Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza @maova My už toho přes den taky tolik nenaspíme. I když dneska to byla nějaká výjimka. Byli jsme na chalupě a spal skoro tři hodiny po obědě v kočáře, a ani se s ním nemuselo jezdit, jen se chvilku udrncal a spal 🙂 Ale většinou přes den spíme taky tak 20 minut a jsme vzhůru, jen v kočárku vydrží třeba hoďku.
No, už to jsou velký kluci a holky, tak je nebaví jen pořád ležet a spát. Nám jsou dneska tři měsíce a to jsme tady snad nejmladší 🙂
@misag23 Míšo, gratulujem ke čtvrt ročku 😵 Takže taky vám ty mimča už tak málo spí?? Já myslela, že jen ten můj bobišek, jinak přeju ať to výjimečné spaní u Filípka je častěji 😵 Jinak to vítání bylo moc krásné, vystupovali tam děti z MŠ, pak tam paní hrála na housličky.. no bála jsem se, že bude Domiš brečet, ale všecko pozoroval a hrozně se mu tam líbilo 😵 tak přejem ať máte taky takový zážitek. Pro nás je pátek 13. šťastný den, to jsme se s manžou poznali 😀
@monik1 Děkujeme 🙂 Myslím, že to spaní bylo dneska výjimečné. Ráno byl hrozně ubulený, nemohl vůbec zaspat, tak byl z toho nervózní. I teď jíme o dost více, a to jsme to už měli tak krásně pravidelný. Nejspíš to bude spurtík ve třetím měsíci. Doufám, že nebude moc dlouho trvat.
Já naštěstí na pátek 13. nijak nevěřím, tak snad to bude taky náš šťastný den. Taky se trošku bojím toho, aby tam nebrečel, snad to zvládneme tak krásně jako vy 🙂
@misag23 Gratulujeme k 3 mesiackom...🙂 A hej, ste tu najmladsi, my sme len chvilocku starsi od vas...😀
@monik1 Jej to vitanie obcanov musi byt uzasne...😀 Tisko zavidim...☹ U nas sa to robi len raz do roka v maji a to vitaju deticky za predchadzajuci rok, takze my pojdeme az buduci rok v maji. Parada, ze? Logika teda uuuplna....☹
@luuca1 Tak my už sportovní verzi máme. Ale máme kočárek, který jde do úplného lehu, takže v tom nevidím vůbec žádný problém. A to já jsem blázen na takové to správné zacházení s mimčem, např. neposazování, nošení jen v ergonomických nosítkách, atd. Jinak samozřejmě sporťák, který není do lehu bych ještě nepoužívala.
@ajkalc tohle mi právě říkala teď na poradně moje doktorka....ale jen, že se má od 4. měsíce přikrmovat i u kojených dětí...neřekla proč. Ale mně teda doporučila kojit co nejdéle kvůli atopickému ekzému Ondru a možnosti, že ho bude mít i Kristý. Což jsem stejně chtěla...teda pokud bude mlíčko 😅
Ale zeptám se na to imunoložky...moc mě to totiž zajímá.
Dobré ránko!! Včera jsme měli menší posezení k mým narozkám. Byli tu obě babičky a malá se nechala chovat od obou. Sestra malou krmila brokolici a taky z ní docela rostla Malá si totiž zkoušela furt strkat prsty do pusy 😀 . Mamka mi pro malou upletla z bavlněné příze moc krásné čepičky na jaro i léto. Jsou takové fajné, dírkované. Malá se včera pěkně předváděla!!!! Prděla pusou, vřeštěla, žvatlala. A i když to byly moje narozky, tak středem pozornosti byla moje prdolka a tak to bude asi na pořád 😀!!!!
Byla jsem i v DM včera a místo 2500kč jsem platila jen 1500kč 😵 😵 😵 !!!! Miluji slevové kuponky!!!!!!!!!!
A za chvilku budu potřebovat špunty do uší. Ta moje vřeštibudka tu vřeští jak na povel!!! Před pár dny zjistila, na co má hlas. Hrůza!!!!
@haniula ahojky, no a bude hůř.. budou objevovat stále nové zvuky a přidávat na intenzitě.. Vanesska už taky objevuje a ted zjistila že může i píštět.. no hrůza.. ale naštěstí to jen zkouší, a netrvá to dlouho... Já včerže nechala v DM 1000,- Kč a ušetřila jsem taky hodně.. vzala sis teda tu knížky za těch 200bodů.. ?? Jinak ted to tak bude pořád, že středem pozornosti vždy bude malá... holt my jsme se přesunuly na druhou kolej.. 😀 krásný den
@ajkalc už hačá bez pomoci? my se ptalli na autosedačky a bylo nám doporučeno, že autosedačky od 0-18kg jsou zbytečné. Máme počkat na těch 9 kg, a jak bude hačat, že ty sedačky jsou lepší.. že nejbezpečnější je stejně ve vajíčku.. tak uvidíme jak na tom budeme na konci června, kdy máme jet na dovču 🙂
@ajkalc sme na to cumeli s muzom jak puci 😕 no idem na buduci tyzden do poradni,tak sa opytam,mas kraaaaaaaaaaaaasnych chlapov!!!kraaaaaaaaaaaaasnych 😵
citam teraz ,co si pisala o kubkovi....tak to mate doma zaujimave,takeho sikulku mat doma aj ja chcem 😉 a jako ste na to prisli?alebo lepsie povedane,kedy?az v skole?no niektore ucitelky su strasne kozy,ja si pamatam aj na tu moju zo skolky,ale to uz bolo davno 😝 😀
@luuca1 rozmyslala som nad sportakom,lebo zuzka plakava vo vanicke,ale som ho este ani neskusala,nebolo kedy,tak ju obcas prehodim len do vajicka-da sa nakliknut na konstrukciu a tak ju vozim,uz sa nam stalo,ze tak aj zaspala-dva krat 😅 a raz som sa vratila so strasnym revom s nou z vonku😖 ☹
@ellahop parada,jak sa tomasko nabastil 😉
@sirael u nas je to najnovsie tak,ze ked je mrzuta,ze chce uz spinkat,tak ju dam do kocika,ale tam sa len jeduje,tak ju vyberem,pohupem,nakojim-ak chce,zas ulozim..takto aj tri krat az nakoniec zaspinka,ale este sa trosku jeduje v tom kociku 😔 ..ked nam nefunguje uz ani satka,ani nic..postielka uz vobec nie a to mozem pri nej aj sediet a spievat jej,aj kolotoc pustat a nic..dufam,ze sa nauci trochu lepsie zaspavat ☹ a vecer je tiez niekedy taka unavena,ze sa nevladze napapat poriadne kym zaspinka
@lavazza no prosim ta,ta nasa musi kukat vsade..vsetci nasledujeme kelisku 😀 😉
@sirael Děkujeme. Tak na jednu stranu to je výhoda být tu nejmladší, aspoň se dozvím většinu věcí co nás čeká a jsem na to lépe připravená 🙂
@haniula To už jiný nebude 😀 My máme s malým narozeniny týden po sobě, tak taky už počítám s tím, že hlavně bude oslava jeho a já tam budu jen do počtu 😀
@ajkalc Teda, šikula je Maxik. To už pijete z toho prvního hrnečku od Aventu?
@sirael inak nechcem ta strasit 😀 ale mne hanka velmi zle spavala aj cez den aj v noci do pol roka 😖 a asi ma to caka aj so zuzkou 😅 ale uz som jakasik imunna 😀 pri hanke som chodila jak matoha,stale som skumala a hladala na nete co mam robit a nemala som sa cas ani najest ani umyt ani upratat..po pol roku sa to zlomilo
@janula13 no jaki ste fesaci 😵 zavidim v dobrom to nosenie v satke,nam sa to stale nedari 😒 ste krasna a vidiet ze aj spokojna rodinka 😉 a co sa ti budia dvojky v noci? 😕 papaju?ci piju?ci pisaju? 😅
no a s tym mlieckom to bude urcite tymi prikrmami 😒 ale ved nic sa nedeje,hlavne ze ste vsetci spokojnucki 😵
@ivkaj najnovsie uspavam zuzku velmi specialne cez den 🙄 donedavna stacilo ju par krat pohupat v kociku a teraz tam len vyplakuva a vyplakuva 😔 tak ju Xkrat vyberem,pohupem,porozpravam,zas ulozim...az kym nezaspi 😔
@maova nelinka jaka sikovna,jako pekne zaspava 😵
@cara.m inak s tymi vysledkami-sila!!to fakt aj pri tak malom babatku rozhoduje ci maju dovolenku????sak nemoze to tam nekdo ist mrknut??nechapu ze na to cakas!? 😠 😠 😠 🙄 a ja tez 😅 😉

ahojte holky, no nestihnu to dočíst, diskuzi jsem jen proletěla jedním okem 😉
@janula13 fotka perfektní, smekám 😵
@maova Nelinka ti krásně spí 😉 @lavazza my si dneska dali přes den spánek 5 x 30 minut.. to moje dítě přes den skoro vůbec nespí 😔 a bude hůř 😀 V kočárku už taky hodně kouká a pak řve a manža nosí a já vezu prázdný kočár 😝
Dneska jsme byli na vítání občánků, bylo to krásné 😵 A dostali jsme tam 2tisíce Kč 😵