Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael 😀 😀 Inak to mi pripomina mojho znameho. Ten odisiel na vojnu (vtedy este bola vojna), ked mala jeho dcerka pol roka. Nedostal opustak, lebo sa nejak nepacil vrchnosti. A ked 2 rokoch prisiel, tak mala otvorila dvere a krici mame "Prisiel nejaky ujo" 😀 😀 😀 Doteraz o tom hovori ako o najhorsom zazitku, ale vteyd to tak bolo jednoducho
@skubanekka ale ajtak dakujeme za snahu 🙂
Jéééé holky, tak u nás to přetáčení není náhoda...včera opět pokračovala...otočila se tak dvacetkrát. Tak mám velkou radost.
Jinak vám přeji krásný prodloužený víkend.
ahojte holky, jdu vám popřát krásné Velikonoce 😵
@kinsli já taky dneska vstávala 4x - usnul ve 20h a pak jsme vstávali: 23h, 2h, 3,30h, 5h a konečná v 6,30h. Jsem Domčovi ráno vysvětlovala, že je ze mě troska a asi to pochopil a teď od 8,20 spinká (ale to bude tak půl hoďky).
@cara.m K čemu jsou ty jantarové korálky, o tom jsem nikdy neslyšela.
My máme víkend ve znamení oslav, manžel má narozeniny, tak dorazí celá famílie, chudák Domča - půjde z ruky do ruky 😅
hlasim ze dnes sme ochutnaly mrkvicku a pekne nam smakovala a ani sme nebyli moc spinavi 😀
@sjussi tak to je super, že Vám chutná 🙂 Já chci ještě chvíli počkat, ani na mlíku mi moc nepřibírá ☹
@monik1 tak to my od 23:45h - cca 6h. no fuj, pak spal do cca 7:15h po 8h zase usnul a vstával tak na 9h. pak jsme šli ven a spal cca 45 min. v kočáře a teď tu leží s babičkou v posteli tak mám klid 🙂
@haniula ty jsi tu taková výrazná osoba co skoro nechybí na žádné stránce, myslím příspěvkově 😀
Dej do kupy prosím nějaký ten srazík 😉 Tak na to září ( začátek) Já koukám do slevomatu, jestli by nebylo něco hezkého za přijatelné penízky a zatím s mimčama asi nic moc 😉
Koupila jsem přes myslím prima slevu 3 dny na Farmě Bolka Polívky za necelé 2000,- ( za 2 dospělé ) a byl k tomu voucher na jídlo, pití v restauraci za 1200,- ( to ani neprojíme ceny mají tak těch 80-90,- obědy) takže fakt paráda a děti zdarma 😀
napsala jsem to asi šlatně, stálo to necelé 2000,- a ten voucher na 1200,- byl k tomu jako by zdarma, platila jsem jen těch myslím 1999,- za všechny s jídlem na 3 dny 😉
Nebo spíše takhle!! DĚVČATA, CO SE CHCETE SEJÍT!!!! NAPIŠTE MI DO ZPRÁVY, KAM JSTE OCHOTNY A SCHOPNY DOJET A CO SI PŘEDSTAVUJETE, ZDA CHCETE BÝT OBSLOUŽENY NEBO SE OBSLOUŽÍME SAMY , PODLE TOHO SE PODÍVÁM NA CHATU ČI PENZION. POPŘÍPADĚ MI PÍSNĚTE ODKUD JSTE A VAŠE TELEFONNÍ ČÍSLO!! A JESTLI MÁTE NĚJAKÝ DOBRÝ TIP, NAPIŠTE HO TAKY, POUVAŽUJI O TOM. VŠEM PŘEDEM DĚKUJI!!!! DEJTE VĚDĚT, PROSÍM, POKUD MÁTE NA NĚ ČÍSLO, I OSTATNÍM. POTŘEBUJI TO VĚDĚT DO KONCE KVĚTNA!!!!
dnešní uspávání stálo fakt za to ,takhle dlouho jsme ještě neuspávali 😢
@cara.m kopila jsem to před 14 dny a jedeme v půlce září 🙂
Máme 21.9. výročí 6 let 🙂
@haniula vařit samozřejmě problém není, ale za mě když bych si mohla vybrat tak s jídlem. Vařit mezi třeba 6, 10 lezocími, plazícimi dětmi, no nic moc představa 🙂 🙂
Jedeme si holky užít né trávit čas v kuchyni 🙂 Nebo na oběd můžeme chodit a večeři až tak moc neřešit. grilčo, chleba však by jsme hlady neumřely 🙂 Třeba na 3 dny, týden by byl moc a to už budu mít hlavně Kačku "snad" ve školce 🙂 tak ji nechci hned po nástupu někam tahat, i když bych ji možná nechala i tak někde u tchánovců a vyrazila jen s Vojtíškem 🙂
V srpnu jedu s Vojtíškem i Kačenkou na týden do Krkonoš, tak to bude asi hukot 🙂 to už nebude jen ležící miminečko 🙂
Tak píchání náušniček máme úspěšně za sebou 🙂 Ještě že jsem sebou vzala mamku. Píchala to Domči od mamky známá doktorka, takže mamka ji držela a já zbaběle odešla na chodbu. Křiku bylo dost, ale pak hned usnula a spinkala krásně v kočárku od půl 6 do čtvrt na 9. Ani jsem ji nebudila. Teď dostala napapat a už zase usíná. Holka statečná. Teď už jsem jí to protáčela a mazala a už v pohodě, už ani neplakala 🙂 Jsem ráda, že to máme za sebou 🙂

@haniula A delas to jinak? 🙂