icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
26. apr 2011

@elzu my sme tiež strávili sviatky aj u našich a na výlete v ZOO malá sice prespala 😀 rodičia sa vyšantili 😀 aj som tam nakrmila aj prebalila 😉 a čo sa týka starých rodičov naši malú strašne ,,žerú,, a čo sa týka tvojho otca možno ho to prejde už ked bude neskoro na maznanie ...... škoda ale jeho .... 😒

louisiana
26. apr 2011

@elzu jeee, prave citam ze aj vy ste boli na sviatky doma 🙂 to s tvojim ocom ma mrzi, clovek by si fakt myslel ze male babenko kazdeho obmakci
@cufinka doma je doma 😉 hlavne ze teraz pekne spinka ze?

misha8
26. apr 2011

@cufinka tie deti to vycítia doma je doma 😕

misha8
26. apr 2011

@louisiana Šimino je macher 🙂 to je zas počko a ja že pôjdeme kočíkovať ☹

louisiana
26. apr 2011

@albao hihi tiez mame ten isty cumel z DM, ostatne nechcel. takisto som citala ze kojene deti nemaju poznat cumlik, ale ako ho ma, lepsie sa ukludni, inak by len reval 😖

louisiana
26. apr 2011

@misha8 no, z kocikovania dnes nic nebude 😒 ale posli mi mailovu adresu a ak chces hodim ti tam tu kuru 😉 budes aspon citat, ked nemozeme ist von 😠

albao
26. apr 2011

@louisiana presne tak, tento cumlik mi zachranil krize od nosenia 😀 😀 😀 A pytala som sa kamaratky laktacnej, a ona mi potvrdila, ze kedze je Hanka uz naucena na prsnik (co trva cca 2-3mesiace), tak jej cumlik uz to satie neovplyvni 😉 Tak som si hned kupila aj nahradne cumliky 😀

monik1
26. apr 2011

Tak my jsme nakonec byli dnes u doktorky (měli jsme jít až ve čtvrtek) ale ráno jsem jí volala, že máme v sobotu vítání občánků, tak jestli by nebylo lepší to očkování přeložit ať nemáme zkažené vítání kdyby měl náhodou nějakou špatnou reakci (teplotu atd.) tak doktorka byla akční a řekla, že máme přijít hned dnes odpoledne.. tak už jsme doma 😉 Malý dostal injekci do každé nožičky, plakal jen při tom vpichu, pak už dobrý a teď mi venku spinká. Vážíme 6200 gramů a měříme 61 cm, vše OK, zubek se neklube žádný a rýma to taky není, jen mu trochu teklo z nosu. Tak teď budu čekat až se brouček vzbudí a co se bude dít, doufám, že nic 😉

@elzu S tátou je mi to fakt líto ☹
@sirael děkuju, příště to nastříkám na tamponek, to bude lepší než rovnou do nosu 😉
@haniula Hani, ty máš dnes narozky? Tak vše nej 😵 Jo a s tím Hlučínem ti dám vědět, o víkendu jsme většinou s manželem spolu, ale nějak se s ním pokusím domluvit a napíšu 😉

monik1
26. apr 2011

@ivkaj my si cpeme do pusinky úplně všechno - oblečení, ručičky, deku... dneska jsem to říkala i doktorce a ona mi říkala, že objevují svět - objevili ručičky a těmi teď prozkoumávají vše 😀

Jinak holky, které jenom kojíte a nepoužívali jste nikdy kojící kloboučky, jaký dudlík vám děti vzaly?? My jenom kojíme a malý dudlík prostě nechce a kdykoli se chce uklidnit-požužlat, tak chce mě, což mě doktorka dnes varovala, že mě třeba bude chtít cumlat čím dál častěji, protože si teď už vše uvědomuje.. Ale my máme doma 8 dudlíků a on nechce ani jeden ☹

monik1
26. apr 2011

@louisiana
@albao holky, vy jen kojíte a nepoužívaly jste kloboučky na kojení? tak který dudlík vám ty dětičky vzaly?? Z DM drogerky mám dudlík ten MAM a ten nechce ☹ pak máme Avent, BabyOno, Nuk, tu obyčejnou květinku a ani jeden si nevezme 😝

albao
26. apr 2011

@monik1 z tych co si napisala ani Hanka ziadny nechcela. Skus ist do DM, pozri cumliky baby nova - a z nich ma jeden v rohu taky zlty trojuholnik s napisom "prirodny latex". Je to okruhly cumlik 0-36 mesiacov, latexovy 😉 Alebo ti na vyskusanie mozem poslat nasich 20 raz olyznutych cumlov 😀 😀 😀 Ale nie, vazne. Tento vyskusaj 😉 (vylucne kojime, bez klobuckov)

albao
26. apr 2011
albao
26. apr 2011

@monik1 vyzera takto nejak, ale maju ho aj v inych farbach.

monik1
26. apr 2011

@albao ty jo, děkuju, jestli si ho malý vezme, tak budeš mít mé velké DÍKY 😵 😵 😵 zítra pošlu do DM mamku, já se už dnes do města nedostanu 😉 A s těma 20 cumlíkama jsi mě pobavila 😀 😀 😀 😀

monik1
26. apr 2011

@albao jaj, tak zklamání - i tento máme doma a nebere ☹ ☹ ☹

louisiana
26. apr 2011

@monik1 nie klobuciky som nepouzivala nikdy a z DM mam ten dudlik z latexu, taky hnedy, symetricky, su 2 v baleni.
nam veeelmi dlho trvalo kym si maly na dudlik zvykol, vsetky ich vypluval a napinalo ho. teraz si dudel vezme len ked ho dam do kocika, niekedy na spinkanie a ked je nepokojny. nikdy nie ked je hladny, to ho nechce- oklamat sa neda 🙄
skusaj do odpadnutia, inak ta bude dudlovat stale 😅

louisiana
26. apr 2011

@albao šimi mal dudlik uz asi v 2mesiacoch. a nahradne mame tiez, istota je istota 😀

albao
26. apr 2011

@monik1 tak skusaj skusaj 😉 Ja som rada, ze sme nasli ten nas 😉 A skusala som opakovane po tyzdni aj tie starsie, ci nahodou sa jej nezapacia. Ale podla mna to za to stoji, je ovela kludnejsia. Keby som mala kludne babo, tak kaslem na cumlik, ale Hanke cumlik prospieva. Aj teraz sa zobudila, iba som jej strcila cumlik a spinka dalsiu pol hodinu

albao
26. apr 2011

@louisiana presne tak! Mame doma cumliky v kazdje izbe jeden, plus jeden v kociku. DO kupelne nam cumlik netreba, tam sa prebalujeme a usmievame sa na svet, lebo s holou prdelkou je svet nadherny 😀

louisiana
26. apr 2011

@albao preeesne 😉 cumel v kazdej izbe okrem kupelne. aj ked minule mi ho tam manzel musel doniest, lebo po kupani som mu dlho predlho vycesavala tie chrasty a to uz bol umrncany a nespokojny. inak s holym zadockom sa mu svet tiez najviac paci 😀

monik1
26. apr 2011

@louisiana
@albao děkuju moc holky za radu, co nejdříve se do DM znovu podívám 😉 Jo cumlíky zkouším opakovaně, ale vždy ho dá zprava do leva, když přidržím v puse násilím, tak ho natahuje 😝 Přesně jak píšete, kdyby byl Domiš klidné mimčo,tak ten dudlík kašlu, ale on je takový neklidný-nespokojený ☹

ellahop
26. apr 2011

@misha8 haniula, my sme dali dnes tri lyzicky mrkvi, cakala som nejaku velku slavu, a on to flegmaticky zjedol. a hotovo... asi mu to chutilo len som cakala ze bude vyskat od radosti,,, 😀 no ale my mame doma flegmatika.. mama dala ked povedala ham, otvoril som usta a tak....a ked nebolo aj tak mi dala mlieko... 😀

zuzik28
26. apr 2011

@monik1 Ono je to asi o dítěti...já malou jen kojím. Od narození neměla v pusince nic jiného než prso (teda krom dudlíku 😅) 😀 a vzala si ho krásně. My máme ten klasický silikonový od nuku. Asi to chce zkoušet. Sice jsem neporadila, ale držím pěsti 😉 🙂

albao
26. apr 2011

@monik1 kolko mas tych cumlikov? Mozno aj ty potrebujes dosiahnut cislo 20 😀 😝

@ellahop 😀 krasne si to popisala!

monik1
26. apr 2011

@zuzik28 ten od Nuku máme taky 😔
@albao no máš recht, mám jich doma asi jenom 8 😅 😅 sakra, než jich nakoupím 20 - to bude drahý špás, pak mi to tu bude ležet ladem 😀 😀 😀
No prostě je náš Domča anti-dudel 🙄

sjussi
26. apr 2011

@monik1 my mame avent a baby love,flasku nuk.my nastesti nemame problem s tim neco vzit do pusy,spis mame problem aby nebral vse do pusy 😀 😀

cara.m
26. apr 2011

@monik1 zkus pak případně Suavinex fyziologickou savičku 😉

ellahop
26. apr 2011

dievky ako ste na tom s vasimi postavami? ja stale biedne.. preco mi tak chuti...???? vsak uz nemusim jest za dvoch... 😖

haniula
26. apr 2011

Ted jsem se vrátila od dr. Takže atopycký ekzém potvrzen, máme mazat Lipolotiem. A jestli se ten náš lenoch nezačně otáčet do měsíce, tak dostaneme rehabky!!! Takže zase si něco musela vymyslet. Dr. ji zkoušela popostrčit a ona se vrátila do výchozí pozice, prostě nic!!

@monik1 děkuji za přání!!!! a pak dej vědět!

@skubanekka děkuji!!!!!!!!!!!!!!!

@misag 23 nebudu vybárat jen Moravu, do Jihlavy či Olomouce z Liberce není daleko.... ale uvidíš sama... bohužel jsme ze všech koutů čr i sr... ☹