icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettan
20. apr 2011

@elzu mojej kamarátky dcérka sa tiež takto zľakla psa 😖

cara.m
20. apr 2011

@monik1 Moni přesně 😀 já teď vynáším vřeštící dítě z domu do kočárku, tam spinká. jinak ne, ale je to z těch zubů asi ☹ 😒

albao
20. apr 2011

@monik1 😀 😀 si to vystihla! Tie nase deturence su ucinna a lacna antikoncepcia 😀 😀 😀

@cara.m ti poviem, dnes som mala fakt krizu 😎 Ale zase sa vyspim a pojdeme dalej

louisiana
20. apr 2011

Dakujeme krasne za gratulacie 😀

cara.m
20. apr 2011

@albao no povím Ti, že já už taky, on nebrečí, on prostě ječí šíleně! A ještě v noci se budil co dvě hodiny, takže vyplinvutá přes den a v noci mě nenechal vyspat 😒 No probouzím se vždy s tím, že už to bude lepší a pořád ne. Dneska jsem si volala doktorce, zda Calgel - může se používat dle příbal. letáku od 5. měsíce můžu použít a prý jo. To jen info, kdybyste ho taky potřebovaly. Nemůžou to být u vás taky už zuby?

cara.m
20. apr 2011

No nic holky, jdu spát, protože mám obavy, jaká bude noc dnešní. Jen fakt doufám, že se nám ty zuby s takovou vervou nebudou tlačit třeba měsíc 😠 😠 😠 😠

haniula
20. apr 2011

@cara.m Nám se tlačí už 6 týdnů... A je to furt s kraválem přes den a v noci spinká jak andílek...

sirael
20. apr 2011

@cara.m @haniula No ked vas tu tak citam, tak teda fakt sa netesim, ked aj nam pojdu zubky....☹ Ach jaj.... Tak aspon pevne nervy vam zelam....🙂

haniula
20. apr 2011

@sirael prosím Tě, ta dnes řvala, jako když ji vraždí!!! usla až u mě!!! hrůza!!!! ted si houpě prdýlku v houpačce a spinká...

sirael
20. apr 2011

@haniula Ale chudatenka deticky veru. Mne rastie osmicka uz 5 rokov a kazdeho pol roka na par dni inak zacne boliet, takze co potom tie chudatenka malinke, ked im takto rastu...☹ Len nech spinuska.....🙂

misha8
20. apr 2011

@albao to ti verím aj my mame reflux ale našťastie sa nam to zlepšuje Laura bola tiež plačlivá , nepokojná ale čim je staršia je to lepšie držím palčeky neboj ono sa to upraví 😉 a čo jej davaš na reflux???

misha8
20. apr 2011

@louisiana no vidíš tak on chcel oslavovať a nie po jazerách chodiť 😀 😀 😀

misha8
20. apr 2011

@ajkalc no my zatiaľ len mrkvičku tretí den a teraz idem dať zemiak s cukinkou 🙂 tiež krásne mľaská pusinkou ani moc nevypluva ,a tiež kupujem tie hotové 🙂 už sa teším na ovocnéé ...inak ja ju vždy dotlačím mliečkom lebo sa mi to zdá ešte malinko tých 9 lyžičiek dam vedieť čo brokolica 😀

misha8
20. apr 2011

@kostri no a už zasa mame hlbokú verziu kočara v tom šporťaku je hrozne stratená a zošuchuje sa mi 😕 😕 😕

haniula
21. apr 2011

@sirael o osmičkách radši ani nemluv... mě je museli v celkové narkoze všechny 4 vysekat z kosti... při jejich růstu mě boleli uši, páteř, oči a hlava... ted mám od nich svatý pokoj... a oni chudátka tak trpí....

albao
21. apr 2011

@cara.m No tie zuby pozeram kazdy den a aj slinta dost, lenze to moze byt aj z refluxu. A nezda sa mi, ze by to mala spuchnute. Ale dost si to tam masiruje rucicikou alebo co pride pod ruku 😀 Ako poznate, ze sa tam tlaci zub?
Zuby by som zakazala! 😀 😀 😀 Dajme detom protezy, no nie? 😀

@misha8 no snad sa to uz fakt zacne zlepsovat. Doteraz sme mali len Nutriton a velmi nepomohol, tak od nedele skusame Gastrotus. Dokonca mam uz aj homeopatika od jednej baby, ktore beriem ja a vraj do 3 dni zaberu aj malej. Som zvedava, treti den je dnes 😝 😀 Vy ste co brali? A kolko si ju nosila na rukach po papkani? Ja si ju nosim takych 15 minut, potom este sedacka a potom ju uz dam lezat, lebo inak by ani nelezala. Ona grcne mliecko aj po vsetkych pripravkoch kludne este aj hodinu po. Akoby to nezaberalo, ja uz neviem. Ale to grckanie mi nevadi, ja ju prezleciem, len nech ju to neboli.

cara.m
21. apr 2011

@albao no taky už dlouho slintá, "masíruje" si to prstíky případně pěstičkou 😀 a když se kouknu, tak vidím, že má pod dásní už zub, jde to špatně vidět, ale je tam. Jenže to může trvat ještě dloooouho. Adík v osm usnul, spí v postýlce, aaale nevím na jak dlouho. Dneska jsem chtěla odolat a vydržet, že tam usne. Vypadalo to už nadějně. Nakonec jsem ho musela vytáhnout a dát k prsu chjoooooooooooooo. Nevím proč přes den to vyžaduje a v noci ne. Ale jsem ráda aspoň za tu noc 🙂

cara.m
21. apr 2011

Zrovna vybírám hrnečky a něco už objednám, ať jsme připraveni. Jaké máte vy? Já přemýšlím nad Tomme Tipee a nad Beabou.

cara.m
21. apr 2011

Tak jsme spali 40 min. byla jsem se kouknout a už pozoruje kolotoč 😀

albao
21. apr 2011

@cara.m Tak asi dnes spravim zubnu prehliadku Hanicke 😝 😀 Podla mna kasli na ten prsnik, to bude tym zubkom, potrebuje sa upokojit. Ale urcite suhlasim, ze ho to treb aodnaucit, len teraz to mas dva razy tak tazke, tak sa velmi netrap, ze to nejde 😉

kamusek
21. apr 2011

@cara.m Naše malá taky usne většinou jen mi na rukách. Nemusí být u prsu, stačí jen moje náruč, ale musím to být já, nikdo jiný 🙂 Nějak to vycítí....Jen pár krát se stalo, že usla sama v postýlce, ale to už byla mooooc unavená. Ale naštěstí na těch rukách usne do 5minut, takže žádné dlouhé uspávání 🙂

kamusek
21. apr 2011

@cara.m My jsme dostali hrneček od Nuku, vypadá dobře. A je super, že teď ty pítka (nebo jak se těm dudlíkům u hrnečku říká 🙂 ), že to teď dělají měkké, jako dudlík. To za nás nebylo, my to měli z umělé hmoty 🙂

misag23
21. apr 2011

@cara.m My máme připravený od Aventu, máme od nich skoro všechno a jsme spokojení 😉

lavazza
21. apr 2011

@cufinka když štěká náš pes tak to s malým nic nedělá,asi si zvykl,ale když Martin kýchne nebo zakašle,tak se šíleně lekne

haniula
21. apr 2011

Holky, já vám, že se to tu probírá v jednom kuse, ale ted se hrozně změnilo počasko a jsou skoro letní teplotky... Jak oblíkáte ted prcky a přikrýváte je něčím??? Já si nejsem jistá... Markyš má overálek tenký bavlněný, lehké kalhotky, mikču a čepičku, ale čím přikrýt???

albao
21. apr 2011

@haniula ja uz iba zapnem kocik - cize jej nefuka ani z vrchu. Keby som jej dala deku, tak by mi plakala, ze jej je teplo. Mam deku so sebou, to si este netrufnem bez nej, ale nedavam ju.

kostri
21. apr 2011

@monik1 co sa tyka antikoncepcie-neberiem ziadnu..moj muz povedal:dve deti a svokra v dvoizbovom byte,to je dobra antikoncepcia 🤐 😀 😀 😀
@cara.m no nam sa prerezavali zuby tak mesiac a pol 😕 a poviem ti,ze v noci sa budila dva krat,potom tri krat a teraz jak sa jej ten druhy prerezava,sa zobudi aj o deviatej,papa a potom este tak dva krat je hore.a uz od piatej mame rano 🙄 a to sa uz nebudila par dni od tej siedmej proste spala do takej jednej..a zas sme krok naspat.u nas je uz uspavanie len v kociku,no dnes sme napr doma,nemalujeme 😅 tak mala je uplne mimo,vobec mi nechce spat 🙄 rano zaspala na 5minut 😕 potom sme sli po hodine von,tak spala pol hodinu 😕 a potom este asi tak tri minuty 🙄 😅
@janula13 no ja tiez som v noci nemozna,dam si malu na prsko a lahnem si a spim..bo inak by som bola grogy,som leniva,no 😅 mozno by lepsie spala,keby nebola so mnou..vyskusam,ked uz budeme na dome 😉 no a oni ked su bolavi,tak potrebuju trochu cuckat,si myslim,tak snad sa vam to uspavanie potom vrati do normalu 🙂
@cara.m ja po vonku chodim s malou len na rukach u nas na dome,vcera mala len pancusky tielko a tricko na dlhy rukav a capicku a ohromne sa jej lubila ulica,dvor aj zahrada 😀 satku som zas odlozila do skrine,dufam,ze ju este niekedy vyuzijem ☹
@zuzu1983 no,dufam,ze je to tak,sak zatial sa na nedostatok mlieka nestazuje 😀 😉

haniula
21. apr 2011

Dnešní menu: my - květákový mozeček, brambor, Markétka - květák s brambůrkem. Spapala vše!!!! Je to šikulka!!! Papá už brokolici, mrkev, a ted i květák a brambor.... Miluju toho měho koblížka!!!! 😵

haniula
21. apr 2011

@albao aha!! díky!!! zkusím to dnes...

haniula
21. apr 2011

@kostri málem jsem se jí tu při tom bramboru klaněla 😀 😀 😀