icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
21. apr 2011

@kostri např. tady http://www.branakdetem.cz/jantarove-koralky-bal...
no Adíka taky koupání neuklidnilo, většinou to zabere, dneska ne ☹

cara.m
21. apr 2011

@haniula já masírovala chvíli držel a pak začal zase plakat. Už tady mám tři různá kousátka, ale prý si je mám kousat sama 😒

haniula
21. apr 2011

@cara.m a to jako jak?? to se mu strká do pusy nebo co? 😲 😝

haniula
21. apr 2011

@cara.m my nemasírujem... my sloužíme jako kousátko!! to vydrží i deset minut... kousátka normální ji nezajímají..

cara.m
21. apr 2011

@haniula co myslíš? Korálky? Ne e, normálně se to dá na krk. Musí se nějak nabít na sluníčku, já to pořádně ještě nestudovala, tu péči o ně. Jen jsem o nich slyšela, někomu prý pomohly, někomu ne. Tak nevím zda jim věřit.

haniula
21. apr 2011

@cara.m aha!! to slyším poprvé!!!!!

kostri
21. apr 2011

tak uz som to nastudovala...no neviem,neviem,ale v pripade nudze asi dokupim 😔 😀
@haniula u nas tiez najlepsie hryzatko su nase prsty,najma ked ju nosim ,ze je chrbtom k mojmu bruchu,tak mi ozuzlava ruku,grinty jej tecu z po zem a je spokojna 😅

@cara.m a v postielke sa upokojil,ci aj tam plakal?jako ste cez den spinkali?

haniula
21. apr 2011

@kostri mě posledně tak rafla, až jsem měla slzy v očích... ona si ten pst sama chnapne a strčí do pusy...

maova
21. apr 2011

@haniula asi jí zkusím dát taky svůj prst, nebo já už nevím. Zítra zkusím koupit homeopatika a snad jí to chudince pomůže.

brego
21. apr 2011

@kostri Ju tak možná to kopání nožkama a odtrhávání bude únavou. Tvoje Zuzanka přibrala za měsíc hodně, to vám přeju. Tak poklidnému kojení zdar! 😀
@albao Díky za info. Tak to u nás je podobné, prcek má taky reflux a blinká jako lión 🙂 Takže i když víc vypije, tak víc vyblinká - je to trochu boj 🙂

albao
21. apr 2011

Tak ja sa asi pridavam k tym zubkom 😔 Dnes vecer taky plac a tak mi chniape po prstoch, ktore zuzle, ze asi jej fakt pojdu zuby. Len este neviem ktory 😀

@cara.m a kusatka su aj u nas uuuuuplne mimo, asi si ich mam zuzlat sama 😝 😀

albao
21. apr 2011

Inak asi budem musiet odsavat cez den mliecko na vecer. Uz druhy vecer mi uplne vytahala obidva prsniky a este sa jej malilo! Kedze dome nemam sunar, tak som jej dala vodicku a stiahla 50ml. Takze zase vytahujem odsavacku 😎

cara.m
21. apr 2011

@kostri usnul, už byl uplakaný. Přes den to bylo lepší, byli jsme venku pořád

cara.m
21. apr 2011

@albao jj jsem Ti to říkala, že to bude tím. Protože když jsem četla Tvoje příspěvky, viděla jsem sebe. Ale nevím, proč nemůžeme patřit k těm, co o těch zubech ani neví. Chjoooo

albao
21. apr 2011

@cara.m Uz to vidim na dalsi najazd na lekarne 😀 😀 😀 Za posledny tyzden som kupila Gastrotuss, BioGaia, kvapky na prdiky, homeopatika pre mna kvoli refluxu ... a od dnes zacinam kupovat VSETKO, co by mohlo zabrat na zubky 😅 😀 Pre jej spokojny usmev a moje zdrave nervy to stoji!
Zatial mam na zozname: chamomillu vulgaris a jantarove koralky. Mas este nejaky napad? Viem, ze skusaju aj nejaky gelik na potieranie, nevies ako sa to vola?

maova
21. apr 2011

@albao mě teď kamarádka poradila, že prý na takové to svědění dásní pomáhá sirup Ibalgin pro děti. Prý jí to poradil doktor. Tak když bude asi nejhůř, i tohle se dá vyzkoušet.

haniula
21. apr 2011

@cara.m malá řve nejvíc, když je tu tchýně... uvažovala jsem, jestli na ni nemá alergii 😀 ale jsou to jen zoubky...

albao
21. apr 2011

@maova jej, super! Dakujem za radu, pisem si do zoznamu 😵

@haniula 😀 😀 😀 to je dobre s tou tchyni!!! 😀

maova
21. apr 2011

@haniula tchýně mě taky pobavila 😀 Ještě, že my máme tu nejlepší tchýni 😵

@albao není za co 😉

cara.m
21. apr 2011

@albao jj vím, radili mi Calgel. Ale v možných nežádoucích účincích je dušnost a otok sliznice. Jak můžu vědět, zda zrovna Adík na to není alertický? Takže ho mám doma, ale nepoužila jsem ho. Manžela zítra posílám pro korálky. Homeopatika pro mimi se podávají jak? Rozpustí se v mlíku?

cara.m
21. apr 2011

@haniula nooooo možné to je 😀 😀 😀 😀

haniula
21. apr 2011

@maova ona je taky hodná!! ale někdy bych ji vystřelila na Mars... už je mi trpaně, když ona má tu malou tak ráda a ona tu řve, jako když ji vraždí!!!

haniula
21. apr 2011

@cara.m prosím Tě Calgel... než stačím s ním malé potřít dásna, tak mi ho celý slízá z prstu!!! 😀
doufám, že to není alergie ale zuby 😀 😀

maova
21. apr 2011

@cara.m prý se rozpustí na lžičce ve vodě 😉

@haniula holt je jí tchýně zatím nějak nesympatická. Snad se to zlepší 🙂 😉

albao
21. apr 2011

@cara.m haniula pisala, ze sa rozpustaju vo vode, tak asi tak? Ja sama teraz beriem prve homeopatika a aj to kvoli malej. Ja som skor na bylinky, takze sa v homeo nevyznam.
No ja si tie vecicky nakupim a uvidim podla situacie. Zatial to zvladam, aj ked dnes som na zaspavanie musela vytasit "hrubu silu" - tak nazyvam hojdaciu siet 😀 Tam zaspi vzdy, len ju na to nechcem navykat, lebo na hotely alebo u starych rodicov si skoby do steny nezabijeme 😅 😝

albao
21. apr 2011

@maova jej, tak uz vieme aj ako na homeo pre deti! Ja si uz normalne pisem poznamky ako kedysi v skole 😕 😀

maova
21. apr 2011

@albao taky se snažíme nenavykat jí na něco "špatného", aby si nezvykla. Takže jí uložím do postýlky a odejdu a ona pak usne. Ale dneska jsem to teda porušila úplně, i jsem jí vzala chovala a uspávala a tak. Tak jsem zvědavá co zítra. To ještě jedeme na chatu, takže zase jiné prostředí ... .
Taky si asi začnu dělat poznámky, mám ze všeho hlavu jak pátrací balón 😀 Ale jinak jsem ta nejšťastnější maminka 😵

haniula
21. apr 2011

@maova musí se to zlepšit!!! ale ona je spíš velká herečka!!!! když ji vezmu k sobě, tak se na ni směje... 😀

maova
21. apr 2011

@haniula ty děti jsou někdy pěkně vyčůraný co 😀 No jo, má prostě nejradši maminku 😉

haniula
21. apr 2011

@maova to stejné dělá i u manžela... někdy to ale jsou fakt zoubky... ted tu spí od půl osmé!!! v deset ji přeberu, dám kaši a jdem spát...