icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettan
18. apr 2011

@zuzu1983 mne v lekárni odporučili výživový doplnok Calibrum MAMI - vhodný aj pre dojčiace ženy ... dúfam teda, že maličkej neškodia ... ja som aj celé tehotenstvo užívala Femibion, tak je snáď zvyknutá ... už som nechcela pošas dojčenia nič užívať, ale mám dlhšie tmavé vlasy a na bledej plávajúcej podlahe nevyzerajú dobre 😝

janettan
18. apr 2011

@skubanekka super ceny ... o takom nákupe nových bodičiek môžem len snívať 😒

sjussi
18. apr 2011

@cufinka tak to uz je velka holka 🙂 my dem zitra na druhou hexu a na synflorix a rotarix,to bude veselo ☹

misha8
18. apr 2011

@ajkalc musíme sa pochváliť dnes sme papali mrkvičku celkom jej chutila 😀 a kedy si začla s ovocím ??? koľko ti spapa teraz s tej flaštičky ???

misha8
18. apr 2011

@kostri dnes som vytiahla športový je tam trochu stratenááá ale celkom oka 😀

misha8
18. apr 2011

@cara.m ja som tiež dnes vytiahla trochu sa zošuchuje ale inak v pohode 🙂

misha8
18. apr 2011

@zuzu1983 hej aj naša je celkom spoločenská ale naraz veľa ludí nemusí 😕

kostri
18. apr 2011

prepacte,nestihacky,odpovedam aspon tym,co ma spominaju 😎 😀
@albao par krat potiahneme kocikom a mala spinka.pol hodku jak do vody hodena,potom sa bud zobudi a asi desat minut len tak potichu kuka,potom zas zaspi,ale dam dudel.alebo sa zobudi az po hodinke..ked zacne plakat a chyti dudel naspat,znamena ze este chce spat,len potrebuje dudlik.ked uz otvori oci a zacne sa natahovat,tak je vyspata a ideme von z kocika 😎 neplace,usmieva sa.place len ked dlho spi a je uz hladna.ale to plati len na dome na dvore.tu na byte spi pol hodky-hotovo.nekocarujem,kocik stoji.musi sa naucit tak spat,inak doma nespravim ani prd

@misha8 nasa mala len stvrdnute dasienka a posledne tri dni ich mala riadne vystupene,tam kde su rezaky ,no a den dva a uz je jeden vonku a spicka druheho tiez 😀

misha8
18. apr 2011

@kostri a ja ti o kočíku vypráááávam 😀 😀 😀

neposedna
18. apr 2011

@sirael 😀 😀 😀 tak nejak podobny system mame aj my 😀 😀 😀 "musime si pomahat" ale musim priznat, ze manzel pomaha velmi, viac-menej sa venuje upratovaniu a vareniu a ja drobcovi a ked uz mam dost, tak sa vymenime, aby som aspon kos isla vyniest a tak sa dostala von 😎 😎
ani zehlenie mu nie je cudzie.....

kostri
18. apr 2011

@haniula no a predstav si,jak ich to musi bolet,chudinky 😖 tolko zubkov naraz 😖

kostri
18. apr 2011

@misha8 jaaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😀 😀

neposedna
18. apr 2011

@misha8 ja som uz tiez uvazovala nad sportovym, ale je tam stratena,pride mi to "smiesne", ale asi to budem musiet vyskusat, bo v hlbokom sa jej totalne uz nepaci... dnes som isla ku doktorke (mam to na 45 min prechadzku ku nej) a drobcina polovicu cesty preplakala 😢 😢 😢 a naspat plakala takmer stale, bo jej nausnicky pichali, tak som u niesla na rukach, tych jej 7 kg akoby som nasla 😠 😠 😠 , ked jej minule pichla nausnicky, tak po 10 min zaspala od unavy a placu a teraz nic 😠 😠 😠 (pichali sme, bo jej zarastli dierky, kedze nausnicky museli na tyzden ist von 😖 😖 😖 )
ale ak bude pekne ako predpovedaju, tak skusim sportak 😀 😀 😀
a mam malu otocenu k sebe tvarou? teda ak sa ti da otocit? (blba otazka...)

cufinka
18. apr 2011

@sjussi držím pěstičky ať to zvládnete stím nejmenším brekem a žádnou reakcí !!!!

kostri
18. apr 2011

@skubanekka a nema autosedacka taku striesku?nase vajicko ma striesku,stiahnem jej to a to jej ako tak tieni..alebo keby si dala plienku na sedacku,nech nesvieti.. 😕 a ano,este kojim 😀 😉par krat ma pokusala,ale som jej urobila nonono 😕 😅
@lavazza smiech zo spanku? 😵 to muselo byt krasne 😵 😵 😵
@ellahop 😀 jaj,tatino ani nestihol kuknut ten prvy zub,jakosik teraz nemame kedy 😖 😔 ked uz budeme byvat,budeme sa vytesovat 😉
@zuzu1983 ano,malej tiez vadi vacsia spolocnost je potom taka nervoznejsia
@cufinka ja som ani nedavala plienku 😕 miery mate uzasne 😎 a nelinka je statocna babina 😵
@janula13 skore odsoplikovanie vsetkym 🙂

kostri
18. apr 2011

@misha8 no dockaj dockaj ale predtymto si o slintani vypravala,tak na to som ti odpovedala 😕 😀

sjussi
18. apr 2011

@cufinka no snad jo,mam z toho strach ale zvladli to jini tak musime taky,jooo a plenku navic sem nedavala vubec ,protoze sme meli od narozeni kycle v poradku a nikdo nam nerikal ze by sme ji meli davat

kostri
18. apr 2011

inak sa mame celkom ok,mala je cely den v kociku,strazi ju babka,lusti pri nej krizovky 😀 ked spi pol hodku,tak pol hodku,ked dve hodky,tak ok..ale to len raz za den,inak tak hodku,alebo tu pol hodku teda 😅 papa tak kazde 2,5 az 3hodky
najnovsie papa tak,ze si pyta z oboch cecikov,ale tak ze jeden dopije z minuleho dojcenia a druhy nacne 😅 ten jej potom ponuknem.inak sa mi zacala hnevkat pri kojeni niekedy,ale ked je to na zaciatku papania,tak sa jej pomaly spusta mlieko a ked ku koncu,tak som dosla na to,ze potrebuje odgrgnut a potom sa dopapa
maminky,ktore kojite,aj u vas je to uz teraz tak,ze deticky,tahaju tak pol minutky a potom az citite ze sa spusta mlieko?zuzanku to vie niekedy dost nastvat 🙄 musim ju povzbudzovat nech vydrzi tahat a potom to uz ide 😀
v noci sa budime uz tri krat 🙄 zaspava o siedmej a je hore niekedy o jedenastej,potom o druhej a o piatej..niekedy uz nezaspi 🙄 niekedy zaspi este do siestej 🙄 😅 alebo spi az do jednej a potom je hore o stvrtej a vstava o pol siestej o siestej..ale napriklad dnes sa zobudila o stvrtej dokadena a uz sa jej nechcelo spat 🙄 tak som ju nechala tak a som zachrapala 😕 😀 ale hned som sa strhla,lebo mi dala najavo,ze co chrapem,sak ona je hore,nie?! 😀 som ju prelozila do kocika,kde vecer zaspava,dala dudel(lebo papat nechcela)a tam zaspala 😎 a za pol hodinu sa zobudila hanka 🙄 mam to ja ale deti,co? 🙄 😅
riesite vypadavanie vlasov-ja nie.sice mi vypadavaju,ale to je normalna reakcia po porode,vacsinou tri mesiace po porode zacnu vlasy vapadavat,mne teda lezu hufne dolu,ale asi ste si vsimli,ze pocas tehu vam vobec nepadali,naopak zhustli..a teraz sa vam dostavaju do normalu,ziadnu chemiu si do seba davat nemusite,ide jar-prve jarne dusicnany ako redka ,cibulka a paprika su uz na pultoch trhov a predajni 😀 😀 😀 treba jest prirodne vitaminy 😉 no ja som vypadavaniu vlasov celkom rada,lebo som uz mala taku hunu,ze sa to nedalo ani ucesat 😝

lavazza
18. apr 2011

Kdo už jste byl na očkování,měli jste teplotu nebo jinou reakci?Dávali jste něco,čípek nebo paralen?

albao
18. apr 2011

@kostri teda ty si si ju uz pekne naucila zaspavat! My sme stale na tom istom - zaspavanie je utrpenie celej rodiny aj susedov 😀 Jedine co nam zabera je dlhe hojdanie v hojdacej sieti alebo kocikovanie. Nic moc, ale ten plac od unavy sa neda vydrzat. ☹ Ked ju sam skor spat, tak sa nudi a ked neskor, tak je unavena prilis ☹ Kolko ti vydrzi byt hore?

@sirael Hanka nema rada teplo, takze na body dam uz len mikinu a prikryhhem dekou a zazipsujem kocik, lenze to je na nu uz vela a ktici ☹ Na jednej strane sa bojim, ze nachladne, ale ona fakt nema rada teplo. Dnes som aj deku dala dole, aj mikinu rozzypsovala 😀

@monik1 My mame gesslein F4 kocik, taky mestsky, a hlavne, ze sa s nim da vojst do nasho panelaku. Toho architekta, ktory navrhol nas typ panelaku, musia preklinat stovky ludi 😀 😀
Ale chcela som sa spytat, aky surupcek na blinkanie vam odporucila doktorka? My mame reflux a uz skusam mozne aj nemozne, ale Hanka sa uz ani poriadne napapat nevie a place aj pri papani. Asi to mame dost vazne ☹ Musim to spomenut na najblizsej poradni, ze nam Nutriton nestaci

haniula
18. apr 2011

@kostri no právě!!! já mám dojem, že je poslední dobou hodně bolavá...

haniula
18. apr 2011

@lavazza Ahoj! Žádná reakce ano horečka, nic... Vše v poho!!

cufinka
18. apr 2011

@sjussi jojo zvládnete!! Já se na Nelí chodím pořád koukat a měřit teplůtku budu v průhěhu noci . No my měli kyčle taky od narození v pořádku ,ale prý se preventivně má dávat ta jedna plínka navíc. dávala jsem jí do měsíce a půl a pak už ne ...
@lavazza my byly dneska a modlím se at reakce není -zatím je to v pohodě

sjussi
18. apr 2011

@cufinka ja sem si taky myslela ze nam reknou at davame ale nikdo nic tak sem nebalila,my sme po prvni hexe nic nemeli a ani sem maleho nijak nehlidala ze bych ho merila,ja myslim ze kdyby mel teplotku tak by pomrckaval a sil sebou a tak,pokud budeme mit teplotku ale budeme v klidu spat tak mu ani nic davat nebudu abych ho zbytecne nebudila
@lavazza my sme nemeli zadnou reakci

janula13
18. apr 2011

@kostri dakujem, no je to o drzku dvojky su zleeee a simo chudak nemohl zspat normalne som ho musela na rukach, chuda kasle takym hnusnym kaslo a sopliiii, no to bude noc:(((((
a ze hunu🙂))))))som sa zase pobavila, mne pri dvojkach tiez zacalai padat a teraz zatial nie, ale teda ja navyse moc nemam🙂))

sirael
18. apr 2011

@cufinka My sme plienku navyse ani nedavali, mali sme vsetko o.k. Tak Nelinka ma super vahu...🙂 My ideme o tyzden, tak som zvedava na nasu vahu...🙂

albao
18. apr 2011

Tak dnes mame rekord - uspavala som ju 1.5 hodiny 🙄 Ach preco ja mam babo, co nevie zaspat 😀

sirael
18. apr 2011

@neposedna Ani mojmu nie je zehlenie cudzie, ale to si radsej spravim sama, lebo mu to trva patkrat dlhsie...🙂 Aj mne velmi pomaha a presne ako pises, on vacsinou upratuje a ja som s malou a ked uz fakt potrebujem pauzu, tak sa stara a ja si robim a relaxujem pri tom...🙂
@albao Tak to ste dobre otuzile...🙂 Ja sa tiez bojim, ze prechladne.....☹ Zajtra ma byt teplejsie ako dnes, tak fakt neviem, ci dat len mikinu alebo este bundicku....☹ ach jaj....

albao
18. apr 2011

@sirael tak ja to mam jasne, len mikinku na body inak bude plac. Neviem po kom je taka otuzila 😅 Jedine co velmi strazim su nozicky. Vzdy ma hunate papucky 😵

sirael
18. apr 2011

@albao Tak to zasa nasa babula ma len teplacky a ponozticky...🙂 Ale je pod dvoma dekami - jednou tenkou, druhou hrubou....🙂