Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak my jsme nakonec byli dnes u doktorky (měli jsme jít až ve čtvrtek) ale ráno jsem jí volala, že máme v sobotu vítání občánků, tak jestli by nebylo lepší to očkování přeložit ať nemáme zkažené vítání kdyby měl náhodou nějakou špatnou reakci (teplotu atd.) tak doktorka byla akční a řekla, že máme přijít hned dnes odpoledne.. tak už jsme doma 😉 Malý dostal injekci do každé nožičky, plakal jen při tom vpichu, pak už dobrý a teď mi venku spinká. Vážíme 6200 gramů a měříme 61 cm, vše OK, zubek se neklube žádný a rýma to taky není, jen mu trochu teklo z nosu. Tak teď budu čekat až se brouček vzbudí a co se bude dít, doufám, že nic 😉
@elzu S tátou je mi to fakt líto ☹
@sirael děkuju, příště to nastříkám na tamponek, to bude lepší než rovnou do nosu 😉
@haniula Hani, ty máš dnes narozky? Tak vše nej 😵 Jo a s tím Hlučínem ti dám vědět, o víkendu jsme většinou s manželem spolu, ale nějak se s ním pokusím domluvit a napíšu 😉
@ivkaj my si cpeme do pusinky úplně všechno - oblečení, ručičky, deku... dneska jsem to říkala i doktorce a ona mi říkala, že objevují svět - objevili ručičky a těmi teď prozkoumávají vše 😀
Jinak holky, které jenom kojíte a nepoužívali jste nikdy kojící kloboučky, jaký dudlík vám děti vzaly?? My jenom kojíme a malý dudlík prostě nechce a kdykoli se chce uklidnit-požužlat, tak chce mě, což mě doktorka dnes varovala, že mě třeba bude chtít cumlat čím dál častěji, protože si teď už vše uvědomuje.. Ale my máme doma 8 dudlíků a on nechce ani jeden ☹
@monik1 z tych co si napisala ani Hanka ziadny nechcela. Skus ist do DM, pozri cumliky baby nova - a z nich ma jeden v rohu taky zlty trojuholnik s napisom "prirodny latex". Je to okruhly cumlik 0-36 mesiacov, latexovy 😉 Alebo ti na vyskusanie mozem poslat nasich 20 raz olyznutych cumlov 😀 😀 😀 Ale nie, vazne. Tento vyskusaj 😉 (vylucne kojime, bez klobuckov)
@monik1 nie klobuciky som nepouzivala nikdy a z DM mam ten dudlik z latexu, taky hnedy, symetricky, su 2 v baleni.
nam veeelmi dlho trvalo kym si maly na dudlik zvykol, vsetky ich vypluval a napinalo ho. teraz si dudel vezme len ked ho dam do kocika, niekedy na spinkanie a ked je nepokojny. nikdy nie ked je hladny, to ho nechce- oklamat sa neda 🙄
skusaj do odpadnutia, inak ta bude dudlovat stale 😅
@monik1 tak skusaj skusaj 😉 Ja som rada, ze sme nasli ten nas 😉 A skusala som opakovane po tyzdni aj tie starsie, ci nahodou sa jej nezapacia. Ale podla mna to za to stoji, je ovela kludnejsia. Keby som mala kludne babo, tak kaslem na cumlik, ale Hanke cumlik prospieva. Aj teraz sa zobudila, iba som jej strcila cumlik a spinka dalsiu pol hodinu
@misha8 haniula, my sme dali dnes tri lyzicky mrkvi, cakala som nejaku velku slavu, a on to flegmaticky zjedol. a hotovo... asi mu to chutilo len som cakala ze bude vyskat od radosti,,, 😀 no ale my mame doma flegmatika.. mama dala ked povedala ham, otvoril som usta a tak....a ked nebolo aj tak mi dala mlieko... 😀
dievky ako ste na tom s vasimi postavami? ja stale biedne.. preco mi tak chuti...???? vsak uz nemusim jest za dvoch... 😖
Ted jsem se vrátila od dr. Takže atopycký ekzém potvrzen, máme mazat Lipolotiem. A jestli se ten náš lenoch nezačně otáčet do měsíce, tak dostaneme rehabky!!! Takže zase si něco musela vymyslet. Dr. ji zkoušela popostrčit a ona se vrátila do výchozí pozice, prostě nic!!
@monik1 děkuji za přání!!!! a pak dej vědět!
@skubanekka děkuji!!!!!!!!!!!!!!!
@misag 23 nebudu vybárat jen Moravu, do Jihlavy či Olomouce z Liberce není daleko.... ale uvidíš sama... bohužel jsme ze všech koutů čr i sr... ☹

@elzu my sme tiež strávili sviatky aj u našich a na výlete v ZOO malá sice prespala 😀 rodičia sa vyšantili 😀 aj som tam nakrmila aj prebalila 😉 a čo sa týka starých rodičov naši malú strašne ,,žerú,, a čo sa týka tvojho otca možno ho to prejde už ked bude neskoro na maznanie ...... škoda ale jeho .... 😒