Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 ta má krásnou čepici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@maova neboj, to vychytáš... musíš pomalu... já jsem poprvé dala dvě odměrky kašičky místo jedné sunaru... pak jsem postupně zvýšila dávku a ted má plnou dávku kaše bez sunaru... chutná nám od sunaru Sunarka rýžová s kukuřicí, od Nutrilonu rýžová a za chvilku zkusíme nějaké ochucené... vanilkovou nebo banánovou... s mrkvičkou jsme začly taky postupně... poprvé měla 5 lžiček, dojedla se mlíkem.... ted sní docela dost a ještě se trochu dojí mlíkem... dnes ten květák s brambůrkem snědla dobře... i brokolici už měla... mrkev i brokolici měla kupnou od Hamé... květák s bramborem domácí.. 😉 snad jsem trochu pomohla...
Ahoj holky, musím se vám pochlubit...Kristýnka se dneska poprvé sama přetočila na bříško. Je o poznání živější než Ondra...je to opravdu rozdíl, ten byl lenoch 😀
@brego iba kojim,zuzanka za posledny mesiac(od 2-3m.)pribrala 630gr,cez den papa pekne iba ked je oddychnuta,ked je unavena,tak sa odtrha a kopcuje s nohami,v noci papa chvalabohu pokojne
@maova vitaj a dik 😎
@janula13 neni v sportaku,to som jej dala vankus do hlbokeho 😅 no zuzanka zaspinka pekne pri papani v noci,a ja tiez 😅 ale lepsie by bolo asi keby bola v postielke..no poriesim to az ked budeme na dome byvat
@misha8 hehe,jaka zagebrena 😀
@haniula dufam,ze az po zem si sa jej klanala 😕 😀 😀 😀
@stanulka551 jeeeeeeeeej,ta je zlataaaaaaaa 😵 😵 😵
@sirael stiskala ju,ze neda nikomu 😅
no,maminky,tak zuzka dnes spala-rano 5minut,potom pol hodinu na prechadzke,potom tri minuty,potom doma pol hodinu a potom este tych 20minut co som tu pisala..vstavala naposledy o 14:45 a odvtedy sa jej nepodarilo zaspat 😖 aj vonku som s nou bola,len sa dvihala z toho kocika skoro mostik spravila 😅 tak som ju vybrala,chvilu pokojne kukala,potom bola nepokojna,tak sa napapala trosku,tak som ju zas dala do kocika,ale nechcela spinkat,jedovala sa 😔 tak sme sli domov,tam som ju vybrala na postel a taaaaaaaak sa skerila jak svaty za dedinu 😅 😀 moje nervy 😀 no ale uz pri kupani sa zacal plac a ten skoncil az ked zaspala a veru to trvalo dobrych 20minut ☹ ☹ ☹ chudatenko moje unavene ☹
@haniula tak hovoris ze aj ta tvoja cez den toho moc nenaspi? 😕
Holky, co dáváte dětem za oblečení na spaní? My bydlíme pod střechou a dneska je tu už 25 stupňů, nějak jsem jí oblíkla jako vždycky a myslím, že jí bylo asi vedro a strašně plakala a nemohla jsem jí utišit. Teď má jen bodýčky s krátkým rukávkem a ani spací pytel jsem jí nezapla, ale stejně nemůže zabrat ☹ Jindy usíná úplně v pohodě, dám jí do postýlky a spinká. A je pořád docela teplá, už si říkám jestli nemůže mít teplotu ☹
@maova no ja som tiez spaci vak nakoniec malej rozopla,myslim,ze zajtra jej dam len body,lebo tiez je tu dost teplo
@haniula sak zato ta tie krize bolia,ze sa panicke furt klanas 😀 😀 😀 no,smarija,sak co tak malo tie deti drichmu?a dokedy ti vecer spi,ked chodi spat az o desiatej?tebe aspon pekne spi v noci 😖
A můžou jí už růst zuby? Dneska si dává pořád ručičky do pusinky a ani přes den skoro nespala.
nasa ma uz jeden zub vonku a druhy sa jej tlaci 😉
@kostri já jsem plašan, už jsem jí změřila radši i teplotu a má rovných 37, takže to je asi v pohodě. Teď je tam chvíli ticho, tak snad se jí už podařilo zabrat, za chvíli na ní kouknu.
Takže je to fakt i možný, že zuby 🙂 Tak doufám, že nebude trpět moc dlouho, takhle jí chudinku vůbec neznám, je pořád usměvavá a skoro nepláče.

@stanulka551 Krasna bambulka...🙂