Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neposedna Jasne, ze sa nenervuj...🙂 Ona vie, ako jej je dobre a mozno sa jej uz nechce spinkat, chce byt hore...🙂 A u nas to tiez funguje tak, ze na nakup chodi len polovicka, ja tak akurat do drogerie a lekarne a upratujeme, ked nie je doma, tak ja upracem co stihnem, niekedy nestihnem nic a upratujem vecer ked mala zaspi, ale potom som total k.o., alebo ked je muz doma, a Saska hore alebo ju treba cicikat v kociku, tak sa striedame...🙂 Spravodli rozdelene...🙂 A este je super, ze v noci vstavam vzdy samozrejme len ja a polovicka spinka a ked je doma, tak si malu rano, ked sa zobudi, cca o pol siedmej, o siedmej zobudi, vezme do obyvacky a stara sa a ja spinkam aspon do deviatej...🙂 Uzasne ma to nabije...🙂
@kostri děkuji moc za info ohledně stínítka pro prcka do auta... vůbec netuším jak to řešit🙂, půjdu prohledat net a nápadama🙂 - asi ji tam dám slunečník..
Tak nám už nějak selhala i uspávací plína. Včera spal jen venku v kočárku ☹ Holky kdy budete vytahovat sporťák? Přemýšlím, že už ho vytáhnu v květnu, ať má Adík rozhled. Jde mi až do lehu, takže samozřejmě bude v lehu, ale říkám si, že aspoň uvidí (mám možnost zvednout boudičku a mít tam jen síťku).
Dneska sem si po kojení vzala malého k sobě do postele,dneska vydržel od 8:45 do 5:15,máme rekord 🙂 a když usnul,tak se řehnil nahlas ze spaní,no já byla hotová 😀
@kostri velké gratulace k zukákům🙂... ještě kojíš???
@skubanekka perfektní body za málo kaček, to potěší 😵
Holky, dneska bude teplo, co oblečete prckům ven? My jsme teda asi jediní, ale ještě máme fusák - jen na něm leží, oddělala jsem tu část na přikrytí, ale dnes asi dám pryč i tu spodní část a naspod kočárku dám deku (co tam máte vy??)
Jo a v kauflandu jsou plíny Huggies (velikost 3) za 269 Kč 104 ks, tak jsem si nakoupila do zásoby, jedna vyjde na 2,50 Kč, taky super cena 😀
@monik1 jejda, tak my mame fusak prec uz mesiac 😅 Hanka chodi dost nalahko a vobec jej to nevadi. Jej skor vadi, ked je jej teplo. Jedine co musim strazit je prebalovanie, aby nenachladla ked sme dlhsie von.
Takze naspodku mame original vlozku z kocika - z jednej strany je letna a z druhej zimna, taky fleese je to. Mame to otocene na tu teplejsiu "zimnu" stranu. Inak body, dupacky, papucky, svetrik a prikryvam ju dekou a zazypsujem kocik. Ked sa mi zda teplo, dam dole deku.
@monik1 my mame takovou lehkou decku a na tom zavinku,fusak sem vydelavala nekdy na konci brezna 🙂 jinak maly ma body,triko,dupky papucky a mikinu zalezi jak je teplo kdyz moc tak tenkou a kdyz je trosku zima tak takovou tlustsi.a taky kdyz bylo treba vcera teplo tak sem ho ani neprikryvala a jinak ho dekou zakryvam
jeeej maly ted spi uz 2,5 hodky sikulka jeden,asi vycitil ze sem potrebovala pouklizet a vyzehlit 🙂
ahojte. aj vaše detúrence začnú plakať ked sa im začne prihovárať viacej ľudí? včera náš Matej (čo skoro vôbec neplače) spustil taký rev, až hrúza. prišli k nám naši, no a menší ruch nastal v dome a už to začalo. pol hodinu sme ho s mužom ukludnovali, no a ku koncu návštevy už s nimi náramne "kecal". 🙂
Tak já když je teplo, nemám na spod nic - jen matraci co je v kočárku. A dávám body, bundu, kalhoty a přikrývám fleesovou dekou a zazipuju kočárek. Když je horkou, tak ho odzipuju a nechám jen deku. Adík nesnáší horko a bečí, když odložím vrstvu, je spokojený 🙂
@monik1 Moni, děkuji moc za rady. Teď to o víkendu bylo trošku lepší, tak jsem zatím sirup nedala. Možná nejprve zavolám doktorce. Ty ses s ní před tím radila, zda ho dát?
Jinak mi taky ještě máme v kočárku fusak, ale už jen takový slabší jarní. Dneska tam ještě takové vedro není (aspoň u nás), Fíla je teď v kočárku na balkoně a má na sobě bodýčko s kr. rukávem, tričko, mikinu, tepláčky a na hlavě slabou čepičku (vy už nedáváte čepičky?). Ale pokud jim ta předpověď vyjde, tak už fusak taky vyndám a dám jen lehkou deku.
Dneska jsem se pustila do mytí oken, zvládla jsem zatím v kuchyni a i tak jsem pořád musela běhat na balkon houpat kočárek, teď když už to mám hotový, tak tam chrní 😀
Čepičku taky dávám
@albao jaký to máš kočárek, že tam máš tu podložku zimní a letní? to je super 😉 Jinak děkuju za rady @sjussi @misag23 @cara.m Vyndala jsem fusák a dala jsem tam takovou tu zelenkavou deku z Ikey 😉 Prcek vydržel v kočárku hodinku a čtvrt, tak aspoň něco.
@misag23 Míšo, to ho dáš na balkon? Nepotřebuje uspat vožením? To mi by Domík jen tak neusnul, to musím jezdit a teprve potom ho můžu postavit. Včera trhnul rekord ve spaní venku - spal 3 hodiny, jsme s Danem nechápali 😀 Ale noc hrozná, vstávala jsem 4x, z toho 3x pil ☹ A ty máš na balkoně ještě jeden kočár nebo houpeš x-lander? Jak mi vozí Domču babičky, tak mají pořád tendenci houpat ten kočár, i když není houpací a bojím se, že mi akorát rozvržou konstrukci 😒
Holky, dnes jsem byla vykrást DM 😀. Kupovala jsem Markyš 10 krabic kašiček, 7 balíků ubrousků po čtyřech, 3 skleničky mrkvičky a 3l Persil sensitiv tekutý... Trošku se na mě dívali divně. Nevíte proč 😝 ??
@skubanekka Parada, super kupa...🙂
@monik1 My mame v kociku tiez len deku naspodu. 🙂
@albao Ty davas len svetrik? Ja stale este taku hrubsiu bundicku a prikryvam dekou. Som aj chcedla, ze jej dam len mikinku, hlavne zajtra, ked ma byt este teplejsie, len sa bojim, ci jej zima nebude...☹
@zuzu1983 Toto robila Saska zo zaciatku, kym si zvykla na vacsi pocet ludi. Uz to nerobi, ale zo zaciatku to bol horor. Akakolvek navsteva nas vsetkych tak vycerpala, ze dakujem...🙂 Ale vidis, ku koncu uz kecal, tak sa mu uz zjavne pacili...🙂
@misag23 S tym umyvanim okien sme na tom dnes rovnako...🙂 Este ma caka jedno, ale to som uz pri Saske nestihla...🙂 Pockam kym sa muz zobudi po nocnej a bude sa jej venovat...🙂
@kostri no takeee cosi, malujete a este sa aj zazubite popritom🙂gratulujem🙂))to aby som pomaly aj nasemu nazrela do pusy🙂
my od dnes vsetci zasopleni, odsavam tri frnaky a aj mna boli hrdlo, parada...ale dvojky si pchaju prsty do pusy, ale nevidno nic, maju obaja uz 16 zubov, len posledne stolicky im chybaju..no jo, snad to prejde:(
inak ja mama naspodu ocika prelozenu tenku zavinovacku a spi v prechodnom overale a zakryty tenkou dekou, zalezi ako je, a ako mu je teplo🙂ale kabatikov mam po...ale najradsej ho mam v overale lebo viem ze je cely chovany a je mu akurat on je stale len v overaloch alebo body +ppolodupky ci teplaciky, pancusky este na sebe nemal🙂
Ahojík dneska sme byly na 3 měsíční prohlídce -Nelí váží 6480g a měří 59cm a dostala první hexa a to píchnutí proplakala ale za minutu se smála 🙂 prdelinkka moje úžasná.Zítra jdeme na kyčle tak snad už naposledy- dáváte plínku tu jednu někdo ještě? Já už ne když nám řekli dvakrát že dobrý-tak snad nic jsem nepokazila

@kostri kraaaasaaaaa!!!! gratulujem!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀