icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
29. apr 2011

@albao tiez davam spat o siedmej,aj mne sa to zda skoro,ale ona sa tak pyta..

misha8
29. apr 2011

@luuca1 super 😉

misha8
29. apr 2011

@cara.m prajem skoré uzdravenie 😉
@haniula presne tak ani mne sa už nepodarí dodržať tých 6 davok a koľko tispapá s presnidavky ??? mne tak polovičku skleničky už chcem začať variť aj doma zeleninku 🙂

sirael
29. apr 2011

@ajkalc My vecer tiez krasne zaspavame, napapame, prebalime, pohrame sa, okupeme, napapame a dam do postielky a Saska sama zaspinka. Len potom po polnoci sa casto budi...☹ Asi fakt skusim ze jej dam papat este o tej desiatej a mozno sa aj obe vyspime...🙂 A to ho potom das aj odgrgnut? Lebo to by som ju zobudila, ale zasa nechat ju spinkat bez odgrgnutia? A teda Maxik je fakt, ze velmi sikovny...😀 S tou flaskou to je super...😀
@markysek2 No Jakubko teda krasne papaka...🙂 Ja som najviac zarabala 120ml, viac mi nevypila este vobec nikdy...🙂 Ale zasa papame menej a castejsie ako vidim...🙂
@kostri Jeeezis to je krasne!!!! Nadherne!!! 😀 😀 😀 Zubkana malinkata....🙂
@romik123 My tiez vacsinou davame UM a davam Sunar Nutradefense, nemali sme ziadne problemy so zapekanim, ani nic podobne, tak nam to vyhovuje. A Saska tiez vypije max. 120ml a niekedy si pyta az o 3 hodiny, niekedy o hodinu, ako kedy...🙂

haniula
29. apr 2011

@misha8 mě sní tak čtvrtku, ale já ji tam totiž přidávám brambor, tak je to sytější pro ni... já to taky málokdy dodržuji.... jak to výjde, tak to výjde...

@sirael já ji také po té desáté budím na to poslední krmení.... je mi to sice líto, ale aspon je tak rozespalá, že pak hned usne!!!! 😀

kostri
29. apr 2011

@albao a od 10:00 do 15:00 mala spinka?ked vtedy nepapa.. 😨 to sa nam asi nikdy nepodari 😅

sirael
29. apr 2011

@haniula A davas ju aj odgrgnut? 🙂

haniula
29. apr 2011

@sirael ona spí na bříšku, tak si mnohdy brkne sama... jindy mi brkne na rameni ve spánku 😀

sirael
29. apr 2011

@haniula Aha...🙂 Lebo to uz vidim, ako toto budem skusat na Saske a potom bude do rana hore...🙂

misha8
29. apr 2011

@annmarie no my sme boli raz u gastroenerologičky ona dala kod na rp pre deckara a teraz mi píše deckar ale len ten nutriton my mame špecialne mliečko bezlaktozové...
@kamusek ja sa tiež malujem hned rano lebo by som to nestihala 😀

ajkalc
29. apr 2011

@misha8 povedala,ze aj tak pribera až-až......tak mu asi nic nechyba.aj ked je to malo vypiteho mliecka.a ze ked vypije tolko vela inych tekutin,tak ze OK.

kostri
29. apr 2011

@monik1 zuzanka mala na 3mesiace 6300 a 64cm 🙂 a s dudlikom ti neporadim 😖 ona ledva ledva vezme NUK,ale len na spanie,aj to s tym mam starosti,ako rada by som bola,keby sa mi a prsku upokoji
@ellahop 😀 a ja som si myslela ze sama chodim taka very fasa upravena 😕 😀 😀 😀 a ja este okrem toho drmlujem vrestiace dieta v kocari na sidlisku,kazdy na mna s lutostou cumi,potom vezmem dieta do naruce,kocar odtisnem a ideme vrestat domov 🙄 podla mna sa rano ani umyvat nemusim 🙄 😅 😉
@luuca1 dobre spravy 😵

ajkalc
29. apr 2011

@kostri no vy uz mate doma riadne zubadlo. 🙂 🙂 riadne skoro jej vysli. ty dojcis,nie?a neboli ta to teraz?

haniula
29. apr 2011

@sirael já jsem s ní tekhle nacvičovala pár dní a ted jde úplně v pohodě!! je strašně šikovná!!!

ajkalc
29. apr 2011

@sirael my uz Maxika nedavame asi mesiac odgrgnut.mozno aj viac.a musim skonstatovat,ze nam to vobec nevadi,lebo je kludnejsi.jemu akoby sa tym odgrgnutim vratilo kus do pusy a potom malproblemy stym mrncanim,zahou a tak.no,je proste kludnejsi a uz nam neplace po napapani ako predtym.aj ked pri refluxe je zaklad odgrgnut,odgrgnut,odgrgnut..... ale my sme zivy priklad,ze to tak byt nemusi 🙂 🙂

kostri
29. apr 2011

@sirael hentaky den mame my v poslednej dobe kazdy den jak ty pises 🙄 a von vychadzame s revom a za desat minut sme s revom naspat ☹
@cara.m no teda to som aj ja zvedava,ake bude mat adamek vysledky 😕 smectu ti papa?to je dobre..mne hanka nikdy nechcela ani za nic,ani ked som jej to do cohokolvek zamiesala

ajkalc
29. apr 2011

no,uz som si poplakala,povzdychala,poobdivovala.....svatba bola krasna.aj Maxikovi sa pacila.aj mojmu starsiemu synovi,ktory ma uprosil,aby mohol dnes kvoli svatbe stat doma.tak sme ochkali dvaja....aj ked tie komentare 15 rocneho pubertiaka boli na pocikanie.a ked svadobcania vystupovali na cerveny koberec z autobusu,tak sme sli do kolien.a Kubko zapotil,ze nas velvyslanec iste vystupi z busu s dvomi krabicami.v jednej budu kolace a v druhej svadobny dar-mikrovlnka 😀 😀 😀 😀 hadam mi aj cvrklo a este vecer ideme na velkoplosnu obrazovku na hokej SVK:SLO. jaj uz sa tesiiiiiiiim. zastava uz nachystana a aj klaksony. a este sa musim pochvalit,ze nas Kubko je uz stredoskolak.dnes nam volali rano zo skoly,ze postupil ako jeden z prvych desiatich a zobrali ho na dva odbory,ze si mame vybrat,kde chce ist.ide na pedagogiku a zobrali ho na animatora volneho casu a na socialnu pracu.tak si vybral animatorstvo.tak dnes oslava stredoskolstva 🙂 🙂 🙂 🙂 a Kate bola naaaadherna.boze,ci som plakala..... 😀 😀 😀 😀

kostri
29. apr 2011

@annmarie jaka spokojnucka babika 😵
@haniula hele,ta tvoje zarikavaci formulka u nas nefunguje 😠 😀 😀 😀

kostri
29. apr 2011

@ajkalc ano dojcim a veru ma niekedy poriadne kusne,ale to len ked jej pcham prso aby este papala a ona uz nechce 😅

kostri
29. apr 2011

@ajkalc ale hybaj,co ti este ostali tehotenske hormony? 😅 co tak vyplakuvas 😀 ale na tej poznamke tvojho synatora som si ja ja cvrkle teda 😅 a blahozelame sikovnemu stredoskolakovi 😎 jakyze odbor si to vybral?to je co? 😕

haniula
29. apr 2011

@kostri u nás funguje jen večer!! přes den mě má na háku!!!! 😀 mnohdy se říkám, že si dělá se mnou, co chce...

kostri
29. apr 2011

@haniula ty si ale...sak cez den to nefunguje,lebo jej hovoris dobru noc,nie??a noc predsa este nie je 😕 😀 hehe 😅 u nas je zaspavanie cez den strasneeeeeeeeeee ☹ u vas? 😨

haniula
29. apr 2011

@kostri mi nemluv!!! v pondělí měla rekord - spala přes den v kuse 4 hodiny!!!!!!!!!!!!! jinak spí max 20 - 30 min... vytuhne až vždy po šesté večerní... 😀 😀 😠 😠

albao
29. apr 2011

@kostri jeeejda zubadlo 😵 😵 😵 Take krasnucke zubky!
No Hanka papa o 10:00, od 12:00-15:00 spinka, takze potom sa budi s velkym hladom. Aj mne sa to zda velka pauza, ale ked jej to vyhovuje, nenutim ju. Ona rano a vecer mi ide prnik odtrhnut, cez den ani nebyva hladna, skor iba smadna.

albao
29. apr 2011

Joooj, a tento tyzden nakupujem vybavicku cislo 74, pretoze niektore 68 su nam uz tesne. Siju to nejak divne, ked Hanka ani zdaleka nema 68cm. Aaaale tak som sa rozsupla, ze 200 eur v haji 😅 Radsej niektore ucty schovam pred muzom 😀

haniula
29. apr 2011

@kostri malá taky pláče takhle!! to není fér!! ty naše špičáky se tlačí už dva měsíce a nejdou ven a nejdou.... v jednom kuse tu ryčí bolestí.... by mě zajímalo, jak jí je dostat ven... ted tu dříme na gauči!!! huráááááááááááááááá!!

haniula
29. apr 2011

@albao my v 68 ještě plavem.... ale šijou to blbě... bud je to malý nebo velký!!! mám jedno body 74, ale odpovídá velikosti 56!!!!

sirael
29. apr 2011

@ajkalc A ani sa ti nestalo, ze by sa potom dogrckal, ked si neodgrgol? Fuuuha, no tak to musim fakt vyskusat.....🙂
@kostri Juj ani mi nehovor, poslednu dobu hrozne dni, skoro vobec nespi, teraz konecne zaspala, ale cakam, ze len na chvilu, dnes od pol siedmej spala hodinu a pol!!! a tie noci - skoro kazdu noc 2-3x hore, ale niekedy jej trva aj pol hodinu, kym zas zaspi, takze fakt parada...☹ Juj, ale aspon vecerne spanie mame bez problemov a aspon si o osmej na chvilu nohy natiahnem...🙂 Obdivujem, ze to zvladas s dvoma detickami a este aj domcek dokoncujete....no si sikulka...😀
@ajkalc Hej hej, nevesta bola nadherna...🙂 Aj my sme so Saskou pozerali...🙂 No a gratulujem Kubkovi - sikovneho chlapceka mas...🙂 A na vecer mas varovanie pre Maxika?
@albao Jeezis ze 200eur 😀 To co si prosim ta nakupila??? 😀 No aj mne sa zda, ze nam je niektora 68 mala a to mame 61cm. Je to divne site poniektore oblecky....🙂 Niekde nam je mala 68 a niekde zasa super oblecieme 62. 🙂

sirael
29. apr 2011

Jeeej baby, Saska od vcera drzi v rucicke (v oboch) hracky 😀 😀 😀 Som vcera myslela, ze to bola len nahoda, ale nebola, dnes si krasne chytala do jednej rucicky hrkalku, do druhej hryzatko...🙂 Tesiiiiiiiiiiiim sa....😀

luuca1
29. apr 2011

@ellahop no asi.....hehe