Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak uz som to nastudovala...no neviem,neviem,ale v pripade nudze asi dokupim 😔 😀
@haniula u nas tiez najlepsie hryzatko su nase prsty,najma ked ju nosim ,ze je chrbtom k mojmu bruchu,tak mi ozuzlava ruku,grinty jej tecu z po zem a je spokojna 😅
@cara.m a v postielke sa upokojil,ci aj tam plakal?jako ste cez den spinkali?
Inak asi budem musiet odsavat cez den mliecko na vecer. Uz druhy vecer mi uplne vytahala obidva prsniky a este sa jej malilo! Kedze dome nemam sunar, tak som jej dala vodicku a stiahla 50ml. Takze zase vytahujem odsavacku 😎
@cara.m Uz to vidim na dalsi najazd na lekarne 😀 😀 😀 Za posledny tyzden som kupila Gastrotuss, BioGaia, kvapky na prdiky, homeopatika pre mna kvoli refluxu ... a od dnes zacinam kupovat VSETKO, co by mohlo zabrat na zubky 😅 😀 Pre jej spokojny usmev a moje zdrave nervy to stoji!
Zatial mam na zozname: chamomillu vulgaris a jantarove koralky. Mas este nejaky napad? Viem, ze skusaju aj nejaky gelik na potieranie, nevies ako sa to vola?
@albao jj vím, radili mi Calgel. Ale v možných nežádoucích účincích je dušnost a otok sliznice. Jak můžu vědět, zda zrovna Adík na to není alertický? Takže ho mám doma, ale nepoužila jsem ho. Manžela zítra posílám pro korálky. Homeopatika pro mimi se podávají jak? Rozpustí se v mlíku?
@cara.m haniula pisala, ze sa rozpustaju vo vode, tak asi tak? Ja sama teraz beriem prve homeopatika a aj to kvoli malej. Ja som skor na bylinky, takze sa v homeo nevyznam.
No ja si tie vecicky nakupim a uvidim podla situacie. Zatial to zvladam, aj ked dnes som na zaspavanie musela vytasit "hrubu silu" - tak nazyvam hojdaciu siet 😀 Tam zaspi vzdy, len ju na to nechcem navykat, lebo na hotely alebo u starych rodicov si skoby do steny nezabijeme 😅 😝
@albao taky se snažíme nenavykat jí na něco "špatného", aby si nezvykla. Takže jí uložím do postýlky a odejdu a ona pak usne. Ale dneska jsem to teda porušila úplně, i jsem jí vzala chovala a uspávala a tak. Tak jsem zvědavá co zítra. To ještě jedeme na chatu, takže zase jiné prostředí ... .
Taky si asi začnu dělat poznámky, mám ze všeho hlavu jak pátrací balón 😀 Ale jinak jsem ta nejšťastnější maminka 😵

@kostri např. tady http://www.branakdetem.cz/jantarove-koralky-bal...
no Adíka taky koupání neuklidnilo, většinou to zabere, dneska ne ☹