlacit na spanie, beriem to, ze ma necele 4 mesiace, tak ma pravo na zaspavanie v kociku....
vecer uz zaspava sama, trosku poplace a spi, niekedy sa podari aj do 4tej rano, tak je hlavne, ze sa vyspim v noci....
sice cez den vela nespravim, ale aspon chvilu sa vie pohrat sama, tak sa najem 😀 😀 😀 a nakupuje manzel, resp ja ked on je doma 😎 😎 😎
zvladli ini, zvladneme aj my, musia len podrast drobci nasi 😀 😀 😀
VYRASTU Z TOHO!!!!
@neposedna Neboj, ono sa to snad upravi...🙂 Aj sama pises, ze dnu spinka aj 1,5 hod. Ci uz v kociku alebo v postielke, zatial neries. Spinka, tak spinka kde sa jej najviac paci...🙂 My mame vyhodu, ze mame dvor. Tam spinka aj 3-4 hodinky doobeda, aj poobede. Keby nebol dvor, tak sme asi tam, kde ty...🙂 Lebo ked sme na prechadzke, spinka tak 30 minut a potom je hore, az kym neprideme domov a neodstavim kocik na dvore, kde pokracuje v spanku..🙂
Jedine na figu je, ze prd spravis, to je fakt, ale tak na bordel v dome este nikto nezomrel...🙂
prepacte,nemam cas vas citat,ale toto musim napisat:
neska do rana sa nam prerezal prvy zub-jednotka vpravo dole 😎 😀 a zajtra bude iste aj ta vlavo prerezana 😀
nazdaaaaarteeee 😅
@haniula ja len dúfam, že sa to zlepší ... maličkú len kojím, tak som si kúpila vitamíny pre dojčiace ženy,ktoré obsahujú aj 100% dennej potrebnej dávky zinku ... možno keď presvedčím svoju psychiku, že mi pomáhajú, možno mi pomôžu 🙂 ... aspoň pre ten pocit, že niečo pre seba robím ...
@sirael vsak ja dufam, ze sa to spravi,uz sa nenervujem, hlavne ze si ona pospi a je kludna, to je dolezite 😀 😀 😀 a to ze prd spravim, to uz sme si nejak zvykli... nasli sme si s muzom system, bud nakupi on, alebo ja malu nakrmim a on je pri nej a ja idem na nakup alebo ked uz vazne chceme vypadnut, ideme na velky nakup spolu do tesca a ked mala vypeni a place, tak jeden s nou uteka do auta, nech aspon nereve na verejnosti 😖 😖 😖
ale to sa urcite spravi... verim tomu 😀 😀 😀
a mas pravdu, na bordel nik nezomrel.... a zas tak zle to nie je, aspon riad stiham umyt a sem-tam aj nejaky mensi obed uvarit 😀 😀 😀 zvladneme!

@misha8 tak je.ale je to aj tym,ze dovtedy papal 8-9 x denne.a teraz uz len 5x