icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vera1132
22. apr 2011

@haniula už je zahlasované 🙂 držím palce 🙂

haniula
22. apr 2011

@vera1132 děkujeme!!!!!!!!

sirael
22. apr 2011

@haniula Este stale ste prve? 🙂

haniula
22. apr 2011

@sirael jojo!!! máme necelých 30 hlasů navíc...

nadja11
22. apr 2011

@albao
@maova
@cara.m homeopatika som davala malej pod jazyk, mala vtedy 2 tyzdne, boli to 3 globulky 2x denne a nic sa jej nestalo. tak nam to odporucil pediater a ten nas ma uz teda pomaly 70 rokov 😉

skubanekka
22. apr 2011

@kamusek měla jsem stejný problém🙂 - dávala jsem si pak pod sebe i takové ty nepromokavé plíny co má malá🙂, ale ve 4.měsicí se mi to upravilo a je to docela OK - Terka větčinou spí od 2000 do cca 0400 hodin.. Jinak jak zde psaly jiné mamči, někde jsem četla, že se dá pořídit tuším od Aventu kalíšek - to z toho nevyteče, ale nějaká mača zase psala zkušenost, že když se předklonila, tak vše vyteklo, tak nevím...:/

skubanekka
22. apr 2011

@vera1132 Chtěla jsem hlasovat, ale vůbec jsem nenašla kde.. dala jsem jen že se mi líbí ta stránka🙂, jsem líná hledat na co se má kliknout. Vidím jen, že máte 80 hlasů...

skubanekka
22. apr 2011

@haniula dala jsem to Tvoje hlasování na svoji zeď na FB🙂 - mám tam asi 300 přátel a většinou se někdo chytne, tak třeba budeš mít ještě nějaké hlááásky.. Jinak držím palce ať vyhrajete!

maova
22. apr 2011

Ahoj holky, Neloušek nám dneska dával pěkně zabrat, ječela a ječela, teď je chvíli klid, tak snad už jí to přešlo a my rychle balíme 🙂 Tak se tu mějte hezky a já se ukážu buď v pondělí večer, nebo v úterý 🙂

albao
22. apr 2011

@maova tak asi citi, ze cestujete. To mi Hanka robi tiez, ked ideme k starym rodicom 😉

haniula
22. apr 2011

@skubanekka jéééééé!!!!! děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsi zlato!!!! moji přátelé mě už nemají rádi 😀 a nemůžu přijít na to proč 😀 😀 😀 !!

haniula
22. apr 2011

Malá se dnes smála do fotáku...

sirael
22. apr 2011

@haniula Krasnucka...🙂 A fakt sa mi trosku podoba na nasu Sasku....🙂

haniula
22. apr 2011

@sirael a to je jen ochutnávka, zbytek mám ve fotoblogu...

ellahop
22. apr 2011

aky krasny den, ocinko kocikuje, mamina ma volno a potom nam pride navsteva.. som zvedava ako to dopadne, lebo nas maly neplace pri ludoch ale ked sa raz stretli s jakubkom obidvaja spustili, tak uvidim ci si dnes padnu do oka...

albao
22. apr 2011

@ellahop ach ako sa mas dobre, ked tata kocikuje 😀 U nas ked tata kocikuje, tak mamina beha po byte aby rychlo dobehla zameskane 😝 😀

ellahop
22. apr 2011

@albao tak to aj ja som robila, ale priebezne cely tyzden, esteze byvame v dvojizbovom byte.. aj tak to balkonove okno neznasam,, 😀

sirael
22. apr 2011

@ellahop @albao Jaaaj baby, tak aj u nas to je tak - ked mala chvilocku spi na dvore, tak lietam po dome ako splasena a ked je vsetko hotove, makam na dvore...☹ Uz som fakt ze vyflusnuta....☹ Potrebujem klon....🙂 To asi aj vy, ze? 😀 😀

albao
22. apr 2011

@sirael 😀 😀 😀 veru veru, mas pravdu, mali by povolit mamam klonovanie samej seba. Kazdemu dietatu jednu maminku a jednu maminku este pre domacnost. Potom by sa to hadam dalo zvladnut 😀

haniula
22. apr 2011

Dneska byl nádherný den!!! Byli jsme s malou přes dvě hodiny venku. A normálně jsem zjistila, že nemám ani jednu bavlněnou čepici, všechny máme malé :-O!! Musím něco rychle koupit!!!!

sirael
22. apr 2011

@albao A vtedy by sme si hadam konecne aj odpocinuli trosku...🙂

sirael
22. apr 2011

Aj my sme dnes mali krasny den, slniecko vzdy povzbudi a den je krajsi, az kym o stvrtej neprisli moji uzasni svokrovci. Akoze sa prisli pozriet na Sasku. Ma tri mesiace a prisli 3x (byvaju 10km od nas - akoze fakt dialka). A co sa dialo? Celu dobu tu pozerali na telku a na malu akurat jej babka povedala, ze je ina ako pred mesiacom, ked ju videli naposledy! Strasne som bola vytocena ked odisli, pretoze takyto nezaujem ja proste nechapem. Ani pohladkanie, ani pekne slovo, ani pomojkanie, proste NIC!!! A to je to ich prve vnuca. Nasi by malej dali aj modre z neba a toto.....?!? Nechapem este stale.....☹

albao
22. apr 2011

@sirael no svokra asi nie je nikdy dobra 😀 Nevymenis? Ja mam zase strasne panovacnu svokru, ktora mi uz strasne lezie na nervy! Co by som ja dala za to, keby sa u nas mesiac neukazala! 😀
Kasli na to, ja uz som sa s tym natrapila dost a jedine na co som prisla je, ze si nenecham nicit najkrajsie roky mojho zivota a s mojim dietatkom 😵

haniula
22. apr 2011

@sirael Já mám něco podobného v rodině!! První praneteř a teta jen řekla "Hmmm" ani ji nepochovala nic a ještě se u toho tvářila, jako kdybys ji ukazovala kravinec a ne dítě!!! Je to sice jiné než babi a děda, ale i tak!!! Všichni jsou z ní po... a ona... 😠 😠

sirael
22. apr 2011

@albao Ja viem, ja ich kaslem - k zivotu ich nepotrebuje, ja som len dnes fakt vobec nechapala, ako sa takto mozu chovat k malemu babatku, ktore je vlastne ich krv....☹ Nerozumiem tomu jednoducho. No sak ja som tiez rada, ze ich nevidim casto, ale mrzi to cloveka - len kvoli Saske. Kvoli mne - to ich kaslem, ale tak Saska bude mat aspon jednu dobru babku a dobreho dedka...🙂 Netreba dvoch...🙂 A co ta tvoja je zasa u teba pecena varena? 🙂
@haniula No sak to - ja myslim, ze kazdy ked zbada miminko, tak je uneseny, alebo aspon povie nejake to tutuli mutuli alebo co a nie, ze este vlastna krv (aj ked vzdialena) na nu kasle! Mne sa fakt dnes rozum pozastavil.... Ale kaslat na to, pojdeme zagratulovat tej babke v maji k narodkam a potom nas uvidia az v oktobri, ked ma meninky. Ja im Sasku chodit ukazovat nebudem!!!! Jaaaaaaaaj.....som ja ale vytocena este teraz...😀 😀 😀

haniula
22. apr 2011

@sirael se ti ani nedivím!! já byla na... taky a to pořdádně!!!!!!!!!

haniula
22. apr 2011

@sirael tchýně je taky u nás pečená vařená... nejradší by se zde nastěhovala!!!! někdy ty rady... že rostík (manžel) už papal ve dvou měsících bramůrky s masíčkem, atd.... někdy bych ji taky nejradši vyrazila!!!

sirael
22. apr 2011

@haniula Kaslat na to...🙂 Su ludia, co tie nase slecny lubia veeeeelmi a pre nich mame dvere vzdy otvorene...🙂

sirael
22. apr 2011

@haniula 😀 Tak takyto problem so svokrou ja ozaj nemam...🙂 A buzeruje ta co robis na houbel? 🙂 To by ma tiez riadne vytacalo....🙂 A Marketke sa u nej paci? To by bola parada, keby nie....🙂 Tak jej treba - svokre jednej...🙂

haniula
22. apr 2011

@sirael ted většinou u ní řve... ale to je proto, že malá je za celý den unavená, nevyspaná a nevrlá... ona totiž chodí kolem páté večerní....někdy má poznámku, že bych to měla dělat jinak...