Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ajkalc My vecer tiez krasne zaspavame, napapame, prebalime, pohrame sa, okupeme, napapame a dam do postielky a Saska sama zaspinka. Len potom po polnoci sa casto budi...☹ Asi fakt skusim ze jej dam papat este o tej desiatej a mozno sa aj obe vyspime...🙂 A to ho potom das aj odgrgnut? Lebo to by som ju zobudila, ale zasa nechat ju spinkat bez odgrgnutia? A teda Maxik je fakt, ze velmi sikovny...😀 S tou flaskou to je super...😀
@markysek2 No Jakubko teda krasne papaka...🙂 Ja som najviac zarabala 120ml, viac mi nevypila este vobec nikdy...🙂 Ale zasa papame menej a castejsie ako vidim...🙂
@kostri Jeeezis to je krasne!!!! Nadherne!!! 😀 😀 😀 Zubkana malinkata....🙂
@romik123 My tiez vacsinou davame UM a davam Sunar Nutradefense, nemali sme ziadne problemy so zapekanim, ani nic podobne, tak nam to vyhovuje. A Saska tiez vypije max. 120ml a niekedy si pyta az o 3 hodiny, niekedy o hodinu, ako kedy...🙂
@monik1 zuzanka mala na 3mesiace 6300 a 64cm 🙂 a s dudlikom ti neporadim 😖 ona ledva ledva vezme NUK,ale len na spanie,aj to s tym mam starosti,ako rada by som bola,keby sa mi a prsku upokoji
@ellahop 😀 a ja som si myslela ze sama chodim taka very fasa upravena 😕 😀 😀 😀 a ja este okrem toho drmlujem vrestiace dieta v kocari na sidlisku,kazdy na mna s lutostou cumi,potom vezmem dieta do naruce,kocar odtisnem a ideme vrestat domov 🙄 podla mna sa rano ani umyvat nemusim 🙄 😅 😉
@luuca1 dobre spravy 😵
@sirael my uz Maxika nedavame asi mesiac odgrgnut.mozno aj viac.a musim skonstatovat,ze nam to vobec nevadi,lebo je kludnejsi.jemu akoby sa tym odgrgnutim vratilo kus do pusy a potom malproblemy stym mrncanim,zahou a tak.no,je proste kludnejsi a uz nam neplace po napapani ako predtym.aj ked pri refluxe je zaklad odgrgnut,odgrgnut,odgrgnut..... ale my sme zivy priklad,ze to tak byt nemusi 🙂 🙂
@sirael hentaky den mame my v poslednej dobe kazdy den jak ty pises 🙄 a von vychadzame s revom a za desat minut sme s revom naspat ☹
@cara.m no teda to som aj ja zvedava,ake bude mat adamek vysledky 😕 smectu ti papa?to je dobre..mne hanka nikdy nechcela ani za nic,ani ked som jej to do cohokolvek zamiesala
no,uz som si poplakala,povzdychala,poobdivovala.....svatba bola krasna.aj Maxikovi sa pacila.aj mojmu starsiemu synovi,ktory ma uprosil,aby mohol dnes kvoli svatbe stat doma.tak sme ochkali dvaja....aj ked tie komentare 15 rocneho pubertiaka boli na pocikanie.a ked svadobcania vystupovali na cerveny koberec z autobusu,tak sme sli do kolien.a Kubko zapotil,ze nas velvyslanec iste vystupi z busu s dvomi krabicami.v jednej budu kolace a v druhej svadobny dar-mikrovlnka 😀 😀 😀 😀 hadam mi aj cvrklo a este vecer ideme na velkoplosnu obrazovku na hokej SVK:SLO. jaj uz sa tesiiiiiiiim. zastava uz nachystana a aj klaksony. a este sa musim pochvalit,ze nas Kubko je uz stredoskolak.dnes nam volali rano zo skoly,ze postupil ako jeden z prvych desiatich a zobrali ho na dva odbory,ze si mame vybrat,kde chce ist.ide na pedagogiku a zobrali ho na animatora volneho casu a na socialnu pracu.tak si vybral animatorstvo.tak dnes oslava stredoskolstva 🙂 🙂 🙂 🙂 a Kate bola naaaadherna.boze,ci som plakala..... 😀 😀 😀 😀
@kostri jeeejda zubadlo 😵 😵 😵 Take krasnucke zubky!
No Hanka papa o 10:00, od 12:00-15:00 spinka, takze potom sa budi s velkym hladom. Aj mne sa to zda velka pauza, ale ked jej to vyhovuje, nenutim ju. Ona rano a vecer mi ide prnik odtrhnut, cez den ani nebyva hladna, skor iba smadna.
Joooj, a tento tyzden nakupujem vybavicku cislo 74, pretoze niektore 68 su nam uz tesne. Siju to nejak divne, ked Hanka ani zdaleka nema 68cm. Aaaale tak som sa rozsupla, ze 200 eur v haji 😅 Radsej niektore ucty schovam pred muzom 😀
@ajkalc A ani sa ti nestalo, ze by sa potom dogrckal, ked si neodgrgol? Fuuuha, no tak to musim fakt vyskusat.....🙂
@kostri Juj ani mi nehovor, poslednu dobu hrozne dni, skoro vobec nespi, teraz konecne zaspala, ale cakam, ze len na chvilu, dnes od pol siedmej spala hodinu a pol!!! a tie noci - skoro kazdu noc 2-3x hore, ale niekedy jej trva aj pol hodinu, kym zas zaspi, takze fakt parada...☹ Juj, ale aspon vecerne spanie mame bez problemov a aspon si o osmej na chvilu nohy natiahnem...🙂 Obdivujem, ze to zvladas s dvoma detickami a este aj domcek dokoncujete....no si sikulka...😀
@ajkalc Hej hej, nevesta bola nadherna...🙂 Aj my sme so Saskou pozerali...🙂 No a gratulujem Kubkovi - sikovneho chlapceka mas...🙂 A na vecer mas varovanie pre Maxika?
@albao Jeezis ze 200eur 😀 To co si prosim ta nakupila??? 😀 No aj mne sa zda, ze nam je niektora 68 mala a to mame 61cm. Je to divne site poniektore oblecky....🙂 Niekde nam je mala 68 a niekde zasa super oblecieme 62. 🙂
Jeeej baby, Saska od vcera drzi v rucicke (v oboch) hracky 😀 😀 😀 Som vcera myslela, ze to bola len nahoda, ale nebola, dnes si krasne chytala do jednej rucicky hrkalku, do druhej hryzatko...🙂 Tesiiiiiiiiiiiim sa....😀

@albao tiez davam spat o siedmej,aj mne sa to zda skoro,ale ona sa tak pyta..