icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
21. apr 2011

@stanulka551 Krasna bambulka...🙂

haniula
21. apr 2011

@stanulka551 ta má krásnou čepici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haniula
21. apr 2011

@maova neboj, to vychytáš... musíš pomalu... já jsem poprvé dala dvě odměrky kašičky místo jedné sunaru... pak jsem postupně zvýšila dávku a ted má plnou dávku kaše bez sunaru... chutná nám od sunaru Sunarka rýžová s kukuřicí, od Nutrilonu rýžová a za chvilku zkusíme nějaké ochucené... vanilkovou nebo banánovou... s mrkvičkou jsme začly taky postupně... poprvé měla 5 lžiček, dojedla se mlíkem.... ted sní docela dost a ještě se trochu dojí mlíkem... dnes ten květák s brambůrkem snědla dobře... i brokolici už měla... mrkev i brokolici měla kupnou od Hamé... květák s bramborem domácí.. 😉 snad jsem trochu pomohla...

zuzik28
21. apr 2011

Ahoj holky, musím se vám pochlubit...Kristýnka se dneska poprvé sama přetočila na bříško. Je o poznání živější než Ondra...je to opravdu rozdíl, ten byl lenoch 😀

cufinka
21. apr 2011

@zuzik28 šikulkaaa!!!!

haniula
21. apr 2011

@zuzik28 jéé!! to je šikulka!!! jen tak dál!!

kostri
21. apr 2011

@brego iba kojim,zuzanka za posledny mesiac(od 2-3m.)pribrala 630gr,cez den papa pekne iba ked je oddychnuta,ked je unavena,tak sa odtrha a kopcuje s nohami,v noci papa chvalabohu pokojne
@maova vitaj a dik 😎
@janula13 neni v sportaku,to som jej dala vankus do hlbokeho 😅 no zuzanka zaspinka pekne pri papani v noci,a ja tiez 😅 ale lepsie by bolo asi keby bola v postielke..no poriesim to az ked budeme na dome byvat
@misha8 hehe,jaka zagebrena 😀
@haniula dufam,ze az po zem si sa jej klanala 😕 😀 😀 😀
@stanulka551 jeeeeeeeeej,ta je zlataaaaaaaa 😵 😵 😵
@sirael stiskala ju,ze neda nikomu 😅

kostri
21. apr 2011

@zuzik28 jeeej a ta nasa hrosica len lezi na chrbte a nic 🙄 aj ju pregulujem,ze nech ju to chyti 😅 ale ona sa len necha prevalit a hotovo 😀 lenoska jedna 😀 a jako sa jej to podarilo?

kostri
21. apr 2011

no,maminky,tak zuzka dnes spala-rano 5minut,potom pol hodinu na prechadzke,potom tri minuty,potom doma pol hodinu a potom este tych 20minut co som tu pisala..vstavala naposledy o 14:45 a odvtedy sa jej nepodarilo zaspat 😖 aj vonku som s nou bola,len sa dvihala z toho kocika skoro mostik spravila 😅 tak som ju vybrala,chvilu pokojne kukala,potom bola nepokojna,tak sa napapala trosku,tak som ju zas dala do kocika,ale nechcela spinkat,jedovala sa 😔 tak sme sli domov,tam som ju vybrala na postel a taaaaaaaak sa skerila jak svaty za dedinu 😅 😀 moje nervy 😀 no ale uz pri kupani sa zacal plac a ten skoncil az ked zaspala a veru to trvalo dobrych 20minut ☹ ☹ ☹ chudatenko moje unavene ☹
@haniula tak hovoris ze aj ta tvoja cez den toho moc nenaspi? 😕

maova
21. apr 2011

Holky, co dáváte dětem za oblečení na spaní? My bydlíme pod střechou a dneska je tu už 25 stupňů, nějak jsem jí oblíkla jako vždycky a myslím, že jí bylo asi vedro a strašně plakala a nemohla jsem jí utišit. Teď má jen bodýčky s krátkým rukávkem a ani spací pytel jsem jí nezapla, ale stejně nemůže zabrat ☹ Jindy usíná úplně v pohodě, dám jí do postýlky a spinká. A je pořád docela teplá, už si říkám jestli nemůže mít teplotu ☹

haniula
21. apr 2011

@kostri ani náhodou!!!! max 2-3 hodky denně... když jsme venku, tak i více.... jojo až k zemi se mi hřbet ohnul 😀 😀 !!

kostri
21. apr 2011

@misha8 no ja som sportak ani neskusala este..bolo by to aj zbytocne,lebo aj tak sem do bytu musim doniest hlboku verziu,neviem si predstavit,jak by som ju dala spat do sportaka vecer 😝 😅 uz aby sme boli na dome a tam mala vlastnu postielku

kostri
21. apr 2011

@maova no ja som tiez spaci vak nakoniec malej rozopla,myslim,ze zajtra jej dam len body,lebo tiez je tu dost teplo
@haniula sak zato ta tie krize bolia,ze sa panicke furt klanas 😀 😀 😀 no,smarija,sak co tak malo tie deti drichmu?a dokedy ti vecer spi,ked chodi spat az o desiatej?tebe aspon pekne spi v noci 😖

maova
21. apr 2011

A můžou jí už růst zuby? Dneska si dává pořád ručičky do pusinky a ani přes den skoro nespala.

kostri
21. apr 2011

@maova skus jej polozit svoje pery na celicko,ked ma vlazne,tak ok,ked ma horuce tak ma teplotu

kostri
21. apr 2011

nasa ma uz jeden zub vonku a druhy sa jej tlaci 😉

haniula
21. apr 2011

@kostri dopo spí max hodku a půl, jak kdy... odpo spí cca hodku až dvě, pokud jsme venku, tak více... někdy spí i jen dvacet minut... v noci spí jak zabitá, protože je už vyčerpaná... je to maras!!! jojo hřbet mě asi bolí z toho... 😀

haniula
21. apr 2011

@kostri si děláš srandu?? nám se tlačí skoro dva měsíce a furt nic... a to se jí tlačí i čtyřky!!! a zubařka mi poradila chamomillu vulgaris (homeopatikum)... jsou to kuličky do vody... včera docela zabraly...

kostri
21. apr 2011

@haniula vazne zabrali?ja som ich davala hanke a nejako sa mi nezdalo,ze by zaberali,tak som potom prestala ich davat 🙄 kolkiatka je to riedenie ta chamomila?
no sak aj moja spi tak 2-3hodky,ale ze by v noci lepsie spala jakoze od vycerpaie,to nie 😒

maova
21. apr 2011

@kostri já jsem plašan, už jsem jí změřila radši i teplotu a má rovných 37, takže to je asi v pohodě. Teď je tam chvíli ticho, tak snad se jí už podařilo zabrat, za chvíli na ní kouknu.
Takže je to fakt i možný, že zuby 🙂 Tak doufám, že nebude trpět moc dlouho, takhle jí chudinku vůbec neznám, je pořád usměvavá a skoro nepláče.

cara.m
21. apr 2011

@kostri malý zase teď šíleně plakal, mě trefí šlak. Ať už se ten zub prořežeeeeeeeeeeeeeee. Asi zítra vyšlu muže pro jantarové korálky, už jsem zoufalá.

haniula
21. apr 2011

@kostri i ji to pomohlo... crcla jsem kapku vody a nechala rozpustit... pak jsem jí to vlila do pusky... někdy ji na spaní fouknu do houpačky a tam spí i hodku i více... nechávám ji houpat... před chvilkou odpadla, protože od půl páté nespala...

kostri
21. apr 2011

@cara.m pri zaspavani? 😕jak ta nasa ☹ juj malinke bobinky nase 😔 a co su to tie jantarove koralky? 😕

kostri
21. apr 2011

@haniula a to uz spi na noc,alebo este vstane a bude hore?ci iba papat jej das?

zuzik28
21. apr 2011

@kostri Ani ti nevím...prostě jsem ji rozbalila, nechala na podložce bez plínky a za chvíli tam byla 🙂 Ale jen jednou a jen na jednu stranu...možná to byla náhoda, nevím 😅

kostri
21. apr 2011

@zuzik28 nahoda,ale za chvilu sa jej to zapaci 😎

cara.m
21. apr 2011

@kostri ne brečel před kopáním kvůli těch zubů. No já na ně moc nevěřila, ale už nevím co zkusit. Měly by pomoct utišit bolest při prořezávání zoubků

kostri
21. apr 2011

@cara.m jaj pred kupanim..lebo tu nasu tentokrat kupanie neukludnilo ☹ a co je to?idem to nastudovat 😅

haniula
21. apr 2011

@kostri jojo, papat budem ještě kolem desáté a půjdem spát... dostane kašičku... takto pak vydrží až do šesti...

haniula
21. apr 2011

@cara.m naši při tom řvaní uklidní náš prst v puse... začně ho žvýkat a kousat... někdy to pěkně bolí, má pořádný skus!!!!