icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
22. apr 2011

@haniula A delas to jinak? 🙂

albao
22. apr 2011

@sirael aj ja si hovorim, ze jeden uzasny dedko a uzasna babka stacia 😀 Ona to sama spozna a pochopi ten citovy rozdiel podla mna

sirael
22. apr 2011

@albao To si tiez myslim.....som si minule robila srandu, ze ked bude mat prvy rocik a pridu gratulovat stari rodicia z oboch stran, tak Saska pride ku mne a spyta sa ma: "mami, to kto je ta teta?" a ja jej poviem: "tvoja druha babka" 😀DD A to bude len jej vizitka, nie moja....🙂

albao
22. apr 2011

@sirael 😀 😀 Inak to mi pripomina mojho znameho. Ten odisiel na vojnu (vtedy este bola vojna), ked mala jeho dcerka pol roka. Nedostal opustak, lebo sa nejak nepacil vrchnosti. A ked 2 rokoch prisiel, tak mala otvorila dvere a krici mame "Prisiel nejaky ujo" 😀 😀 😀 Doteraz o tom hovori ako o najhorsom zazitku, ale vteyd to tak bolo jednoducho

sirael
22. apr 2011

@albao Juuuuuuuj, tak to chudak otec....☹ To musel byt hrozny zazitok prenho...☹ Juj chudak...🙂

vera1132
23. apr 2011

@skubanekka ale ajtak dakujeme za snahu 🙂

zuzik28
23. apr 2011

Jéééé holky, tak u nás to přetáčení není náhoda...včera opět pokračovala...otočila se tak dvacetkrát. Tak mám velkou radost.
Jinak vám přeji krásný prodloužený víkend.

cara.m
23. apr 2011

Taaaak od včera máme jantarové korálky, tak uvidíme jak pomůžou. Každopádně dnešní noc - spánek od 19:30 do 5:20 !!!! Ale budila jsem se zase já, protože jsem už měla nalitá prsa a strávník spinkal 😀
@zuzik28 gratuluju k přetáčení! 😉

kinsli
23. apr 2011

@cara.m krásný spánek, já dnes vstávala 4x 😖 horší jak k novorozrnci 😀
@zuzik28 Gratulace k přetáčení, to je malá šikulka 😵

sirael
23. apr 2011

@zuzik28 Gratulujem....🙂 Super...🙂

monik1
23. apr 2011

ahojte holky, jdu vám popřát krásné Velikonoce 😵

@kinsli já taky dneska vstávala 4x - usnul ve 20h a pak jsme vstávali: 23h, 2h, 3,30h, 5h a konečná v 6,30h. Jsem Domčovi ráno vysvětlovala, že je ze mě troska a asi to pochopil a teď od 8,20 spinká (ale to bude tak půl hoďky).
@cara.m K čemu jsou ty jantarové korálky, o tom jsem nikdy neslyšela.

My máme víkend ve znamení oslav, manžel má narozeniny, tak dorazí celá famílie, chudák Domča - půjde z ruky do ruky 😅

sirael
23. apr 2011

@monik1 Aj tebe krasnu Velku noc a nech sa oslava vydari a drobec je usmevavy....🙂

cara.m
23. apr 2011

@monik1 Moni proti bolesti při růstu zoubků. Jukni jak mi psala kamarádka v albu na album domorodky, má to tam hezky popsané 😉 A řekla bych, že ráno bylo lepší!!!! Huráááá

cara.m
23. apr 2011

@monik1 jooo Moni včerejší procházka dopadla jak ta Vaše viz. Tvé album, Adík řval a řval, tak tatínek ho potom nesl na ruce a já tlačila prázdný kočár 😀 aaa hlavně že byl Adík spokojený 😀

sjussi
23. apr 2011

hlasim ze dnes sme ochutnaly mrkvicku a pekne nam smakovala a ani sme nebyli moc spinavi 😀

kinsli
23. apr 2011

@sjussi tak to je super, že Vám chutná 🙂 Já chci ještě chvíli počkat, ani na mlíku mi moc nepřibírá ☹

@monik1 tak to my od 23:45h - cca 6h. no fuj, pak spal do cca 7:15h po 8h zase usnul a vstával tak na 9h. pak jsme šli ven a spal cca 45 min. v kočáře a teď tu leží s babičkou v posteli tak mám klid 🙂

kinsli
23. apr 2011

@haniula ty jsi tu taková výrazná osoba co skoro nechybí na žádné stránce, myslím příspěvkově 😀
Dej do kupy prosím nějaký ten srazík 😉 Tak na to září ( začátek) Já koukám do slevomatu, jestli by nebylo něco hezkého za přijatelné penízky a zatím s mimčama asi nic moc 😉
Koupila jsem přes myslím prima slevu 3 dny na Farmě Bolka Polívky za necelé 2000,- ( za 2 dospělé ) a byl k tomu voucher na jídlo, pití v restauraci za 1200,- ( to ani neprojíme ceny mají tak těch 80-90,- obědy) takže fakt paráda a děti zdarma 😀

kinsli
23. apr 2011

napsala jsem to asi šlatně, stálo to necelé 2000,- a ten voucher na 1200,- byl k tomu jako by zdarma, platila jsem jen těch myslím 1999,- za všechny s jídlem na 3 dny 😉

haniula
23. apr 2011

@sirael ani náhodou!!!!!!!!!! 😀

haniula
23. apr 2011

@kinsli ahojda!! mohla bych zajistit chatu jen pro nás, ale museli bychom si sami vařit... což ba nemusel být probl,ém, když nás bude více... a bude nás to stát pakatel... dojezd pohodlně vlakem... co ty na to???

haniula
23. apr 2011

Nebo spíše takhle!! DĚVČATA, CO SE CHCETE SEJÍT!!!! NAPIŠTE MI DO ZPRÁVY, KAM JSTE OCHOTNY A SCHOPNY DOJET A CO SI PŘEDSTAVUJETE, ZDA CHCETE BÝT OBSLOUŽENY NEBO SE OBSLOUŽÍME SAMY , PODLE TOHO SE PODÍVÁM NA CHATU ČI PENZION. POPŘÍPADĚ MI PÍSNĚTE ODKUD JSTE A VAŠE TELEFONNÍ ČÍSLO!! A JESTLI MÁTE NĚJAKÝ DOBRÝ TIP, NAPIŠTE HO TAKY, POUVAŽUJI O TOM. VŠEM PŘEDEM DĚKUJI!!!! DEJTE VĚDĚT, PROSÍM, POKUD MÁTE NA NĚ ČÍSLO, I OSTATNÍM. POTŘEBUJI TO VĚDĚT DO KONCE KVĚTNA!!!!

cara.m
23. apr 2011

@kinsli jééé a ty už jsi tam byla? Nebo je to teď čerstvé a teprve se tam chystáš?

lavazza
23. apr 2011

dnešní uspávání stálo fakt za to ,takhle dlouho jsme ještě neuspávali 😢

kinsli
23. apr 2011

@cara.m kopila jsem to před 14 dny a jedeme v půlce září 🙂
Máme 21.9. výročí 6 let 🙂

@haniula vařit samozřejmě problém není, ale za mě když bych si mohla vybrat tak s jídlem. Vařit mezi třeba 6, 10 lezocími, plazícimi dětmi, no nic moc představa 🙂 🙂
Jedeme si holky užít né trávit čas v kuchyni 🙂 Nebo na oběd můžeme chodit a večeři až tak moc neřešit. grilčo, chleba však by jsme hlady neumřely 🙂 Třeba na 3 dny, týden by byl moc a to už budu mít hlavně Kačku "snad" ve školce 🙂 tak ji nechci hned po nástupu někam tahat, i když bych ji možná nechala i tak někde u tchánovců a vyrazila jen s Vojtíškem 🙂

V srpnu jedu s Vojtíškem i Kačenkou na týden do Krkonoš, tak to bude asi hukot 🙂 to už nebude jen ležící miminečko 🙂

kamusek
23. apr 2011

Tak píchání náušniček máme úspěšně za sebou 🙂 Ještě že jsem sebou vzala mamku. Píchala to Domči od mamky známá doktorka, takže mamka ji držela a já zbaběle odešla na chodbu. Křiku bylo dost, ale pak hned usnula a spinkala krásně v kočárku od půl 6 do čtvrt na 9. Ani jsem ji nebudila. Teď dostala napapat a už zase usíná. Holka statečná. Teď už jsem jí to protáčela a mazala a už v pohodě, už ani neplakala 🙂 Jsem ráda, že to máme za sebou 🙂

kinsli
23. apr 2011

@cara.m ano dědi mají při růstu zubů průjem. Kup si Imazol nebo něco takového ať se moc neoprudí

kinsli
23. apr 2011

@kamusek tak to jste holky šikovný 🙂 Já nechávala nastřelit ve 4 měsíci.

kinsli
23. apr 2011

@haniula zeptám se kámoček kam na srazy jezdí a kde byly nejvíc spokojený 🙂

cara.m
23. apr 2011

@kinsli díky koupím, zatím vždy kadil, když byl vzhůru a jde to slyšet, takže ho okamžitě sprchuju 🙂 Ale pro jistotu ho koupím

cara.m
23. apr 2011

@kinsli doufám, že to nebude dlouho trvat. Představa, že třeba tento stav bude trvat měsíc mě děsí ☹